:))) cok komıgıme gıttı cnm boyle yazman evet garıp ısı ama kullanıslı ve şirin benımkıde bunlardan ekstradan anakucagı ve kangurusu da var .. kanguru ve anakucagı ve portbebe zaten en fazla 3- 5 ay kullanılıcak garıp marıp kullanıslı olsun dedım cantayı uzun sure kullanıcam dıye nivea nın kıne de aldım . Ayrıca bu cantaları hastane cantası yaptım .
ben de eşime 'Hallederiz Kadir' adını taktım hani vardı ya en son babalar duyar dizisinde
bir seneden beri kornişler değişcek bekliyoz bakalım ne zaman olcak...
herkese selamlar kızlar..
dün sabah eşimin test sonuçlarını aldık bir problem yokmuş. hazır raporluyken bide istanbuldaykende gözlerini bugün lazerle çizdirdik.
herşey yolunda çok şükür.
oohhhh çok sevindim hadi gözünüz aydın. üzülmüştüm valla bişi mi var die. çok şükür.
herkese selamlar kızlar..
dün sabah eşimin test sonuçlarını aldık bir problem yokmuş. hazır raporluyken bide istanbuldaykende gözlerini bugün lazerle çizdirdik.
geçmiş olsun bahar
herşey yolunda çok şükür.
gruba mı eklemişakannehir
kızlarrr facebookta güllün hastane fotoları varr ben şuan onlara bakıyorum hihoyyyt
ay ben gördüm gülün fotolarını...
çok güzellll.. insanın canı çekiyo sempatiksalakcinni
aa aynı bende çantanın içine birşeyler koydum hastaneye götürcem benim kanguruda turuncu sarı. onu ayrı aldım. ana kucağıda demirli alırken hoşuma gitti ama şimdi bakıyorum herkes puset alıyor hem anakucağı hem oto koltuğu niyetine. keşke ben demirli anakucağı almasaymışım.. acemiliğimize geldi kaydirigubbakcemile3
çok mutlu ve çok sakin gözüküyor ya maşallah...
acaba epidural mutlulukmu veriyor
yok gruba değil bende arkadaş olarak ekli ordan gördüm
melek gibi dimi?
maşallah maşallah
bende istiyorum artık öyle melek gibi olmak... kızlar ben huy değiştirmeye başladım bu yaştan sonra. az önce gülün fotoğraflarına bakıp duygulanmıştım şimdi kendi halim egülmeye başladım. enteresan duygu değişimleri yaşıyorum ve değişen duygularımıda çok yoğun yaşıyorum. bunlar neyin alameti acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
bende istiyorum artık öyle melek gibi olmak... kızlar ben huy değiştirmeye başladım bu yaştan sonra. az önce gülün fotoğraflarına bakıp duygulanmıştım şimdi kendi halim egülmeye başladım. enteresan duygu değişimleri yaşıyorum ve değişen duygularımıda çok yoğun yaşıyorum. bunlar neyin alameti acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
hamile misin yokssaaa?kaydirigubbakcemile3
hamile misin yokssaaa?kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?