ya sütümü boşa akıtmak istemiyorum aslında onu duymuştum ama ilk süt bebek için çok önemli onu biliyorum...
bakalım sanki çok hafif sancım var gibi ama
ayy güvenemiyorum artık kendime hastaneye gidince bişi kalmıyo kaydirigubbakcemile3
doktordan geldim kızlar. nst de sancı çıkmadı . doktor önce ultrasonda baktı 3050 gr olmuş oğlum (bana biraz kilosu az gibi geldi ama :1no2: ) sonrada çatı muayenesi yaptı. herşey iyi normal doğum yapabilirsin bebeğin kilosu da normal doğum için uygun dedi. tabi sancı gelene kadar net birşey söylenemez dedi. benim paşanın keyfi yerinde bakalım 10 gün sonra tekrar gidicem doktor artık yapacak birşey yok bekleyeceğiz dedi bu arada kanaman olursa, sancı olursa, suyun gelirse ya da bebeğin hareketlerinde azalma olursa hiç beklemeden gel dedi. Allahım herkese hayırlısını nasip etsin içinde de bize insallah... :Saruboceq:
bekliycez bakalım canım:)
hayırlısı olsun senin karnın indi mi peki?
işte zaten çocuk olmadığımız için birbirimize destek olmamız ve olumsuzlukları konuşmak yerine birbirimizi yüreklendirmek gerekiyor.
her doğum apayrı bir olay kiminin canı çok yanar kiminin az.
ama kötü örnekleri konuşmamak en iyisi...
doktordan geldim kızlar. nst de sancı çıkmadı . doktor önce ultrasonda baktı 3050 gr olmuş oğlum (bana biraz kilosu az gibi geldi ama :1no2: ) sonrada çatı muayenesi yaptı. herşey iyi normal doğum yapabilirsin bebeğin kilosu da normal doğum için uygun dedi. tabi sancı gelene kadar net birşey söylenemez dedi. benim paşanın keyfi yerinde bakalım 10 gün sonra tekrar gidicem doktor artık yapacak birşey yok bekleyeceğiz dedi bu arada kanaman olursa, sancı olursa, suyun gelirse ya da bebeğin hareketlerinde azalma olursa hiç beklemeden gel dedi. Allahım herkese hayırlısını nasip etsin içinde de bize insallah... :Saruboceq:
canım doktor bebek aşağı doğru inmeye başlamış dedi ( kasıklardaki ağrının sebebi oymuş) ama ben farketmiyorum bana aynı gibi geliyor. bir de babaannem şöyle demişti ayaklarını uzatıp birinin topuğunu diğer ayağının parmakları üzerine koymaya çalış eğer koymazsan doğumun yakın demekmiş... ne kadar doğru bilmiyorum kaydirigubbakcemile2 ben hala koyabiliyorum sempatiksalakcinni
canım sezeryanda nasıl dikiş yapıdığını ve bunun iyileşmesinin bir süreç alacağını herkez biliyorsa normal doğumunkinide biliyor artık iyileşmesi tabiki bir süreç alıcak gereğinden fazla tepki,lisin gibi geldi
kızlarr doğurmak için yapabileceğim bişi varmı acabaaa CADIARZU
bi yürüyüş yapmak iyi geliyo diye biliyorum ama başka napabilirim acaba
kendiliğineden gelmicek bu çocuk galiba :CüvCüv:
ya sütümü boşa akıtmak istemiyorum aslında onu duymuştum ama ilk süt bebek için çok önemli onu biliyorum...
ayy güvenemiyorum artık kendime hastaneye gidince bişi kalmıyo kaydirigubbakcemile3
valla ne varsa eskılerde var bencede:sm_cool::sm_cool::sm_cool:
o doğruymuş yaa, onu yapamayınca 1 hafta içinde doğuruyomuşsun:))
eskiler biliyolar valladelikafadulden
sıcak suya oturturmuş eskiden ebeler.. bir de merdiven inip çıkmayı duymuştum ben canım :)
o zaman tek çare kocişi kandır yatağa at şekeriim. sana şeker vercem desempatiksalakcinni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?