2010 Temmuz Anneleri : )

sempatiksalakcinni ne oldu yaa merak ettım

nereden başlayaağımı bilmiyorum ama şöyle özetleyeyim
bi kere benim şahsi fikrim epidural doğumu hiç sevmedim ayık olacağım sanı yorsun ama yarım bir bayıltıyorlar miden bulanıyor o belden vurulan iğnede zımba gibi bir şey.tutmayınca 2 3 kere vuruyorlar ...canım çok acıdı....idrar kesemi kesmişler......
çocuğumu göremeden antalya merkeze .( ben alanyada oturuyorumda)..yeni doğan ünitesine köveze koymuşlar...çocuğumu kucağıma 5 gün sonra alabildim

boşverin mehmet özü moralini bozmayalım arkadaşımızın benim annem 9 ay kusmuş hiçbişey yememiş bana hamileyken kardeşime de öyle ben erken doğmuşum gerçi ama kardeşim 4 buçuk kilo doğdu.

:1hug:

yaaa hayır okumak istemiyoruuumm. ne demek idrar kesemi kesmişler yaaa.klava:

asiyim ben canım geçmiş olsun Allah bebeğine uzun ömür versin, ben okuyamıcam şu anda içim fena oldu. yemek yicem kızlar görüşürüz sonra.

Cnm epiduralde zaten ayık oluyorsun sadece belden aşagısı uyuşturuluyor .. Başına üzücü olaylar gelmiş şikayetçi olmalısın idrar keseni kestilerse ..

erken mi doğdu canım bebeğin?kuvöze neden koydular?
kesinlikle şikayet etmelisin ilgili yerlere.

Kızlar biz geldik.
Doktorumuz tarihimizi verdi.
22 TEMMUZ bizim vuslat günümüz ayyy çok az kaldı
19unda gidip anestezi için uygunmuyumn tahlil vericem.
Onun öncesinde bir problem olmazsa gelme dedi.
Herşey çok güzelmiş bebişimin durumu ve suyu gayet iyiymiş.
Odamızı falan da ayırttık.
Ayarladık hastane işlerini.
Gerisi Allaha kalmış.
Rabbim inşallah herşeyi güzel yazar da elimiz ayağımıza karışmaz.

çok sevindim gerçekten. gözün aydın tatlım. darısı başımıza artık...

oh ne güzel artık sende bebeğine kavuşacagın günü biliyorsun. sağlıcakla kucagına alırsın inş. yerimseniben

Oğlum bir ASLAN burcu olacak.
Biz iki koç o da bir aslan evin halini çok merak ediyorum.
Bizden daha lider bi kişilk geliyor bakalım ne olacak halimiz:))

hadi hayırlısı canım benim.beni haftada 1 görüyor bu önümüzdeki hafta salı yine çağırdı hatta.neyse fazla bişi yok zaten.hayırlısıyla doğsun bebişin. ben o zaman 6 günlük anne olucam inşallaah:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…