2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar benim ağrım çoğaldı oturamıyorum biraz uzanayım iyi gecelerr. 1 günü daha bitirdim çok şükür. dua etmeyi unutmayınç tekrar kandiliniz mübarek olsun.

geçmiş olsun canım seninde kandilin kutlu olsun

sıcak bir yandan sebepsiz yere sinir stres bir yandan.. ne oluyor bana anlayamıyorum artık çok sıkılmaya başladım

sıcak bir yandan sebepsiz yere sinir stres bir yandan.. ne oluyor bana anlayamıyorum artık çok sıkılmaya başladım

hemen hemen hepimiz aynıyız ya bu hormonlar çok farkettiriyor..sıcak...ağırlaşma ..ağrı sızılar...e doğuma az kaldı tabi heyecan da var..hepsi biraraya gelince böyle oluyor işte.

biraz uzanmayı denicem hiç uykum yok ama uyursam belki uyandığımda duygularım değişmiş olur.. görüşmek üzere kızlar.

kafana takılan birşeymi var ailen falan
normalde daha az önemsediğin bir şeyi hamilelikte çok kafaya takıyorsun

Kızlar havadan dolayı olabılır bı kac gundur cok basıktı Istanbul da yagmur yagıyor baya rahatladı sımdı

selam kızlar foto bölümüne oğlumun resimlerini ekledim bakmak isteyen olursa haber vereyim dedim öpüyorum hepinizi

herkese iyi geceler ve iyi kandiller rabbiğm hepimizin dualarını kabul etsin bebeklerimizi
sağ sağlım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin doğum yapan arkadaşların hepsinin meleklerini allah analı babalı büyütsün darısı biz bekleyenlerin başına

AMİNNNNNNNNN :Saruboceq:

aminn hayatımm sanada iyi kandillerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…