2010 Temmuz Anneleri : )

aydancım öncelikle gözün aydın. baranına kavuşmuşsun ne mutlu sana..
sarılık içinde geçmiş olsun umarım biran önce tamamen iyileşir

şekerim her sezeryan olanın sütü gelmicek diye bişi yok. benim kaç tane arkadaşımın sezeryanden 1 saat sonra gelmiş sütü. ama gelmezse de hemşireler yardımcı olur mama alırsınız aç kalmaz bebek merak etme.humana steel ben çantama koydum 2 gün kalınacak sonuçta ketıl götürcez biz akşam filan içerim die düşündüm. rezene de almıştım hatta nescafe de aldım. hem epiduralden sonra kafein almak gerekiyormuş başağrısı olmaması için hem de eşim çok sever nescafesiz duramaz. bu arada epidural anestezist tatile gidiyomuş die üzülmüşsün. belki yeni gelen de uzmandır dur bakalım. herşey kısmet canım benim, benim kaç tane arkadaşımın da epidural die girmişler tutmamış uyuşmamış genel anestezi yapmışlar hem de memorial hastanesinde doğumun 10 milyara malolduğu hastanede epidurali tutmamış yani.kısmet bu işler. ikinci bebeğini isteyerek genel anestezi yaptı arkadaşım. sen Allahtan hayırlısını dile.

Öğleden sonra babişkomuz mangal yakıyo.
Halamızın bahçesine gidiyoruz.
İnşallah doğurup da milletin keyfini rezil etmem:)))

afiyetler olsun yarasın bebişine.doğurmazsın merak etme.

Gitmiştim ama geri geldim sen yoksun şimdi de güzelim.
Bebişine maşallah,ne güzel büyümüş kereta.
Hadi az kaldı senin de Allah sağ salim kavuştursun bebelerimize inşallah.

ben burdayımm.

maşallah canım, sarılık her bebek oluyor nerdeyse iyileşir merak etme. Allah sağlık versin.

kızlar nasılsınız iyimisiniz oğğluşumla uğraşmaktan nete giremiyorum gaz sancısı çok uğraştırıyor malesef uykusuz günlerde başladı

yeni doğumlar olmuş maşallah...
Doğum yapan herkese hayırlı olsun ve de geçmiş olsun diyorum
ve yinee darısı başıma artık diyorumsempatiksalakcinni

Herkese merhaba.Biz de şafak sayıyoruz.Kaldı sadece 16 gün.Tabi oğlum aceleci davranmazsa.Zaten ben zamanında gelsin diye dua ediyorum.:Saruboceq:Bir de inşallah normal doğum olur diye.:Saruboceq:Çevremde genelde herkes sezeryan ile doğum yaptı.kafamçokkarıştıArtık normal doğuran neredeyse yok.

doguran dogurana masallah
aydan hayırlı ugurlu olsun bebegın
benım karmım burnumdayken sankı hıc dogurmayacam gıbı gelıyor suan sankı ömur boyu boyle kalacakmısım gıbı gelıyor
ınsan nasılda herseye alısıyor
benımde bu slı kontrolum var
hemen hemen hersey hazır
bende hazırım
agdacıya gıttım
cantaları hazırladım
onumuzdekı hafta evımı temızletıcem
okadar
ondan sora hemen dogurup bı an önce ıyılesmek ıstıyorum
ve de tatıle gıtmek ıstıyorum kısmetse 10 gun

Safkan seninle günlerimiz aynı sayılır.Benim doğum 26sı senin ne zaman?Sen de normal düşünenlerdendin yanılmıyorsam?

selamlar ben fazla yazmıyorum ama okuyorum sürekli safkan sen ataşehir avicenna sibel hanıma gidiyodun galiba dimi bende oraya gidiyorumda sanki bir ara okudum hatırımda kalmış yanlışmı hatırlıyorum acaba

pazartesiye az kaldı, bendeki heyecan da donukluğa dönüştü. donuk ve şaşkın bekliyorum :))) ameliyatı da erkene aldılar telefon açıp. kızıma kavuşmak istiyorum artık...

