2010 Temmuz Anneleri : )

merhaba arkadaşlar...benide alırmısınız aranıza.....
34+5 haftalık hamileyim...iki tane kızım olacak Allah nasip ederse...

bak bu sonbaharguclubacismile
bu angelkafamçokkarıştı
bu da benimsempatiksalakcinni
gel sen de gir aramızaaa:1hug:
şaka bi yana şekerim ne demek biz de öle geldik girdik valla.
biraz daha varmış senin sen yaz biz sana cevap yazarız.
ikiz mi bekliyosun?

valla her aradığımızda doğurdun mu die soruyolar. yani habersiz olmaz akraba onlar 1. derece. gelmeyin de diyemem iyi niyetliler. ama arkadaşlara belki gelmeyin derim bilmiyorum.ama ertesi günü filan gelmek isteyen geliir heralde yaa ne bilim.

bizimki şimdi telefon açmış alışveriş yaptım bebeğe diye ..ay çok enteresan ya alışveriş yaptığını neden söylüyorsa valla çok sıkıldım artık bu muhabbetten..aslında iyi bir kadıncagız ama işte sinir oluyo insan hele ki bu donemde...zaten hassasız..

doktorun dogru demis 40 gunluk lohusa doneminde mumkun oldugunca etrafımızdakilerin dogru duzgun konusması ve davranması lazım bize..off işimiz zor ...

aa şekerim sen de herşeye sinir olma alışveriş yapmış işte ne güzel. saol de gitsin. kendi kendini sinir ediyosun başkasına bişi olmazz.

merhaba arkadaşlar...benide alırmısınız aranıza.....
34+5 haftalık hamileyim...iki tane kızım olacak Allah nasip ederse...
hosgeldın hutıce
hadı bakalım ıkzler gelıyor ha
hadı gozun aydın
hadı gel beraber bekleyelım bebeklerımızı :)

doktorunda benımle aynı kafadanmıs :)
hakıkaten dogru soyluyo bazen annem bıle 1-2 laf edıyor sacma sapan cınlerım tepeme cıkıyokı elalemde oyle patavatsızsa acarım agzımı yumarım gozumu derken ne gerek var sıkıntı stres yapmaya
en ıyısı kapatın gozlerınızı uyumus numarası yapın :)

kızlar park yataklar nasil ağırlık olarak ? elde taşınabiliyor mu kapalı iken ? kaç kg gelir araba ile mi getirmek lazım acaba ?

kızlar park yataklar nasil ağırlık olarak ? elde taşınabiliyor mu kapalı iken ? kaç kg gelir araba ile mi getirmek lazım acaba ?

bıldıgım kadarıya park yataklar katlanabııyor ve elde tasınabılır ama yatak kısmı elde zor olabılır ama yataksız aldıysanız tasınabılır hafıf bıse

bıldıgım kadarıya park yataklar katlanabııyor ve elde tasınabılır ama yatak kısmı elde zor olabılır ama yataksız aldıysanız tasınabılır hafıf bıse

sagol canım daha almadık da bir sorayım dedim..beşik aldık biz...ama annemlere alıcaz park yatağı

sagol canım daha almadık da bir sorayım dedim..beşik aldık biz...ama annemlere alıcaz park yatağı

bende besık aldım
onuda odama kurdurttum
ekstradan besık aldırmadım
bakalım bıkac yıl boyle gıtsın ılerde hayırlısı
helebı dogsunda bebek
temmuz annelerının cogu dogurunca kımse kalmadı ıyıce tenhalastı burası tabıı
aayy
bende hayırlısıyla artık dogurmak ıstıyorum

hadi gözün aydın canım. hayırlısıyla al bebişini kucağına...

doğum yapanlar normal doğum dikişlerine bir bak dediğin gibi çabuk iyileşmiyor bir ayı buluyormuş bir hafta üzerine oturulmayacak bir ay sonrada ilişki sonrası acı olabirmiş

sen bunu dün de yazmıştın.
o konuyu ben de okudum, kiminin 1 haftada iyileşmiş, kiminin hemen..
ilişkide de kiminin çok acıyormuş kiminin çabuk geçmiş.
bunları normal doğum düşünen birine ikide bir tekrarlayıp endişelendirmeye gerek yok bence.
şekli ne olursa olsun her doğumun kendine göre zorlukları mutlaka var.
üstelik çoğumuz için ilk kez yaşadığımız ve bilinmezliklerle dolu bir yol doğum.
burda birbirimize destek olup korkularımız yatıştırmaya çalışsak daha faydalı olur bence canım:teselli:

canım bizimki park yatak.
bence arabayla getirin eğer alıcağınız yer uzaksa.
paketi çok büyük değil ama biraz ağır.
yatağı zaten rulo yapıyolar onu taşıması kolay ama park yatakta zorlanırsınız...

bende daha karar vermedim arkadaşlarla düşüncemi paylaşıyorum bunlar kaçınılmaz gerçek bizde artık çocuk değiliz dimi

kızlar selam:)
bir görünüp hemen kaçıcam sanırım.
nasılsınız bakalım görüşmeyeli?
dünden beri doğuran oldumu? a.s

bende daha karar vermedim arkadaşlarla düşüncemi paylaşıyorum bunlar kaçınılmaz gerçek bizde artık çocuk değiliz dimi

işte zaten çocuk olmadığımız için birbirimize destek olmamız ve olumsuzlukları konuşmak yerine birbirimizi yüreklendirmek gerekiyor.
her doğum apayrı bir olay kiminin canı çok yanar kiminin az.
ama kötü örnekleri konuşmamak en iyisi...

ya ben bilmiyorumki bilsem söylerim inanki bence bu gece gelir bekle sen ya da en geç yarın gece
:ecrin_bebek:

ya sütümü boşa akıtmak istemiyorum aslında onu duymuştum ama ilk süt bebek için çok önemli onu biliyorum...
bakalım sanki çok hafif sancım var gibi ama
ayy güvenemiyorum artık kendime hastaneye gidince bişi kalmıyo kaydirigubbakcemile3

doktordan geldim kızlar. nst de sancı çıkmadı . doktor önce ultrasonda baktı 3050 gr olmuş oğlum (bana biraz kilosu az gibi geldi ama :1no2: ) sonrada çatı muayenesi yaptı. herşey iyi normal doğum yapabilirsin bebeğin kilosu da normal doğum için uygun dedi. tabi sancı gelene kadar net birşey söylenemez dedi. benim paşanın keyfi yerinde bakalım 10 gün sonra tekrar gidicem doktor artık yapacak birşey yok bekleyeceğiz dedi bu arada kanaman olursa, sancı olursa, suyun gelirse ya da bebeğin hareketlerinde azalma olursa hiç beklemeden gel dedi. Allahım herkese hayırlısını nasip etsin içinde de bize insallah... :Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…