slm kızlar geçmişi okumadım.hemen yazıp çıkcam.3 temmuz saat10:15 de oğlum baran epidural sezeryanla dünyaya geldi.3500 gr 51 cm.ama 3 günlükken sarılık oldu hastanede kaldık bi gece.15e çıkmıştı 10a düşürdüler.şimdi iyileşmesini bekliyorum.biraz toparlansın yazcam ayrıntıları.doğum yapan tüm annelere hayyırlı olsun:) darısı diğerlerinin başına inşaalah:)dualarım sizinle
Göğüslerim çok acıyo be kızlar.
Şimdi ben internetten göğüs kalkanı ve toparlayıcı korse alıcam.
bi de çantaya koymak için hasta bezi ve büyük ped almam lazım çantamın eksikleri bunlar.
Tabi ben alamam da eşimi bi markete gmndereyim.
Aaa bi de Humana Steel Tee var onu da almam lazım.
Peki siz bebek maması aldınız mı hastane çantanıza yaa.
Ondan da alsak mı sezeryan da hemen gelmeyecek sonuçta ama bizimkiler sütün gelene kadar aç kalsa da bişey olmaz diyolar.
Yazık bee bebiş 2 gün aç mı kalsın.
Eğer biberon emziğine alışırsa seni emmez mmelerin şişer sonra daha zor olur diyolar.
ama ben onun öyle aç aç gezmesine nasıl dayanıcam ki.
Öğleden sonra babişkomuz mangal yakıyo.
Halamızın bahçesine gidiyoruz.
İnşallah doğurup da milletin keyfini rezil etmem:)))
Gitmiştim ama geri geldim sen yoksun şimdi de güzelim.
Bebişine maşallah,ne güzel büyümüş kereta.
Hadi az kaldı senin de Allah sağ salim kavuştursun bebelerimize inşallah.
slm kızlar geçmişi okumadım.hemen yazıp çıkcam.3 temmuz saat10:15 de oğlum baran epidural sezeryanla dünyaya geldi.3500 gr 51 cm.ama 3 günlükken sarılık oldu hastanede kaldık bi gece.15e çıkmıştı 10a düşürdüler.şimdi iyileşmesini bekliyorum.biraz toparlansın yazcam ayrıntıları.doğum yapan tüm annelere hayyırlı olsun:) darısı diğerlerinin başına inşaalah:)dualarım sizinle
şekerim her sezeryan olanın sütü gelmicek diye bişi yok. benim kaç tane arkadaşımın sezeryanden 1 saat sonra gelmiş sütü. ama gelmezse de hemşireler yardımcı olur mama alırsınız aç kalmaz bebek merak etme.humana steel ben çantama koydum 2 gün kalınacak sonuçta ketıl götürcez biz akşam filan içerim die düşündüm. rezene de almıştım hatta nescafe de aldım. hem epiduralden sonra kafein almak gerekiyormuş başağrısı olmaması için hem de eşim çok sever nescafesiz duramaz. bu arada epidural anestezist tatile gidiyomuş die üzülmüşsün. belki yeni gelen de uzmandır dur bakalım. herşey kısmet canım benim, benim kaç tane arkadaşımın da epidural die girmişler tutmamış uyuşmamış genel anestezi yapmışlar hem de memorial hastanesinde doğumun 10 milyara malolduğu hastanede epidurali tutmamış yani.kısmet bu işler. ikinci bebeğini isteyerek genel anestezi yaptı arkadaşım. sen Allahtan hayırlısını dile.
.
