2010 Temmuz Anneleri : )

evinde yardımcısı olanlar ne şanslı benim bir arkadaşım var iki çocuğu var haftada 3 gün kadın geliyo işlerini yapıyo

çay hiç içmedim kansızlık yapıyo diye

merhaba kızlar bende ağustosun 2 sinde inşallah sezeryanla kızımı kucağıma alıcam erkenden gelmeye kalkmazsa 35. haftam bitti bitecek şimdi çok heycanlıyım sizlerin yazılarını okuyorum son günlerde ne tür heyecanlar hazırlıklar var diyerekten:)) allah hepimizin gönlüne göre versin inşalllah hayırlı doğumlar olur hepimiz için meleklerimizi hayırlısıylan alırız inşallah kucaklarımıza

şu ana kadar yediklerim azmı kızlar bebeğin gelişimi için diyorum
1 bardak süt 500ml
1litre su
100 gr kaşar peynir
1 simit
bir porsyon dondurma

1 litre su az canım. ben gece 1 ltyi bitiriyorum 12den sabah 8e kadar. sabah 8den şimdiye kadar da 1 buçuğu bitirdim. bana kalsa daha çok içicem de doktorum kesinlikle 3ltyi geçme senin bünyen kaldırmaz dedi. kalbi yorar mineral dengesini bozar dedi. 2buçuktan az 3ltden çok su içmemek lazımmış benim 1 ltlik su şişem var onunla ölçüyle içiyorum suyu.simitin bebeğe faydası yok dondurmanın da yok. süt iyi.şu ana kadar derken sabahtan beri değil heralde dimi kahvaltını yaptın yani. öğlen yemeğini de yedin?

saol canım. belli olmaz belki sen de temmuz annesi olursun.

ben oo neler yedim neler. saymakla bitmez. özellikle meyveleri saysam nerene sığdırdın dersiniz. sonra da çok şiştim diyorum. bu kadar sıvı alırsam bu kadar meyuve yersem şişerim tabi. tuvaletten çıkamıyorum. kahvaltı ve yemek te hariç.

maalesef flovercim dün gece 4 te uyudum öğlen ikide kalktım onları yedim ancak bugün böyle oldu düzensiz dimi biliyorum:1no2:

canım maaşallah sanada bebeğinede

saol canım. belli olmaz belki sen de temmuz annesi olursun.

evet canım aynen öyle ben zaten kendimden bekliyorum öyle bir atraksiyon allahtan gelişimi iyide bundan sonra gözüm arkada kalmaz hayırlısı olsun ne diyelim bekleyip görmekten başka bişey gelemez elden
senindi sanırım kalçada ağrı olması uyurken aynı şey bende iki aydır var giderek artıyo gece sağa dönüyorum kalçam belim uyuşmuş uyanıyorum şiddetli ağrı ile kalkıyorum açılmam uzunca sürüyo falan aynı şey solada oluyor böle dönüp duuruyo valla çatı mı açılıyor noluyor bişeyler oluyor da giderek arttı demişsin bundan daha fazla artmış olmasını düşünemiyorum ben akannehir allah hepimzin yardımcısı olsun valla

bi kaç hafta önce doktor mehmet öz çıkmıştı tv ye o demişti düzensiz beslenildiğinde anne karnında ki bebek dünyaya geldiğinde yoksunluk duygusu duyarmış yani yansırmış bebeğe ileriki hayatında da diye uzun uzun anlatmıştı düzenli yemek yemek önemliymiş yani hatta adamın bir kitabı varmış ne kadar doğrudur değildir bilememde neticede düzenli yemeye dikkat etmek gerekiyormuş

yani ben sürekli ağrıkesici içiyorum ve uyuyamıyorum geceleri sabah bazen sızıp kalıyorum. daha fazlası böyle oluyor heralde. herkesin olmuyor ama bende siyatik tipi ağrı zaten vardı eskiden de şimdi yük binince daha da arttı. kaslarım zayıftır benim fibromiyalji die bir hastalık çıkmıştı ve 15 seans fizik tedavi görmüştüm hamilelikten önce sürekli belim sırtım kalçalarım ağrırdı ve bana derlerdi ki sen hamile kalınca napıcaksın. ben hamile kalınca kötürüm olur yatarım heralde die düşünürdüm ama öyle olmadı. çok şükür 35. haftaya kadar sorunsuz geldim çok ta yoğun çalıştım. 36. haftamda doğum iznine ayrıldım ama ne olduysa ondan sonra oldu yine de şükür çok şükür sonuna geldim artık.

boşverin mehmet özü moralini bozmayalım arkadaşımızın benim annem 9 ay kusmuş hiçbişey yememiş bana hamileyken kardeşime de öyle ben erken doğmuşum gerçi ama kardeşim 4 buçuk kilo doğdu.

maalesef flovercim dün gece 4 te uyudum öğlen ikide kalktım onları yedim ancak bugün böyle oldu düzensiz dimi biliyorum:1no2:

şekerim dondurma ve simit yerine meyve yesen daha iyi enazından vitamin su ve şeker var içindeç bebeğin şenlensin birazcık.oynasın içinde. benimki karpuz yiyince deliriyor.

ay yazık ya sana ama yine başlarda olmamış allahın sevgili kuluymuşun bende fena oluyorum hamilelikten önce yoktu bende senin gibi ben 19 kilo aldım kiloda sanırım etkili ama cidden yani ilk yataktan kalkmak acılar içinde oluyor ve kalçamı hissetmiyorum ağrıdan çok fena doğurunca geçecek inşallah seninde benimde

boşverin mehmet özü moralini bozmayalım arkadaşımızın benim annem 9 ay kusmuş hiçbişey yememiş bana hamileyken kardeşime de öyle ben erken doğmuşum gerçi ama kardeşim 4 buçuk kilo doğdu.

orası öyle benim anacımda bana hamileyken 9 ay kusmuş malesef ama ben maşallah çok sağlıklı doğmuşum zayıfmışım ama 40ım çıkmadan fena toparlamışım ya hergün bişey çıkarıyorlar
geçenlerde de hazır su alınıyor ya bideonlardan onalr içind ebi mikrop varmışta suyu kaynatıp içsinmiş hamişler yuh dedim yaa yaşamayalım yiyip içmeyelim falan filan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…