turnusol nedir öyle bi bakma yöntemi mi var.çiştir canım kaçan. zaten bebeğin suyu olsa kesilmez 1-2 saat bitene kadar akar. arada sızıntı olabiliyomuş ama önemsizmiş. ama kaslar gevşediği için çiş kaçıyo. benim ayaktayken olmuyo da tuvalete gidince mesela ben yapmadan o kendi kendine akıyo bitene kadar. ben gelse de gelmese de sürekli wcye gidiyorum 5 dakkada bir çünkü sürekli şişkinlik sürekli rahatsızlık offff.
bugün ağrımadı dedim yine başladı bel ağrım moralim bozuldu. minoset içtim gene. zavallı bebeğim bütün hamilelik boyunca hiç. ilaç içmedim son dönemde sürekli minoset içmek zorunda kalıyorum içim sızlaya sızlaya. ama ağrısına dayanamıyorum belimin. işallah bişi olmaz bebeğime.
kızlar buarada sakın ultrasona güvenmeyin bebeğim doğuma girmeden önce ki ultrasona göre 400 gr fazla doğdu
selam kızlarr nasılsınız
anne olmak süperr bi duyguymuş
hepinize dua ettim sezeryana girerken
inşallah sağlıkla kucağınızda olur bebişleriniz
selam kızlarr nasılsınız
anne olmak süperr bi duyguymuş
hepinize dua ettim sezeryana girerken
inşallah sağlıkla kucağınızda olur bebişleriniz
maşallah bebeğine canım Allah uzun ömür versin. inşallah allah bizleri de kurtarsın. benim bebeğim 400gr fazla çıkarsa yandım zaten kilolu:)) sağlıklı olsun inşallah.:Saruboceq:
aminn canım
buarada spinal sezeryanı şiddetle tavsiye ediyorum hepinize
çok su içtim hiç baş ağrım da olmadı..ama 5 litreya yakın su içtim yani korkunçtu
hoşgeldin nurdan nasıl gidiyor bebekle anlatsana bize :) emzirebiliyor musun ? sütün hemen geldi mi ? bebek nasıl uyuyor mu ağlıyor mu ?
ya kızlar bu spinal sezeryan ile epidural sezeryan farklı değil mi? bir de spinal epidural diye ikisini içeren birşey daha mı var ?
ben de sipinal olucam. kombine diyolar hatta. bir de epidural kanaldan kataterle ağrıkesici veriyolar. o şekilde olucam. çok ağrın oldu mu? ayrıca ağrıkesici gerekti mi? karnındaki acı ne zaman iyileşti?
evet canım kombine diyorlar. ikisini içeriyor. epidural anestezide uyuşa süresi yarım saatmiş ve her zaman uyuşacağı garanti değilmiş ama spinal kanaldan uyuşturunca 5 dakikada kesin uyuşuyomuş ama o zaman da aynı kanaldan ağrıkesici içeren katater takamıyolarmış. o yüzden sipinal kanaldan uyuşturucu verip epidural kanala da katater takıp ağrıkesici veriyolarmış en çok tercih edilen yöntem buymuş. ben de böyle yaptırıcam.araştırdım bayaa bir. doktorum da böyle tavsiye etti.
canım çıkmam lzım ama yazbildiğim kadar yazayım
sütüm hemen gelmedi malesef 2 gün mama verdik kızıma
ilk 2 gün korkuttu bizi sıpa
hiç uyanmadı hiç emmedi mamayı bile zor yedi baygın gibiydi yani
şuan iyi ama çok şükür
sütüm yavaş yavaş gelmeye başladı ama göğüs ucum hemen yara oldu bu defa da..göğüs ucum yok gibi bişey zaten, pompa aldım onu da kullanamadık ama dr bepanthen tavsiye etti gerçekten süper geliyo hemen iyileştiriyo ama hala her emzirmeden sonra kullanıyorum
kızım hep uyuyorrr arada uyanmasını istiyorum doktorlar diyo ki eminmisin ilerde bu sözlerini geri alcaksın:)
hımmm ben de bu gidişte sorucam doktora bunu mu tavsiye edecek acaba..bu spinaldeki başağrısı olayı kötü umarım bizde olmaz..sana birşey dedi mi başağrısı ile ilgili ? sanırım tutturulamadığı zaman oluyomuş
doğum haberlerini okuyunca kalktım evimi topladım.. panik oldum.. şaşırdım...
kızlar biz derin isminden vazgeçtik. eşimin içine sinmemişti. aslında hep derin diye seslendik bebeğime, herkese de söyledik ama şimdi değiştirmek de tuhaf geliyor.
eşimin de beğendiği bir isim olsun,şimdi değiştirme şansımız var en azından.
eda-bade-tuana-ülkü.. sizce hangisi en güzel? fikirlerinizi bekliyorum :)
kızlar benim ağrım çoğaldı oturamıyorum biraz uzanayım iyi gecelerr. 1 günü daha bitirdim çok şükür. dua etmeyi unutmayınç tekrar kandiliniz mübarek olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?