benimkiler bunlar garip işi 30 tl lik kaydirigubbakcemile3
ben hiç rüyamda görmüyorum yaa stres te olmuyorum. ne zaman doğacak die bi derdim de yok. günlerim çok ağrılı ve yavaş geçtiği için tek derdim cumaya kadar nasıl geçecek bu vakit. cumaya kadar nasıl dayanıcam. bir de bebeğim sağlıklı mı die stres oluyorum bazen.inşallah sapa sağlam alırım bebeğimi kucağıma die dua ediyorum.
benim böyle anakucağı gibi şeyden yok sağdaki çanta gibi şeyden var işte 22 milyıona almıştım ama yeter yani bence ne gerek var ki. ana kucağı olarakbu arabaların üstüne takılan puset var ya onu kullancaz.
bazen kocaların tembelliğine geliyor işte. benim eşimde bebeğin avizesini taktı herşeyini yaptı halletti. ama gelin görün 1 aydır antreye takılacak duvar aynasını takmıyor. üstelik birde güya ben sıcaklarda rahat ediyim diye tavana takılan pervaneli avize aldı hani nerde güya takacak. bu akşam bi kızdırıyım onu kızımız için herşeyi yapıyorsun benim için neden yapmıyorsun diye. o pervaneli avize şuan içerdeki odada koltukta oturuyor misafirliğe gelmiş sankiyani hepsinin içinde biraz tembellik var bence
bazen kocaların tembelliğine geliyor işte. benim eşimde bebeğin avizesini taktı herşeyini yaptı halletti. ama gelin görün 1 aydır antreye takılacak duvar aynasını takmıyor. üstelik birde güya ben sıcaklarda rahat ediyim diye tavana takılan pervaneli avize aldı hani nerde güya takacak. bu akşam bi kızdırıyım onu kızımız için herşeyi yapıyorsun benim için neden yapmıyorsun diye. o pervaneli avize şuan içerdeki odada koltukta oturuyor misafirliğe gelmiş sankiyani hepsinin içinde biraz tembellik var bence
ben de puset aldım arabada da kullanılıyor...
çanta bu da olur normal sırt çantalarından da olur...
100 tlye başka bir sürü ihtiyacını alırım bebeğimin.
benimkiler bunlar garip işi 30 tl lik kaydirigubbakcemile3
benim kızımında küveti yok.. sanki çok pahalı birşey gibi en sona kaldı bir türlü almaya fırsat olmadı halbuki en kolay alınacaklardan biri. asıl sorun daha oto koltuğumuzu almadık. şimdi zorunlu oldu ya burda birde hastaneden çıkar çıkmaz dk 1 gol 1 ceza yemeyelim. gelir bizi bulur yani. en kısa zamanda uygun birşey almam lazım oto için.
sen sezeryan olacaktın değil mi. dogum yapacagın gün de belli. o yüzdendir bence. belirsizlik insanı strese sokuyor. tabi yapıyla da alakalıdır muhakkak ama ben çok rahat herşeyi oluruna bırakan biriyimdir. kolay kolay strese girmem. ben böyleysem herkes böyledir gibi düşünüyorum:))
ben de eşime 'Hallederiz Kadir' adını taktım hani vardı ya en son babalar duyar dizisinde
bir seneden beri kornişler değişcek bekliyoz bakalım ne zaman olcak...
herkese selamlar kızlar..
dün sabah eşimin test sonuçlarını aldık bir problem yokmuş. hazır raporluyken bide istanbuldaykende gözlerini bugün lazerle çizdirdik.
herşey yolunda çok şükür.
kızlarrr facebookta güllün hastane fotoları varr ben şuan onlara bakıyorum hihoyyyt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?