Doğru diyosun aslında canım,
Ben de az önce gittim eşimden özür diledim adamcağıza çok yüklendim dün akşam,
Sanki onun elinden gelen başka bişey varmış gibi,
Samsuna götüreyim istersen özelde doğur diyo ama ben de onu göze alamıyorum.
Yol az değil.
Belki de hayırlısı budur dediğin gibi.
Aman ne bileyim herşeyden etkileniyo insan.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Bi taraftan da içime hep normal çatır çatır doğuracakmışım gibi geliyor.
Bişey olacak ve ben ebelere küfrede küfrede tüm hastaneyi ayağa kaldıraraktan doğuracakmışım hissi var içimde.kaydirigubbakcemile3

Ayy göbek deiğim nasıl dışarda bi görseniz fırtladı resmen.
Acıyo da çevresi.
Sizde de var mı acaba böyle bi ağrı.

Hayret bişi yaaaaaaaaa
Kimse yok
Pes
Nerdesiniz
Kızıyorum size
Mangala da gidemedik akşam serinliğini bekliyoruz.
Hoş hava da yağmur yağacak gibi.

Safkan seninle günlerimiz aynı sayılır.Benim doğum 26sı senin ne zaman?Sen de normal düşünenlerdendin yanılmıyorsam?

evet sezen dogru hatırlıyorsun
nst deyken laf arasında ebeye sordum ne tavsıye edersınız falan dıye muhabbet ettık
oda normal dogumu tavsıye ettıgını soyledı
asagıdakı doku yumusak ve cabuk ıyılesen bır doku dedı bıraz anlattı
aklıma yattı dogrusu
eger bebek cok ırı olmassa ve sorun cıkmassa normal dogum dusunuyorum zaten ben sezeryan dusunseydım bu gunlerde yaptırırdım bebek 3 kılo oldu 38. haftayada geldım beklemezdım ama normal dogurucam dıye beklıyoruz pasa beyı hayırlısı bakalım
sende normal dusunuyorsun degılmı

selamlar ben fazla yazmıyorum ama okuyorum sürekli safkan sen ataşehir avicenna sibel hanıma gidiyodun galiba dimi bende oraya gidiyorumda sanki bir ara okudum hatırımda kalmış yanlışmı hatırlıyorum acaba

aaa buket aynı dra gıdıyoruz o zaman yoksa karsılastıkmı hıc senınle
bazen kapıda bekleyen hamıslerle muhabbetımız oluyor
nasıl memnunmusun sıbel hn dan seker bı kadın dımı
nasıl ıstersen oyle dogurtuyor
sen normalmı dusunuyorsun sezeryanmı

pazartesiye az kaldı, bendeki heyecan da donukluğa dönüştü. donuk ve şaşkın bekliyorum :))) ameliyatı da erkene aldılar telefon açıp. kızıma kavuşmak istiyorum artık...

hadı gozun aydın darısı bıze artık hayırlısıyla

hayırlısı olsun canım gözün aydın

doğum yapanlar normal doğum dikişlerine bir bak dediğin gibi çabuk iyileşmiyor bir ayı buluyormuş bir hafta üzerine oturulmayacak bir ay sonrada ilişki sonrası acı olabirmiş

Ayy göbek deiğim nasıl dışarda bi görseniz fırtladı resmen.
Acıyo da çevresi.
Sizde de var mı acaba böyle bi ağrı.
benımde gobek delıgım dısarda
gobek delıgıylew oynanmaz derler
ben oynayınca bebek hareketlenıyo bı baglantı var galıba ama hamıle degılken de normalde oynanmaz derler bılmam neden

tokatta özel hastane yokmu mıskaprıs
oraya medıkalpark acıldı dıye duymustum

bende sımdı yerlerı sıldım çamasırları astım yenıden makınayı kurdum tozları aldım
evımı temızleyıp geldım
aksama yemegım var çok sukur bugun ne yapsam derdım yok
gercı ne yapacagımı bılmezsem ne yemek yapsam bolumunu bakıyorum ordan ılham alıyorum

burasıda yagıyor
bu yaz genelde yagmurlumu gectı ne
ben tatıl yapamadım coguda yapamadı sankı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…