2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar
biz de doktordan geldik
22 temmuza sezeryan günü verdi inşallah 13 gün sonra hayırlısıyla kızıma kavuşacağım kaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar...

kızıma kavuşmama 5 gün kaldı:lepi: Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık:Saruboceq:

günaydın herkeseeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...

günaydın kızlarr :CüvCüv:

günaydın kızlar olumunekankayizsmile

günaydın kızlar
biz de doktordan geldik
22 temmuza sezeryan günü verdi inşallah 13 gün sonra hayırlısıyla kızıma kavuşacağım kaydirigubbakcemile2

hayırlı uğurlu olsun canım. Allah sağlıklı sihhatli kavuştursun sizi...

günaydın kızlarr

duruslv qözün aydın hadi darısı bizim başımıza inşallahhh

günaydın kızlar...

kızıma kavuşmama 5 gün kaldı:lepi: Hayırlısıyla bebişlerimize kavuşalım artık:Saruboceq:

inşallah canım... siz kavuşun sonra da sıra bize gelsin.

günaydın kızlar, ben gece hiç uyuyamadım, malum kalça bel ağrısı var ama böyle mesaneme doğru öyle bir ağırlık öyle bir ağrı sanki bebeğim çıkmak istiyo gibi çok kötüydü anneme dedim bu çocuk doğacak beklemicek haftaya cumayı çıkmak istiyo artık. ama bilmiyorum bebeğin kafası doğum kanalına mı yaklaştı noldu hala aynı ağırlık var.yarın kontrol var bakalım neler oluyor öğreniriz. ama enzor 7 günüm yani çabuk geçsin artık bitsin bu hamilelik. oğluma kavuşmak ve bu ağrılardan kurtulmak istiyorum inşallah sağlıkla. bir de insanda hep endişe tedirginlik oluyor yaa. psikolojim bozuluyor bu bekleme döneminde.

flower senin her yazdığında kendimi görüyorum. bende bütün gece neler çektim inanki birde sıkıntım vardı daha yatmadan başlamıştı mahvoldum bütün gece. hem bedenen hem ruhen fenaydım. sabahta 7 de uyandım. tekrar uyumuşum şimdi uyandım kendime geldim biraz daha. sabah corn flakes yemiştim. şimdi tekrar acıktım kahvaltı yapmam lazım ama olmuyor işte çıldırmak üereyim ben zaten çok şişkolaştım. her yediğim yapışıp kalıyor üstümde yemek yemek bile dert oldu artık. benim psikolojim hiç iyi değil.

dün gece ben de uyuyamadım, uyandım karnım acıktı birşeyler yedim doymadım..gene süt içtim yattım ...şu anda da fena uykum var..sabah uyuyodum temizlikçi geldi uyandım..şimdi de temizlik var evde yine uykusuz kaldım..

günaydın kızlar
biz de doktordan geldik

günaydın kızlar...

hadi bakalım gözünüz aydın günü beli olanlar şafak saymaya devam.. ben kafamda belirledim günümü ama dr la netleştirip randevumu almadım.
sonbaharcım nasıl oldun biraz daha iyi misin dün biraz canın sıkkındı. umarım kendini daha iyi hissediyorsundur.

evet çakırcım gece fenaydım ama sabah 2. uyku bana iyi geldi. bugünde kendimi dinlememeye çalışcam. sürekli oyalanacak birşeyler bulucam. aksi halde daha doğum yapmadan psikolojim alt üst olmaya başladı bu böyle devam ederse ne kendime faydam olur ne de bebeğime:gitme:

evde temizlik var demek. çok uzun sürermi sunny? belki gidince uyursun.

nazosan dün doktora gitti bakalım ne haberler getirecek onu merak ediyorum bende şuan geçmişi okudum ama gece girmemiş. hayır olsun inşallah..CADIARZU

evde temizlik var demek. çok uzun sürermi sunny? belki gidince uyursun.

akşama kadar sürer sonbaharcım ..zaten dışarı çıkmam lazım bir de..bu yorgunlukla halsizlikle valla düşüp bayılırım diye korkuyorum..aslında uykum vardı gece ama sonra kaçtı gitti böyle daraldım çok fena..bir de dediğin gibi yemek derdi var ne yicem diye her öğlen düşünmekten harap oldum..anneme her gün gitmeye üşeniyorum, dışarıdan yemek istemiyorum evde de yapamıyorum bu halde...

ben aslında kendim hazırlarımda çok aşırı kilo aldım kendime sinir oluyorum aslında öyle ne bulursamda yemedim kendimce dikkat ettim ama edememişim güya.. şimdi hep böyle shrek gibi kalma korkusuda sardı beni... bu son günlerim güle oynaya geçeceğine hep stres sıkıntı gerginlik gece uykusuzluğu böyle geçiyor. artık kurtulmak istiyorum bende ama daha çok günüm var..

kalmazsın merak etme..bence o kiloların çoğu sudur ödemdir görüceksin doğumdan sonra ..şu son günlerde en güzeli et ve salata ile beslenmek lazım, tok tutuyor ..

kızlar bende dün eminönüne gittiimm eksiklerim vardı dün hava serindi ama ayaklar bir şişti bir şişttiii herkes bana garip gözlerle bakıoo bu kadın doğurcak burda hala ne işi var gibisempatiksalakcinniama ben hala deli gibi geziyorum normal doğurmak kolaymıı bacılarrrrrr:gitme:bebek şekeri için eksiğim vardı onu hal ettim. bide kış için bebişe irem bebe den kuzu yünü yorgan ve yastık aldık çok güzel yumuşacıkkk sıcacık uyusun bebişşeve bir geldim ayaklarım mosmorreyvahedigeldismileaşağıdaki kiracılar bana diyorkiii sen neden naz yapmıon senin yerinde olan kişiler 1 ay önceden ahlayıp vahlamaya başlıo diye bende dedimm maşşaallahh deyin dedimmalsanaalsanasmile
neysekiii dün o serinlikte baya bişiler hal ettim:lepi:
bugünde anneme gidimmm değişiklikk olsun son günleri değerlendirmek lasımyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…