günaydın kızlarr :CüvCüv:
günaydınnn
günaydın kızlar olumunekankayizsmile
günaydın kızlar
biz de doktordan geldik
22 temmuza sezeryan günü verdi inşallah 13 gün sonra hayırlısıyla kızıma kavuşacağım kaydirigubbakcemile2
günaydın kızlarr
duruslv qözün aydın hadi darısı bizim başımıza inşallahhh
günaydın kızlar...
kızıma kavuşmama 5 gün kaldı:lepi: Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık:Saruboceq:
günaydın kızlarr :CüvCüv:
günaydın kızlar
biz de doktordan geldik
22 temmuza sezeryan günü verdi inşallah 13 gün sonra hayırlısıyla kızıma kavuşacağım kaydirigubbakcemile2
hadi bakalım gözünüz aydın günü beli olanlar şafak saymaya devam.. ben kafamda belirledim günümü ama dr la netleştirip randevumu almadım.günaydın kızlar...
kızıma kavuşmama 5 gün kaldı:lepi: Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık:Saruboceq:
sonbaharcım nasıl oldun biraz daha iyi misin dün biraz canın sıkkındı. umarım kendini daha iyi hissediyorsundur.
dün gece ben de uyuyamadım, uyandım karnım acıktı birşeyler yedim doymadım..gene süt içtim yattım ...şu anda da fena uykum var..sabah uyuyodum temizlikçi geldi uyandım..şimdi de temizlik var evde yine uykusuz kaldım..
evde temizlik var demek. çok uzun sürermi sunny? belki gidince uyursun.
nazosan dün doktora gitti bakalım ne haberler getirecek onu merak ediyorum bende şuan geçmişi okudum ama gece girmemiş. hayır olsun inşallah..CADIARZU
ben aslında kendim hazırlarımda çok aşırı kilo aldım kendime sinir oluyorum aslında öyle ne bulursamda yemedim kendimce dikkat ettim ama edememişim güya.. şimdi hep böyle shrek gibi kalma korkusuda sardı beni... bu son günlerim güle oynaya geçeceğine hep stres sıkıntı gerginlik gece uykusuzluğu böyle geçiyor. artık kurtulmak istiyorum bende ama daha çok günüm var..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?