2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar buarada sakın ultrasona güvenmeyin bebeğim doğuma girmeden önce ki ultrasona göre 400 gr fazla doğdu

turnusol kağıdı diye sarı bir kağıt var..doktora dedim benden arada su mu idrar mı birşeyler kaçıyor çok az ama diye...aman dedi hemen kontrol edelim bu kağıdı koy üstüne o sıvı geldiğinde rengi değişirse bebeğin suyudur değişmezse idrardır demişti..ben de yaptım ama değişmedi sanırım idrar ya da akıntı benzeri birşey...

minoset neyse ki zararsız ama insan gene de tedirgin oluyor di mi..napican artık birşey olmaz doktorlar veriyorlar zaten minoseti...ağrı sızı bu sefer sinir stres yapacak bebek daha çok etkilenecek bu sefer..

kızlar buarada sakın ultrasona güvenmeyin bebeğim doğuma girmeden önce ki ultrasona göre 400 gr fazla doğdu

selam kızlarr nasılsınız
anne olmak süperr bi duyguymuş
hepinize dua ettim sezeryana girerken
inşallah sağlıkla kucağınızda olur bebişleriniz

maşallah bebeğine canım Allah uzun ömür versin. inşallah allah bizleri de kurtarsın. benim bebeğim 400gr fazla çıkarsa yandım zaten kilolu:)) sağlıklı olsun inşallah.:Saruboceq:

selam kızlarr nasılsınız
anne olmak süperr bi duyguymuş
hepinize dua ettim sezeryana girerken
inşallah sağlıkla kucağınızda olur bebişleriniz

hoşgeldin nurdan nasıl gidiyor bebekle anlatsana bize :) emzirebiliyor musun ? sütün hemen geldi mi ? bebek nasıl uyuyor mu ağlıyor mu ?

maşallah bebeğine canım Allah uzun ömür versin. inşallah allah bizleri de kurtarsın. benim bebeğim 400gr fazla çıkarsa yandım zaten kilolu:)) sağlıklı olsun inşallah.:Saruboceq:

aminn canım
buarada spinal sezeryanı şiddetle tavsiye ediyorum hepinize
çok su içtim hiç baş ağrım da olmadı..ama 5 litreya yakın su içtim yani korkunçtu

minoset neyse ki zararsız ama insan gene de tedirgin oluyor di mi..napican artık birşey olmaz doktorlar veriyorlar zaten minoseti...ağrı sızı bu sefer sinir stres yapacak bebek daha çok etkilenecek bu sefer..

[/QUOTE]

baş ağrısına dayanıyordum ama bel ağrısı çok fena. insanı çok zorluyor. doktor 2şer tane sabah akşam iç dedi doğuma kadar ama ben arada ağrıyınca 1 tane içiyorum sadece. bişi olmaz heralde sonuçta antibiyotik bile içti arkadaşlar benim çok şükür öyle bir durumum olmadı.içinde de gebelikte kullanılablir yazıyor.ama herşeye rağmen üstüste içince tedirgin oluyor insan.

aminn canım
buarada spinal sezeryanı şiddetle tavsiye ediyorum hepinize
çok su içtim hiç baş ağrım da olmadı..ama 5 litreya yakın su içtim yani korkunçtu

ben de sipinal olucam. kombine diyolar hatta. bir de epidural kanaldan kataterle ağrıkesici veriyolar. o şekilde olucam. çok ağrın oldu mu? ayrıca ağrıkesici gerekti mi? karnındaki acı ne zaman iyileşti?

ya kızlar bu spinal sezeryan ile epidural sezeryan farklı değil mi? bir de spinal epidural diye ikisini içeren birşey daha mı var ?

hoşgeldin nurdan nasıl gidiyor bebekle anlatsana bize :) emzirebiliyor musun ? sütün hemen geldi mi ? bebek nasıl uyuyor mu ağlıyor mu ?

canım çıkmam lzım ama yazbildiğim kadar yazayım
sütüm hemen gelmedi malesef 2 gün mama verdik kızıma
ilk 2 gün korkuttu bizi sıpa
hiç uyanmadı hiç emmedi mamayı bile zor yedi baygın gibiydi yani
şuan iyi ama çok şükür
sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı ama göğüs ucum hemen yara oldu bu defa da..göğüs ucum yok gibi bişey zaten, pompa aldım onu da kullanamadık ama dr bepanthen tavsiye etti gerçekten süper geliyo hemen iyileştiriyo ama hala her emzirmeden sonra kullanıyorum

kızım hep uyuyorrr arada uyanmasını istiyorum doktorlar diyo ki eminmisin ilerde bu sözlerini geri alcaksın:)

ya kızlar bu spinal sezeryan ile epidural sezeryan farklı değil mi? bir de spinal epidural diye ikisini içeren birşey daha mı var ?

evet canım kombine diyorlar. ikisini içeriyor. epidural anestezide uyuşa süresi yarım saatmiş ve her zaman uyuşacağı garanti değilmiş ama spinal kanaldan uyuşturunca 5 dakikada kesin uyuşuyomuş ama o zaman da aynı kanaldan ağrıkesici içeren katater takamıyolarmış. o yüzden sipinal kanaldan uyuşturucu verip epidural kanala da katater takıp ağrıkesici veriyolarmış en çok tercih edilen yöntem buymuş. ben de böyle yaptırıcam.araştırdım bayaa bir. doktorum da böyle tavsiye etti.

ben de sipinal olucam. kombine diyolar hatta. bir de epidural kanaldan kataterle ağrıkesici veriyolar. o şekilde olucam. çok ağrın oldu mu? ayrıca ağrıkesici gerekti mi? karnındaki acı ne zaman iyileşti?

hmm öyleyse muhakkak ağrı kesici sürekli versinler
çünkü ben ilk gün çok ağrı çektim
ama ameliyat anı çok güzeldi
karnımdaki acı hala var çok azaldı ama yataktan kalkarken falan acıyo yani

hımmm ben de bu gidişte sorucam doktora bunu mu tavsiye edecek acaba..bu spinaldeki başağrısı olayı kötü umarım bizde olmaz..sana birşey dedi mi başağrısı ile ilgili ? sanırım tutturulamadığı zaman oluyomuş

nurdan hayırlısı olsun neyse ki sonuçta gelmiş sütün...görüşürüz gene gel kolay gelsin...

yüzde 1 veya 2 başağrısı riski var dedi. ama bu bahsettiğimiz hafif bir başağrısı değil kesin olacak diye bişi yok dedi. ama benim insanlardan duyduğum doğüumdan sonra sert bir kahve içiyorlarmış bir de şimdi nurdan 5lt su içtim dedi. kafein başağrısını keser ya o açıdan. bilmiyorum deneyip görücez.

deniz_güneş, elfida ve damlasuisci kaızalar hayırlı olsun Allah bebeklerinizi analı babalı büyütsün insallah.
doğum haberlerini okuyunca kalktım evimi topladım.. panik oldum.. şaşırdım...

canım benim... ben de geçen doktora giderken evi toplamıştım belki doğurup gelirim diye delikafadulden

tuana nın manası çok güzel berrak ismi de güzel bence. ismin içinize sinmesi gerçekten çok önemli insallah içinize sinen çok güzel bir isim bulursun canım.

selamm kızlar herkezin kandili mübarek olsun..allahım hepimize hayıtlı kolay doqumlar nasip etsinnn:Saruboceq:

kızlar benim ağrım çoğaldı oturamıyorum biraz uzanayım iyi gecelerr. 1 günü daha bitirdim çok şükür. dua etmeyi unutmayınç tekrar kandiliniz mübarek olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…