2010 Temmuz Anneleri : )

offf dansoz havası acıp gobekmı atsam acaba
yada butun salonuın duvarlarınımı sılsem naapsam hemen dogurmak ıcın

burda suhenza vardı o da normal doğumu bekliyordu,
ona dru ananas ye demiş. hurma ve ahududu da demişti galiba tam hatırlamıyorum.
bir de ilişki öneriyor drlar.
hayırlısı olsun inş..

bekliycez bakalım canım:)
hayırlısı olsun senin karnın indi mi peki?

bekliycez bakalım canım:)
hayırlısı olsun senin karnın indi mi peki?

canım doktor bebek aşağı doğru inmeye başlamış dedi ( kasıklardaki ağrının sebebi oymuş) ama ben farketmiyorum bana aynı gibi geliyor. bir de babaannem şöyle demişti ayaklarını uzatıp birinin topuğunu diğer ayağının parmakları üzerine koymaya çalış eğer koymazsan doğumun yakın demekmiş... ne kadar doğru bilmiyorum kaydirigubbakcemile2 ben hala koyabiliyorum sempatiksalakcinni

canım sezeryanda nasıl dikiş yapıdığını ve bunun iyileşmesinin bir süreç alacağını herkez biliyorsa normal doğumunkinide biliyor artık iyileşmesi tabiki bir süreç alıcak gereğinden fazla tepki,lisin gibi geldi

az olurmu kilosu maşallahı var 3 kilo oldu ya gerisi gelir benim henüz ikibuçuk değil:1no2:

kızlar bence kilo işine pek kafanızı yormayın.

ben zaten ultrasondaki kiloların tam olarak doğru olduğunu düşünmüyorum.

yeterki sağlıklı olsunlar...

ben sadece bebeğimi kucağıma falan alırken fazla zorlanmayayım diye kilolu olsun istiyorum ele avuca gelsin diye.

onun dışında pek kilolu olmasını istemem..

arkadaşımın kuzeni doğum yaptı. doğumdan önce bebek 4kg olur demiş doktoru..bebek 3kg doğdu :uhm:
yanılma payı vardırda bu kadarına da pes yani...

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
o doğruymuş yaa, onu yapamayınca 1 hafta içinde doğuruyomuşsun:))
eskiler biliyolar valladelikafadulden

hayır canım ben gereğinden fazla tepkili değilim,
sen gereğinden fazla tekrar ediyorsun aynı şeyleri.
ben daha fazla uzatmıycam, herkes inşallah en az acı ve sıkıntıyla doğum yapar:Saruboceq:

kızlarr doğurmak için yapabileceğim bişi varmı acabaaa CADIARZU
bi yürüyüş yapmak iyi geliyo diye biliyorum ama başka napabilirim acaba
kendiliğineden gelmicek bu çocuk galiba :CüvCüv:

sıcak suya oturturmuş eskiden ebeler.. bir de merdiven inip çıkmayı duymuştum ben canım :)

o zaman tek çare kocişi kandır yatağa at şekeriim. sana şeker vercem desempatiksalakcinni

maşallah canım inşallah 10 gün sonra doğumun yaklaşmış olur. 38 haftadan sonra beklemesi zor oluyor.

:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
o doğruymuş yaa, onu yapamayınca 1 hafta içinde doğuruyomuşsun:))
eskiler biliyolar valladelikafadulden
valla ne varsa eskılerde var bencede
ben de cok rahat oturabılıyorum ayak ayak ustune atarak

sıcak suya oturturmuş eskiden ebeler.. bir de merdiven inip çıkmayı duymuştum ben canım :)

bı suru sey yapanlar var
vajınasına zeytın yagı surenlerı bıle duydum kolay dogurmak ıcın
kımbılır daha neler vardır

her ıkı dogumunda artıları eksılerı var bence drların karar vermesı gereken bısey bu ama kımse 2 dogum seklınınde olumsuzluklarından bahsetmesın bence
öyle yada böyle önemli olan bebeklerımızı saglıklı bır sekılde kucagımıza almak olmalı bence

o zaman tek çare kocişi kandır yatağa at şekeriim. sana şeker vercem desempatiksalakcinni

bu mesajı okuyunca aklıma geldı
bı arkadasım esıyle bırlıkte olmus ertesı gun suyu patlamıs ve dogumunu tetıklemıs
kız normal doguramadı sezeryana almıslar 4-4.5 kılo dogmus bebek tabıkı normal zor olurdu zaten :)

4 sayfa geçmişi okudum çok güldüm allah iyiliğinizi versin hepimizin versin amin pırt pırt doğuralım inşallah sempatiksalakcinni-tatlicadiarzu-delikafaduldendelikafadulden

huuuu
nerdesınısz
nıye kımseler yok
8 30 benım sofrayı kurma vaktım gelıyor
esım erken gelseydı eve 7 gıbı falan heralde hıc kılo almazdım
hergun 9-9 bucukta yemek yemekten ve gebelıkten toplam 12-13 kılo aldım yaa

canım ya bende de aynı durum
çok sinir bozucu dimi
ben geçende bi dünya hurma yedim
5 kat merdivern çıkıyorum hergün
ama nstde sancılar en fazla 22ye çıktı
gerildim iyice walla
herkes arayıp soruyo bi de şaka yapıyolar güya bi doğurmayı beceremedin diye
sinir hastası olmadan doğuraydım da büyüteydim bi yavrumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…