2010 Temmuz Anneleri : )

aa aynı bende çantanın içine birşeyler koydum hastaneye götürcem benim kanguruda turuncu sarı. onu ayrı aldım. ana kucağıda demirli alırken hoşuma gitti ama şimdi bakıyorum herkes puset alıyor hem anakucağı hem oto koltuğu niyetine. keşke ben demirli anakucağı almasaymışım.. acemiliğimize geldi kaydirigubbakcemile3

ben de eşime 'Hallederiz Kadir' adını taktım hani vardı ya en son babalar duyar dizisinde
bir seneden beri kornişler değişcek bekliyoz bakalım ne zaman olcak...

hepsi aynı demek kidelikafaduldendelikafadulden

herkese selamlar kızlar..

dün sabah eşimin test sonuçlarını aldık bir problem yokmuş. hazır raporluyken bide istanbuldaykende gözlerini bugün lazerle çizdirdik.

herşey yolunda çok şükür.

geçmiş olsun canımopuyorumnanaktan

oohhhh çok sevindim hadi gözünüz aydın. üzülmüştüm valla bişi mi var die. çok şükür.

çok sağol canım benim.

bizimde aklımızdan hep kötü şeyler geçmişti şükürler olsun ki ters bir durum yokmuş.

inşallah bizlerde sağlıkla bebişlerimizi kucağımıza alırrız.

ay ben gördüm gülün fotolarını...
çok güzellll.. insanın canı çekiyo sempatiksalakcinni

gruba mı eklemişakannehir

yok gruba değil bende arkadaş olarak ekli ordan gördüm

olsun annesi orda da yatar diğerinde de. kullanılır mutlaka.

bende istiyorum artık öyle melek gibi olmak... kızlar ben huy değiştirmeye başladım bu yaştan sonra. az önce gülün fotoğraflarına bakıp duygulanmıştım şimdi kendi halim egülmeye başladım. enteresan duygu değişimleri yaşıyorum ve değişen duygularımıda çok yoğun yaşıyorum. bunlar neyin alameti acaba kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

hamile misin yokssaaa?kaydirigubbakcemile3

Yaa ben gecen haftaya kadar hormonal manyaklık ıcındeydım ama son 10 gune gırınce uyku ve mayısıklık ve sakınlık cokuyor ınsana kaygılanmayın allah yardımcı olacak sekılde ayarlıyor bizi

ben de de bi umursamazlık mevcut su ara gunlerı merak etmıyorum yaz mıyız kış mıyız tatile mi gidiyor mıllet umurumda degil dile kolay temmuz ayındayız eskıden tatıl dıye can atan ben sımdı varsa yoksa bebek bu yazın boyle gecıcegı aklıma bıle gelmezdi dogum bi olsa butun planlarıma bsalıycam yıne kocamın basının etını yıycem tatıl dıye :))

kızlar benim canımda ev işi ve yemek yapmak istemiyor of of sizde durum nasılsempatiksalakcinni

şu ana kadar yediklerim azmı kızlar bebeğin gelişimi için diyorum
1 bardak süt 500ml
1litre su
100 gr kaşar peynir
1 simit
bir porsyon dondurma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…