Safkan seninle günlerimiz aynı sayılır.Benim doğum 26sı senin ne zaman?Sen de normal düşünenlerdendin yanılmıyorsam?
selamlar ben fazla yazmıyorum ama okuyorum sürekli safkan sen ataşehir avicenna sibel hanıma gidiyodun galiba dimi bende oraya gidiyorumda sanki bir ara okudum hatırımda kalmış yanlışmı hatırlıyorum acaba
pazartesiye az kaldı, bendeki heyecan da donukluğa dönüştü. donuk ve şaşkın bekliyorum :))) ameliyatı da erkene aldılar telefon açıp. kızıma kavuşmak istiyorum artık...
kızlar meraba ben geldim. nstde kasılma 0 çıktı. yani 0 la 5 arası gidip geliyodu.Bebeğimin keyfi yerinde yani. hiç gelesi doğası yok.cuma günü sabah 8 buçuğa ameliyathaneden aldı doktor randevumu. bebeğim 3750gr olmuş boyu da 53 cm gibi dedi. doktor dedi ağrım var dayanamıyorum demeseniz ben bu bebeği 19undan sonra alırım ama size de kıyamıyorum dedi. 38+5 oluyo cuma günü 16sı size de işkence çektirmeyelim alalım artık dedi. ben dedim yok dayanamıycam alın. çok perişanım dedim. tamam dedi ve cuma gününe randevuyu aldı. salı günü gidip anestezistle görüşüp tahlillerimizi yaptırıcaz.son 6 gün yani inşallah. hep bebeğimin yüzünü gösterirdi bugün bi değişiklik yaptı ve bebeğimin pipisini gösterdi bize. pipisini ve testisini. buyrum mal burda dedi fotosunu verdi babasınakaydirigubbakcemile3komik adam. bu arada ellerim kollarım kaşınıyo dedim diye bana safra kesesiyle ve karaciğerle ilgili bikaç tahlil istedi. eğer orda enzim değerleri 3 kat çıkarsa acil sezeryane alırım dedi. zaten salı günü yaptırıcam tahlili cuma da sezeryan olucam. herşeyi de abartıyo bu adam yaa burnum akıyo desem hemen tahlil istiyo. neyse yaptırırız bakalım.sizler nasılsınız uzun yazdım biraz
evet sezen dogru hatırlıyorsun
nst deyken laf arasında ebeye sordum ne tavsıye edersınız falan dıye muhabbet ettık
oda normal dogumu tavsıye ettıgını soyledı
asagıdakı doku yumusak ve cabuk ıyılesen bır doku dedı bıraz anlattı
aklıma yattı dogrusu
eger bebek cok ırı olmassa ve sorun cıkmassa normal dogum dusunuyorum zaten ben sezeryan dusunseydım bu gunlerde yaptırırdım bebek 3 kılo oldu 38. haftayada geldım beklemezdım ama normal dogurucam dıye beklıyoruz pasa beyı hayırlısı bakalım
sende normal dusunuyorsun degılmı
aaa buket aynı dra gıdıyoruz o zaman yoksa karsılastıkmı hıc senınle
bazen kapıda bekleyen hamıslerle muhabbetımız oluyor
nasıl memnunmusun sıbel hn dan seker bı kadın dımı
nasıl ıstersen oyle dogurtuyor
sen normalmı dusunuyorsun sezeryanmı
hadı gozun aydın darısı bıze artık hayırlısıyla
benımde gobek delıgım dısardaAyy göbek deiğim nasıl dışarda bi görseniz fırtladı resmen.
Acıyo da çevresi.
Sizde de var mı acaba böyle bi ağrı.
tokatta özel hastane yokmu mıskaprıs
Doğru diyosun aslında canım,
Ben de az önce gittim eşimden özür diledim adamcağıza çok yüklendim dün akşam,
Sanki onun elinden gelen başka bişey varmış gibi,
Samsuna götüreyim istersen özelde doğur diyo ama ben de onu göze alamıyorum.
Yol az değil.
Belki de hayırlısı budur dediğin gibi.
Aman ne bileyim herşeyden etkileniyo insan.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Bi taraftan da içime hep normal çatır çatır doğuracakmışım gibi geliyor.
Bişey olacak ve ben ebelere küfrede küfrede tüm hastaneyi ayağa kaldıraraktan doğuracakmışım hissi var içimde.kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?