2010 Temmuz Anneleri : )

Aman aman birşeyi olmasında naz yapsın boşver...Çok sevindim tatlım..

Valla cnm ben uzandım koltuga ayaklarını da koy dedı zaten oyle kaldırman fılan gerekmıyor yattıgın yerle aynı hızzada . sonra jel surdu rahat ol dedi ben de etek oldugu ıcın gormedım bıle doktoru zaten .. Ben kastım sıktım bacaklarımı tabı o hıssetı hemen sakın kasma anlayamam yoksa acılma var mı yok mu bak kasıyorsun dedı . Gercekten de oyle dedıgı anda ben sıkıyordum : ))) sonra rahat ol anlamam lazım dedı karnımdan bastırdı bıraz sonra da okey acılma ve yumusama var dedi ... Tabı her doktorun farklıdıt belkı sıstemı cnm .. Esımde ben doktorun sepetınde bı suru prezervatıf gordum dedı onu da taktı mı gormedım ..

yok canım 5-10 sn bile sürmüyo.
bi eliyle kasığına bastırıyo diğer eliyle daha doğrusu parmağıyla da içine bakıyo.
can acıtacak birşey değil...
ama tabi rahatsız edici birşey:asigim:

Pembe beyaz bı akıntı gelebılır hıc meraklanma dedı ama bısey gelmedı baya derınlere baktıgı kesındi :))) ıste boyle catı muayenesı yapıcaklar hazırlıklı olsunlar ama benım sezeryana donebılır benımkı sezeryan tarıhı belırlemeden yapıyor belkı normal doguma tesvık etmek amacıyla ...

prezervatifleri ultrason aletine geçiriyolar sonra da çöpe atıyolar. benim doktorum eline eldiven geçirdi jelle elini soktu ama o çatı muayenesi miydi neydi anlamadım sonra bana açılma yok bebeğin kafası da epey yukarda daha doğuma var dedi bana.ben sezeryan olcam aslında ama çok sancılı gittiğim için baktı neye baktı bilmiyoprum o yüzden.

Herkese merhaba.a.s.Ben de iyice ağırlaştım.Zaten 20 kilo aldım.:1shok:Memlekette de ekmek elden su gölden hiç iş yaptığım yok 2 gündür.sositososito

çatı muayenesi yapmış galiba canım
bana da öyle baktı..

Evet kasmamak çok önemliymiş..Teşekkürler canım bilgi için..

yok canım 5-10 sn bile sürmüyo.
bi eliyle kasığına bastırıyo diğer eliyle daha doğrusu parmağıyla da içine bakıyo.
can acıtacak birşey değil...
ama tabi rahatsız edici birşey:asigim:

Teşekkür ederim canım ,çok rahatladım..Napalım artık alılşcaz o rahatsızlığa
:kedi:

çatı muayenesi yapmış galiba canım
bana da öyle baktı..

ama çatın dar çatın geniş öyle bişi söylenmiyo mu? bana rahim ağzına bakıcam dedi çok sancılı gitmiştim ama nstde bişi çıkmamıştı. rahim ağzına ultrasonla baktı sonra da dedi ki bir de babadan kalma yöntemle bakalım dedi. eldiveni giydi parmağını soktu ve bebeğin kafası bayaa yukarda daha doğuma var dedi. o kadar.hiç canım acımadı.çatı muayenesi miymiş o? neysee aman. ben nasılsa sezeryan olcam farketmez.

misskapris canım hayırlısı olsun.

seninle günlerimiz aynı bakalım doktor bana hangi günü verecek.

daha önce 20 si diye konuşmuştuk ama tam netleştirmemiştik. bakalım pazartesi netleşecek bizim vuslatımız.

Herkese merhaba.a.s.Ben de iyice ağırlaştım.Zaten 20 kilo aldım.:1shok:Memlekette de ekmek elden su gölden hiç iş yaptığım yok 2 gündür.sositososito

bende 20 kilo aldım canım. ağırlaşma olmadı bende hala zıpzıp dolanıyorum.

ama annenın yanında olması gibi yok. çiçekler gibi bakıyolar sağolsunlar...

Evet canım sanada çatı yapmış aslında oleyy bak iyice rahatladım ya kıslarrrr kaydirigubbakcemile5

canım benim kuzenimin eşi dr.
ona göre her 100 kadından 2sinin çatısı normal doğum yapmaya elverişsiz şekilde darmış.
yani şimdi her 10 kadından 5inin çatısı dar teşhisi konuyor ya, sezeryana yönlendirmek içinmiş biraz da...

ben zaten sezeryan olacağım için bana çatıyla ilgili hiçbişey söylemedi. açıkçası ona baktı mı hala emin değilim. yarın kontrol var bir sorayım bakalım. ben kendim sezeryan istiyorum. o rahim ağzında açılma var mı bir de bebeğin kafası kanala girmiş mi diye baktı sanıyorum. çatıya baksa söylerdi çatın müsait veya değil diye. normal yap deyip duruyo bana zaten. ama ben yok diyorum.

off canım sıkılıyo benim yaa. bıktım kocamın kavgalı dövüşlü filmlerinden. bugün ona çatasım var ama burda oyalıyorum kendimi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…