şekerim her sezeryan olanın sütü gelmicek diye bişi yok. benim kaç tane arkadaşımın sezeryanden 1 saat sonra gelmiş sütü. ama gelmezse de hemşireler yardımcı olur mama alırsınız aç kalmaz bebek merak etme.humana steel ben çantama koydum 2 gün kalınacak sonuçta ketıl götürcez biz akşam filan içerim die düşündüm. rezene de almıştım hatta nescafe de aldım. hem epiduralden sonra kafein almak gerekiyormuş başağrısı olmaması için hem de eşim çok sever nescafesiz duramaz. bu arada epidural anestezist tatile gidiyomuş die üzülmüşsün. belki yeni gelen de uzmandır dur bakalım. herşey kısmet canım benim, benim kaç tane arkadaşımın da epidural die girmişler tutmamış uyuşmamış genel anestezi yapmışlar hem de memorial hastanesinde doğumun 10 milyara malolduğu hastanede epidurali tutmamış yani.kısmet bu işler. ikinci bebeğini isteyerek genel anestezi yaptı arkadaşım. sen Allahtan hayırlısını dile.
afiyetler olsun yarasın bebişine.doğurmazsın merak etme.
ben burdayımm.
doğum yapanlar normal doğum dikişlerine bir bak dediğin gibi çabuk iyileşmiyor bir ayı buluyormuş bir hafta üzerine oturulmayacak bir ay sonrada ilişki sonrası acı olabirmiş
Doğru diyosun aslında canım,
Ben de az önce gittim eşimden özür diledim adamcağıza çok yüklendim dün akşam,
Sanki onun elinden gelen başka bişey varmış gibi,
Samsuna götüreyim istersen özelde doğur diyo ama ben de onu göze alamıyorum.
Yol az değil.
Belki de hayırlısı budur dediğin gibi.
Aman ne bileyim herşeyden etkileniyo insan.
Hayırlısı ne ise o olsun.
Bi taraftan da içime hep normal çatır çatır doğuracakmışım gibi geliyor.
Bişey olacak ve ben ebelere küfrede küfrede tüm hastaneyi ayağa kaldıraraktan doğuracakmışım hissi var içimde.kaydirigubbakcemile3
kızkardeşim normal istiyordu birgün sunni sancı çekti ama okısmı çok fena yinede olmadı sezeryana aldılar nasipben buna benzer bı operasyon gecırdıgım ıcın fazla korkmuyorum
1-1,5 ay ılıskı yasaktı
ama gectı gıtti
bı 15 gun dısarı cıkmamak lazım ben ayaklarım acık paytak paytak yuruyordum
ama gectı gıttı
her gun agrı kesıcı alıp yatıyordum agrım olmuyordum 1 hafta yattım
sora yavas yavas ıyılestım
oyuzden eger aynısıysa korkmuyorum
agrıdanda korkmuyorum
ama bebek cok ırı olursa yada normal doguma engel bısey olursa epı-sez yapmayı dusunuyorum
ama son anda okadar agrı cekıp sezeryan olmaz ınsallah
bukett nerdesııınnn
kızkardeşim normal istiyordu birgün sunni sancı çekti ama okısmı çok fena yinede olmadı sezeryana aldılar nasip
normal dogumun zorlukları var bılıyorum ama hersey ragmen normal ıstıyorum bı engel yoksa hayırlısı artıkın
canımda tatlıdır aslında dayanamzsam damardan sedasyon versınler napıyım bılmıyorumkı
helebı bebek hayırlısıyla dogsunda öylede böylede ıyıleşilir heralde
ama hamılelık cokda kolay bısey degılmıs bunu anladım yınede halime bın şükür ama her sene bebek yapanların canı yokmu orasınıda anlamadım
normal dogumun zorlukları var bılıyorum ama hersey ragmen normal ıstıyorum bı engel yoksa hayırlısı artıkın
canımda tatlıdır aslında dayanamzsam damardan sedasyon versınler napıyım bılmıyorumkı
helebı bebek hayırlısıyla dogsunda öylede böylede ıyıleşilir heralde
