2010 Temmuz Anneleri : )

bazen kocaların tembelliğine geliyor işte. benim eşimde bebeğin avizesini taktı herşeyini yaptı halletti. ama gelin görün 1 aydır antreye takılacak duvar aynasını takmıyor. üstelik birde güya ben sıcaklarda rahat ediyim diye tavana takılan pervaneli avize aldı hani nerde güya takacak. bu akşam bi kızdırıyım onu kızımız için herşeyi yapıyorsun benim için neden yapmıyorsun diye. o pervaneli avize şuan içerdeki odada koltukta oturuyor misafirliğe gelmiş sanki yani hepsinin içinde biraz tembellik var bence

benimkiler bunlar garip işi 30 tl lik kaydirigubbakcemile3

kızlar ben acele etmiyorum çanta için dün gittik elektirik süpürgesini alaı 8 yıl olmuştu artık külüstüre dönmüştü elektirik süpürgesi aldık rowenta sesiz çalışıyor bebek uyurkende açabilirsin
geçen ayda bir yüzük beğenmiştim sade öyle taşlı değil onu almıştık şimdi söylemiyorum kocaya çanta lazım diye belki doğumdan sonra alıcam çok güzel çantalar böyle klasik değil kol çantası gibi geniş

sen sezeryan olacaktın değil mi. dogum yapacagın gün de belli. o yüzdendir bence. belirsizlik insanı strese sokuyor. tabi yapıyla da alakalıdır muhakkak ama ben çok rahat herşeyi oluruna bırakan biriyimdir. kolay kolay strese girmem. ben böyleysem herkes böyledir gibi düşünüyorum:))

ben de puset aldım arabada da kullanılıyor...
çanta bu da olur normal sırt çantalarından da olur...
100 tlye başka bir sürü ihtiyacını alırım bebeğimin.

delikafaduldenhihoyyyt

benim eşim iş beklemiyim diye yorgun yada hasta ayaklarına yatar alışverişe çıkılaıcaksada çok alışveriş yapmıyım birde oyalanmıyım diye sinirli gibi davranır davincinin şifresi gibi çözdüm ben eşimi vallahi tam zamanını kolladığım için hiç hayır cevabı almam eşimden oda şaşıyor hep benim dediğim oluyor diyedelikafaduldendelikafadulden:1rolleyes:

benim kızımında küveti yok.. sanki çok pahalı birşey gibi en sona kaldı bir türlü almaya fırsat olmadı halbuki en kolay alınacaklardan biri. asıl sorun daha oto koltuğumuzu almadık. şimdi zorunlu oldu ya burda birde hastaneden çıkar çıkmaz dk 1 gol 1 ceza yemeyelim. gelir bizi bulur yani. en kısa zamanda uygun birşey almam lazım oto için.

ben de puset aldım arabada da kullanılıyor...
çanta bu da olur normal sırt çantalarından da olur...
100 tlye başka bir sürü ihtiyacını alırım bebeğimin.

bende almadım zaten çünki sıra gelmiyor bir türlü aceleye de gerek yok diyorum allahın izni ile sonrada alınır çok dışarı çıkamıycaz zaten

benim sırt çantam yada uygun kol çantam olsaydı şöyle renkli cıvıl cıvıl ben hiç bu çantaları almazdımki. bence evinizde varsa değerlendirebilirsiniz.

benimkiler bunlar garip işi 30 tl lik kaydirigubbakcemile3

:))) cok komıgıme gıttı cnm boyle yazman evet garıp ısı ama kullanıslı ve şirin benımkıde bunlardan ekstradan anakucagı ve kangurusu da var .. kanguru ve anakucagı ve portbebe zaten en fazla 3- 5 ay kullanılıcak garıp marıp kullanıslı olsun dedım cantayı uzun sure kullanıcam dıye nivea nın kıne de aldım . Ayrıca bu cantaları hastane cantası yaptım .

benim eşim de artık alışveriş allerjisi oldu bizmde küvet file ateşölçer eksik yalnız alınacak allahın izni ile

ben de eşime 'Hallederiz Kadir' adını taktım hani vardı ya en son babalar duyar dizisinde
bir seneden beri kornişler değişcek bekliyoz bakalım ne zaman olcak...

evet günü belli olacağı içindir. yoksa ben de stresli biriyimdir. gereksiz stres yapmakta üstüme yoktur.

herkese selamlar kızlar..

dün sabah eşimin test sonuçlarını aldık bir problem yokmuş. hazır raporluyken bide istanbuldaykende gözlerini bugün lazerle çizdirdik.

herşey yolunda çok şükür.

ben de eşime 'Hallederiz Kadir' adını taktım hani vardı ya en son babalar duyar dizisinde
bir seneden beri kornişler değişcek bekliyoz bakalım ne zaman olcak...

off aynen yaa. hallederiiiizz lafını duymaya sinir oluyorum. ben çok tezcanlıyımdır. hep ona söylerim sonra kendim yaparım ya da yapması için sinirlenmem ya da surat asmam lazım. o da bana nie acele ediyosun ben yapçaktım diyo. yani hallederiz kadir bizim evde de var canım.

herkese selamlar kızlar..

dün sabah eşimin test sonuçlarını aldık bir problem yokmuş. hazır raporluyken bide istanbuldaykende gözlerini bugün lazerle çizdirdik.

herşey yolunda çok şükür.

oohhhh çok sevindim hadi gözünüz aydın. üzülmüştüm valla bişi mi var die. çok şükür.

deniz güneş hayırlı olsun canım.

güzel defnemiz süpriz yaptı demek.

allah analı babalı büyütsün inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…