2010 Temmuz Anneleri : )

3lt.den fazla içiyorum son haftalarda kesin.
3 lt kesmiyor beni.
Gece uyandığımda 2 lt. bitmiş oluyo zaten.

benim doktorum beni uyardı 3ltden fazla su içmeyin dedi. kalbi zorlarmış özellikle hamileyken çok zararlıymış.bir de mineal dengesi bozulurmuş vücuttaki. sonra ürolok bir arkadaşım var onu aradım sordum o da 3ltyi geçme dedi. çok fazla gelir ölçülü iç dedi. ama inan bunca şeye rağmen hala biraz geçiyorum 3lyi . gece 12den sabaha kadar 1 lt bitmiş oluyor. sabahtan gece 12ye kadar da şıp die bitiyor 2 lt su beni sıkıyor bu iş. bitek ben mi böleyim die merak ettim.bir de ekstra içtiğimiz sıvılar da bu 3ltnin içinde olcakmış. benim doktor hatta size 2 lt yeter dedi.

Cnm ben kendimi bildim bileli çok su içerim benim doktorum da amniyo sıvısına bakarken bol bol su ic en az 2 litre dedi . Bilmiyorum ki hangısını dıkkate almalıyız ama ben su ıcmeden yapamam elımden bardak eksık olmaz ..dısarı cıkarken de sureklı pet sıseden ıcıyorum belkı kısın hamıle kalsaydık bukadar ıcmezdık ama havalar cok sıcak ınsan dayanamıyor ..Su ıcmek ıstedıgıne gore vucudun su kaybedıyor demektır herkesın yapısı farklı demek ki senın vucut da ıhtıyac duyuyor ..soguk su ıcmeye calısta barı sıcak su ıcınce daha fazla ıcesi gelıyo hıc kesmıyor

Selam kızlar.Bende bugün doktora gittim çatı muayenesi için ama ultasonla karnımdan baktı doğum kanalların kapalı o yüzden çatı muayenesi yapamam dedi..10 gün sonraya attı..Bekelemedeyiz yani..

Bu arada doğuran arkadaşlar ne şanslısınız bebeklerinizi aldınız kucağına ..Allah sahlıkla büyütmek nasip etsin..

2-2buçuk litrenin altında içme ama 3ltyi de geçme diyorlar. yani iki doktor da çok bastıra bastıra söyledi ama bilmiyorum. ben mi bir tek böyleyim die merak ettim. soğuk su içiyorum zaten yoksa hiç alamam 4-5 lt içerim yani. neyse az kaldı zaten. süt verirken zaten çok su kaybedicez heralde sorun olmaz .

Yaaa benim de kalbim sıkışıp duruyor,
Belki de ondandır ama içmeden duramıyorum ne yapayım.
Normalde zorla içirirdi eşim şimdi de elimden bardak düşmüyor.

kızlar melahat face de yazmış oğlu iyiymiş saat 8.54te dünyaya gelmiş. ismi umut kaan.ama foto koymamış.

benim 22 temmuz doğumlu bir arkadaşım var o ben yengecim diyor.

ne güzel işte yengeç olsun. yengeç burcu güzel burçtur. bende yengecim:) aileye özellikle anneye düşkün olurlar. erkekleri de çok beceriklidir. benim erkek kardeşim de yengeç. keşke benim oğlum da 23 temmuzdan önce doğsa da yengeç olsa. oğlumla aynı burçta olurduk

Yaaa benim de kalbim sıkışıp duruyor,
Belki de ondandır ama içmeden duramıyorum ne yapayım.
Normalde zorla içirirdi eşim şimdi de elimden bardak düşmüyor.

evet aynen hormonalrdan heralde. o kadar susamazsın dedi doktor susamak ta değil ama sürekli su içesim oluyor. sanki dünyanın en güzel şeyi suymuş gibi geliyopr. hamileliğin en başında 2 ltyi içicem die kendimi çok zorladığımı hatırlıyorum. normalde ben 2-3 bardak su içerdim en fazla günde. valla ölçülü iç dediler istersen sen de dikkat et çok fazla geçme 3ltyi.direk kalbi zorlar dedi doktor bana yani.

Umarım cunku ben dayanamıyorum su gibisi yok valla ictikce icesim geliyor : )))

benim oğlum yengeç olcak. ben çok severim yengeç burcunuyerimseniben

Selam cnm yaa anlamıyorum benım doktorum randevu kagıdımı doldururken dırek 38. pelvik çatı muayenesı yazdı. bı arkadasımın da ancak dogum baslayınca acılma var mı dıye kontrol edıyoruz demıs butun doktorların sıstemı farklı herhalde.. valla bana baktı ve ınan bır gun boyunca sankı orada bır parmak var gıbı hıssettım zaten bır parmak 1 cm acılma ıkı parmak 2 cm demekmıs ..

Evet canınm her doktorun farklı..Bugün o kadar kasıldım ki bu muayene yüzünden..Doğum kanalın kapalı,çatı muayenesi yapmıycam diyince çok sevindim :)))
Uzun süren bir muayenemi bu madem sen yaptırdın acıyor mu ,uzun sürüyor mu bilirsin bilmiyorumkismile benim hiç bilgim yok çevremdeki herkes sezeryan yaptırdı,kimse çatıya girmedi..

Hoşgeldin canım.

Eşinin tahlil sonucları ne oldu?

hoşbulduk canım.

şükürler olsunki sonuçlarımız iyi.

eşim hastaneye gitmeye öğle alıştı ki bugünde gözlerini çizdirdi lazerle. o da yanma yapıyormuş. şimdi uyududa biraz tribi keildi.

ay hasta bakmak çok zor ya.

bide benim eşim çok nazlı(((((

hadi gözünaydın.
tarihiniz de belli.
rüzgarcık aceleci davranmasın artık.
baya geç bi tarih vermiş doktorun
nerdeyse 40. haftada alıcak baksana
son zaman kadar bekletelim istiyo heralde.
inşallah herşey çok gzüel olucak inşallah canım
.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…