2010 Temmuz Anneleri : )

kızkardeşimin ikinci gün geldi bazıları abartıyor

doğum yapanlar normal doğum dikişlerine bir bak dediğin gibi çabuk iyileşmiyor bir ayı buluyormuş bir hafta üzerine oturulmayacak bir ay sonrada ilişki sonrası acı olabirmiş

ben buna benzer bı operasyon gecırdıgım ıcın fazla korkmuyorum
1-1,5 ay ılıskı yasaktı
ama gectı gıtti
bı 15 gun dısarı cıkmamak lazım ben ayaklarım acık paytak paytak yuruyordum
ama gectı gıttı
her gun agrı kesıcı alıp yatıyordum agrım olmuyordum 1 hafta yattım
sora yavas yavas ıyılestım
oyuzden eger aynısıysa korkmuyorum
agrıdanda korkmuyorum
ama bebek cok ırı olursa yada normal doguma engel bısey olursa epı-sez yapmayı dusunuyorum
ama son anda okadar agrı cekıp sezeryan olmaz ınsallah

bukett nerdesııınnn

canım bizimde burada özel hastane sıkıntısı var devlette yapıcam nasip olursa devlette normal olursan okadar bağıramazsın canım hemşireler biraz daha sert

kızkardeşim normal istiyordu birgün sunni sancı çekti ama okısmı çok fena yinede olmadı sezeryana aldılar nasip

kızkardeşim normal istiyordu birgün sunni sancı çekti ama okısmı çok fena yinede olmadı sezeryana aldılar nasip

normal dogumun zorlukları var bılıyorum ama hersey ragmen normal ıstıyorum bı engel yoksa hayırlısı artıkın
canımda tatlıdır aslında dayanamzsam damardan sedasyon versınler napıyım bılmıyorumkı
helebı bebek hayırlısıyla dogsunda öylede böylede ıyıleşilir heralde
ama hamılelık cokda kolay bısey degılmıs bunu anladım yınede halime bın şükür ama her sene bebek yapanların canı yokmu orasınıda anlamadım

hamilelik güzel sıkıntılarına rağmen bende 5 ay yatmak zorunda kaldım doğurma kısmı biraz sıkıntı oda katlanıcaz bebişler için

ilk doğumları olanların tecrubeleri olmadığı için pişmanlıklarıda çok oluyor

evet herkes farklı bıseyler soyluyor
kımısı normal yapıp memnun kımısı degıl
kımısı sezeryan yapıp memnun kımısı pısman
aslında hersey drun yetenegıne kalmıs
dogumun gıdısatına gore ayarlıyacak cunku dedıgın gıbı bız tecrubelı degılız ama drlar tecrubelı
bızım arkadaslar anlatıyor
bı ebe varmıs hamıleyı gorur gormez soylermıs sen 2 saat sora dogurusun sen 10 dk sora dogurursun dıye
daha hamılenın yolda yuruyusunden ne zaman doguracagını bılırmıs
hatta o ebe o hastaneye sadece gece nöbetlere gelırmıs mıllette gece dogurmaya calısırmıs dıyordu arkadasım
işte bazı insanlar işinin ehli oluyor

kızlarr doğurmak için yapabileceğim bişi varmı acabaaa CADIARZU
bi yürüyüş yapmak iyi geliyo diye biliyorum ama başka napabilirim acaba
kendiliğineden gelmicek bu çocuk galiba :CüvCüv:

memelerinin ucunu sık. hatta pompayla süt çekmeye çalış. ama tabi abartıp yara yapma. hurma ye. humana süt artırıcı çaydan iç. bunlar oksitosin hormonu salgılatıp süt getirtiyormuş. oksitosin hormonu suni sancıda vücuda verilen hormon kasılma başlatıyor. vücut oksitosin salgılanınca doğurmam lazım deyip rahimi kasıyormuş. ayrıca adaçayı içmek gibi kasılma başlatan şeyler de vardı.karnını bol bol okşa. bebek hareketlenince kasılma başlayabiliyormuş. eşinle cinsel ilişkiye gir erkek menisindeki bazı maddeler ve orgazm rahimde kasılma ve doğum başlatıyormuş. daha da olmassa git sezeryan ol bebeğin demek ki kendi gelmek istemiyor. plesenta yaşlanması die bişi varmış 40+1i çok fazla geçirmemek lazım. zaten öax 40+2de sezeryan yapıyolar.

