mantıken düşünüyorum kapalı bölge çoğu zaman nemli gibi bir haftada banada mümkün değil geçmez gibi geliyor
pompa da aynı işi gördüğü için gerek yok dediler göğüs ucu çıkarıcılarına. baya araştırdım ben bu konuyu çok kafama taktığım için. işallah çıkarlar dışarıya.
arkadaşımın ablasınıın da hiç yokmuş göğüs ucu.
ona dr bıkmadan emzireceksin hala doluysa da sağacaksın demiş.
2- 3 gün içinde belirmiş göğüs ucu.
sen de öle yaparsın inşallah hiç birşey olmaz
ay işallah işallah:Saruboceq::1hug:
diyorumki kızlar hiçkesilmeden doğum yapsaydık ne iyi olurdu normal yada sezeryan:hulya:
yaşayıp görücez demek ki...
sonuçta etin kesiliyo ve dikliyo bir toparlanma süreci olacak ama o kadar da sancılı olacağını zannetmiyorum.
herkesin öyle olsa kimse kalkıp bebeğiyle ilgilenemezdi mantıken di misempatiksalakcinni
diyorumki kızlar hiçkesilmeden doğum yapsaydık ne iyi olurdu normal yada sezeryan:hulya:
normalde zor sezeryanda kızkardeşim sezeryan oldu medikanada ben ondan çok cesaret aldım eve geldi duş aldı hiç ağrı kesici bile içmedi dolaşmaya başladı hiç yatmadı maaşallah hepimin öyle oluruz inşallah allahın izni ile
herkes hafta sonu rehavetine mi kapıldı niye kimse konuşmuyor?
Konuyu Toplam 9 Kullanıcı okuyor. (8 Kayıtlı kullanıcı ve 1 Misafir)
selva82, CAKIR, flowersun, maddie, angelnrcn, gokcek, suvari, haziranx
bebeği neremizden çıkarırdık die düşündüm de.ben çocukken bebeği annelerin kaka yaptığımız yerden çıkardığını zannededim
normalde zor sezeryanda kızkardeşim sezeryan oldu medikanada ben ondan çok cesaret aldım eve geldi duş aldı hiç ağrı kesici bile içmedi dolaşmaya başladı hiç yatmadı maaşallah hepimin öyle oluruz inşallah allahın izni ile
bebeği neremizden çıkarırdık die düşündüm de.ben çocukken bebeği annelerin kaka yaptığımız yerden çıkardığını zannededim
ben canım karnımızda olduğunu biliyordum ama çıktığı yeri kestiremiyordum bizimkiler biraz tutucuydu zaten o bölgeler hiç aklıma gelmemiştisempatiksalakcinni
bana doktor hastanede duş alcaksınız dedi. sezeryande hastanede duş mu alınıyor. hattaa hastane şampuanını kullanmak istemiyorsanız kendi şampuanınızı çantanıza koyun dedi. ben de valla ben saçımla uğraşamam duş alcaksam bile saçımı yıkamam dedi. altıüstü 2 gün kalıyoz duş mu alıyoz yaa ben papatyaya sordum geçen hafta doğum yaptı ben duş almadım senin de alabileceğini sanmıyorum. çünkü medipolün duşları dar ve insanın pek duş yapası olmuyor karnı acıyor dedi.
benim kardeşim ben 10 yaşındayken doğdu. dolayısıyla hatırlıyorum bayaa büyüktüm. anneme sordum sen bunu nasıl çıkarcan karnından dedim o da aşağıdan çıkarcam dedi. ben tuvalete gittim baktım baktım anlam veremedim. sonra kakamı yaptım hıh dedim demek ki burdan çıkıyo. anneme sordum dedim ordan mı çıkıyo hayır çiş yaptığın yerden dedikafamçokkarıştı nasıl yani diye dehşete düştüğümü hatırlıyorum kaydirigubbakcemile3
canım annende olucak zaten eve gelince al bence kızkardeşim evde aldı su geçirmez bant taktılar karnına hastanede almaya gerek yok bence hem onun dikişi hiç acımamış
bana doktor hastanede duş alcaksınız dedi. sezeryande hastanede duş mu alınıyor. hattaa hastane şampuanını kullanmak istemiyorsanız kendi şampuanınızı çantanıza koyun dedi. ben de valla ben saçımla uğraşamam duş alcaksam bile saçımı yıkamam dedi. altıüstü 2 gün kalıyoz duş mu alıyoz yaa ben papatyaya sordum geçen hafta doğum yaptı ben duş almadım senin de alabileceğini sanmıyorum. çünkü medipolün duşları dar ve insanın pek duş yapası olmuyor karnı acıyor dedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?