ama hamılelık cokda kolay bısey degılmıs bunu anladım yınede halime bın şükür ama her sene bebek yapanların canı yokmu orasınıda anlamadım
hayırlısı olsun canım gözün aydın
kızlarr doğurmak için yapabileceğim bişi varmı acabaaa CADIARZU
bi yürüyüş yapmak iyi geliyo diye biliyorum ama başka napabilirim acaba
kendiliğineden gelmicek bu çocuk galiba :CüvCüv:
ya ben bilmiyorumki bilsem söylerim inanki bence bu gece gelir bekle sen ya da en geç yarın gecekızlarr doğurmak için yapabileceğim bişi varmı acabaaa CADIARZU
bi yürüyüş yapmak iyi geliyo diye biliyorum ama başka napabilirim acaba
kendiliğineden gelmicek bu çocuk galiba :CüvCüv:
selam kızlar,
biz de hastaneden geldik, bu su kaçırma konusu ile ilgili doktor kontrol etti...ama birşey yokmuş..nst ye bağladı biraz kasılma çıktı sizde çıkmış mıydı ? gerçi ben kasılma falan hissetmiyorum ama dogum yakın mı demek acaba ?
bu haftalarda düzensiz kasılmalar normal canım düzenli ve sık olursa doğum yakın demek:
hımm ben de dedim acaba normal dogum sancıları basladı da agrı esigim yuksek mi ki hissetmiyorum..nerdeee :)
bu arada donuste kayınvalideme ugradık..daha hala bir igne vermedi bebekle ilgili yani cok rahat bir insan..bir de kendi sulalesinde cok fazla kız oldugundan erkek istiyordu o..yine sordu ultrasonda kız kesin di mi diye...yani alınıyorum artık ve de yani su saatte erkek cıkarsa allah korusun hersey hazırlanmıs ben hazırlanmısım...sinirimi bozuyor boyle konusmalar...saglıklı olsun diyeceklerine..hey allahım ya sabır...
hımm ben de dedim acaba normal dogum sancıları basladı da agrı esigim yuksek mi ki hissetmiyorum..nerdeee :)
bu arada donuste kayınvalideme ugradık..daha hala bir igne vermedi bebekle ilgili yani cok rahat bir insan..bir de kendi sulalesinde cok fazla kız oldugundan erkek istiyordu o..yine sordu ultrasonda kız kesin di mi diye...yani alınıyorum artık ve de yani su saatte erkek cıkarsa allah korusun hersey hazırlanmıs ben hazırlanmısım...sinirimi bozuyor boyle konusmalar...saglıklı olsun diyeceklerine..hey allahım ya sabır...
ben dogumda haber vermek ıstemıyorum heyecan falan yaparlar panık yaparlar dogumdan sora haber vermeyı dusunuyorum sadece esıme haber verıcem yanımda olsun bıse lazım olur falan dıyebugün neden çok sıkıcı bigün yaa. bebeğimin odasına bikaç çıkartma yapıştırdık. eşimin söktüğü vev takamadığı avizenin yerine tavana asılan bir oyuncak astırdım. görümcem dedi ki eksik bişe var mı istediğin bişey. ben dedim gelin bebeğin odasını süsleyin. annem de erkan da yanaşmıyor o da tamam dedi ama eşim gerek yok süslediğimiz yeter diyor.aslında bayaa bi çıkartma filan yapıştırdık. işallah doğum yapıp ta rahatlayınca sizlere bol bol fotoğraf göstericem. odamla ilgili filan. şimdi çekmek üklemek zor geliyor. bir de zaten şarj ettik hazırladık foto makinesini nharcamak istemiyorum pilini.heran herşey olabilir die. doğumda 2 tane görümcem kayınpeder annem babam eşim ve bikaç arkadaşım olcak. yani doğum sırasında hastanede. kalabalık olcaklar. işallah bebeğim sorunsuz gelir yanıma geçmiyor günleeerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?