ya ben bilmiyorumki bilsem söylerim inanki bence bu gece gelir bekle sen ya da en geç yarın gece
:ecrin_bebek:

selam kızlar,

biz de hastaneden geldik, bu su kaçırma konusu ile ilgili doktor kontrol etti...ama birşey yokmuş..nst ye bağladı biraz kasılma çıktı sizde çıkmış mıydı ? gerçi ben kasılma falan hissetmiyorum ama dogum yakın mı demek acaba ?

bugün neden çok sıkıcı bigün yaa. bebeğimin odasına bikaç çıkartma yapıştırdık. eşimin söktüğü vev takamadığı avizenin yerine tavana asılan bir oyuncak astırdım. görümcem dedi ki eksik bişe var mı istediğin bişey. ben dedim gelin bebeğin odasını süsleyin. annem de erkan da yanaşmıyor o da tamam dedi ama eşim gerek yok süslediğimiz yeter diyor.aslında bayaa bi çıkartma filan yapıştırdık. işallah doğum yapıp ta rahatlayınca sizlere bol bol fotoğraf göstericem. odamla ilgili filan. şimdi çekmek üklemek zor geliyor. bir de zaten şarj ettik hazırladık foto makinesini nharcamak istemiyorum pilini.heran herşey olabilir die. doğumda 2 tane görümcem kayınpeder annem babam eşim ve bikaç arkadaşım olcak. yani doğum sırasında hastanede. kalabalık olcaklar. işallah bebeğim sorunsuz gelir yanıma geçmiyor günleeerrr

bu haftalarda düzensiz kasılmalar normal canım düzenli ve sık olursa doğum yakın demek:

bu haftalarda düzensiz kasılmalar normal canım düzenli ve sık olursa doğum yakın demek:

hımm ben de dedim acaba normal dogum sancıları basladı da agrı esigim yuksek mi ki hissetmiyorum..nerdeee :)

bu arada donuste kayınvalideme ugradık..daha hala bir igne vermedi bebekle ilgili yani cok rahat bir insan..bir de kendi sulalesinde cok fazla kız oldugundan erkek istiyordu o..yine sordu ultrasonda kız kesin di mi diye...yani alınıyorum artık ve de yani su saatte erkek cıkarsa allah korusun hersey hazırlanmıs ben hazırlanmısım...sinirimi bozuyor boyle konusmalar...saglıklı olsun diyeceklerine..hey allahım ya sabır...

merhaba arkadaşlar...benide alırmısınız aranıza.....
34+5 haftalık hamileyim...iki tane kızım olacak Allah nasip ederse...

bugün sevgili doktorumla sohbet ediyorduk kontrol sırasında. ben medipolde doğum yapanlar çok ağrım oldu ilk gün diyor cerrahide doğum yapanlar ağrım olmadı diyor tesadüf mü öyle mi denk gelmiş yoksa uygulamada fark mı var dedim. o da uygulamanın aynı olduğunu ikisinin de iyi bir hastane olduğunu söyledi. ama tek fark şu dedi. cerrahi doğum odalarının kalabalık olmasına müsade etmiyor. eğer ziyaretçiler uzun kalırsa hemşireler çıkarıyorlar ama medipol karışmıyor dedi. medipoldekilerin ağrısının olmasının sebebi budur dedi. bana önce mantıksız geldi ama sonra dedi ki ben onca doğum yaptırdım ve kadınların kendi öz ailesindeki kadınlara karşı ne kadar acımasız olabildiğine bazen şaşırıyorum dedi yeni doğum yapmış bir kadını bile bunaltabilecek kadar acımasızlar dedi. bakıyorum görümceler kayınvaldeler hatta bazen öz kızlardeşler anneler bile doğum yapan kadınları bunaltıyorlar yok sütün gelmedi mi yok ben hemen ayağa kalkmıştım herkes bir yorum yapıyor oysa ki doğum yapan kadının tek istediği biraz bebeğiyle yanlız kalmak dedi. aslında refakatçi olarak eşlerinizi tercih etseniz ailenizdeki kadınları etrafınıdan uzaklaştırsanız iyi olur doğum sırasında dedi. doğru slüyo aslında.

ınsanlardakı şu erkek bebek takıntısı da bı enteresan dosrusu
hayırlısı olsun saglıklı olsunda kız erkek ne farkederkı ıkısınınde yerı ayrı bence

ben dogumda haber vermek ıstemıyorum heyecan falan yaparlar panık yaparlar dogumdan sora haber vermeyı dusunuyorum sadece esıme haber verıcem yanımda olsun bıse lazım olur falan dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…