ben de şimdi hastaneye sordum hastane izin veriyormuş ama doktora sormadım ..bu arada sen anestezi uzmanı ile görüştün mü ? doğumdan önce bir görüşün diyorlar..gerek var mı acaba ya..
benim doktorum 40+3 den sonrasına müsade etmem dedi geçen kontrolümde...
demek ki ondan...
aslında çok istiyorm orda yapmayı ama biliyorsundur üçkuyulardaki çalışmayı....
yollarda doğurmaktan korkuyorum oraya gelene kadarkaydirigubbakcemile3
sanırım 9 eylül de olur benm.çünkü herşey yolunda dr kolay bi doğum olacağa benziyor dedi...
hayırlısı bakalım hakkımda.kesin bişiy yok hala...
40+3 mi 43 mü?
nie canım dursun 1 hafta daha erken değil mi?
valla 40+3 dedi canım...
doğru yolu da düşünmek lazım. 9 eylülde de doğum yapan çok duydum. ama orası da bana çok uzak. manisaya gitsem daha yakın :roflol:
ben bornovadan geleceğim için sorun yok.
biz karar verdik, egepolde olacak Allah'ın izni ile.. hayırlısı bakalım..
yaa normal yapsam ben ve 41de doğsa bebeğim daha 3 hafta olacaktı doğuma ben 3 günü geçiremiyorum. zerre sabrım kalmadı.
cnm benim bebek 4 hafta önde qidiyoo yanii şimdi 41 hafta olduuu
Kızlar ben kaçtım bamya soyacaz annemle.
yaa normal yapsam ben ve 41de doğsa bebeğim daha 3 hafta olacaktı doğuma ben 3 günü geçiremiyorum. zerre sabrım kalmadı.
sorma, yani işte normal doğumu beklemenin de bu tarafı var...
benim son ana kadar beklerse dediğin gibi 3 haftası falan var :bbo:
valla nazo her hafta kontrole gidiyorum hataya cnm çıkıyo gidene kadar.sancım tutuo gidene dek.yollar o kadar bozuk kiii...
bakalım hakkımda hayırlısı.sana yakınmış yollar açık o yönde.umarım hayırlı doğumlarımız olur...
orda hangi dr yapıcak senişn doğumu peki?
Selam kızlar..Bende eşimin doğuma girmesini istiyorum ama daha doktorumla bu konuyu görüşmedim..Normale sokuyor biliyorum ama sezeryan olayından çok emin değilim.Bir arkadaşımın eşini sokmustu başka arkadaşımın eşini sokmadı bilmiyorum ki neye göre karar veriyor..
canım benim doktorumun orayla anlaşması varmış.
Salim Şehirali.Tepecik Ege Kadın Doğum araştırma hastanesinde görevli aynı zamanda.
tırnak kontrolü yapıyomuşkaydirigubbakcemile3bi sor istersen canım. belki sokmadı arkadaşının eşi istememiştir panik bi tiptir filan.
bazı bebekler nie doğmuyo acaba? çok mu iyi bakıyoruz tembeller mi?boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?