2010 Temmuz Anneleri : )

ben de şimdi hastaneye sordum hastane izin veriyormuş ama doktora sormadım ..bu arada sen anestezi uzmanı ile görüştün mü ? doğumdan önce bir görüşün diyorlar..gerek var mı acaba ya..

evet var bazı tahliller gerekiyormuş. hamilelik boyunca yaptırdığın tahlilleri alıyorsun gidiyorzun onlara bakıp eksik tahliller varsa istiyor. 10 dakka görüşüyorsun bilgi alıyorsun. biz çarşamba günü gidicez hastaneye anestezistle görüşmeye.bu arada sezeryan tarihinden 3-4 gün önce oplması gerekiyormuş erken istemiyolar. yaa nie almıyolar kocamı çok canım sıkıldı yaaa.heryer alıyoo.

doğru yolu da düşünmek lazım. 9 eylülde de doğum yapan çok duydum. ama orası da bana çok uzak. manisaya gitsem daha yakın :roflol:
ben bornovadan geleceğim için sorun yok.
biz karar verdik, egepolde olacak Allah'ın izni ile.. hayırlısı bakalım..

valla nazo her hafta kontrole gidiyorum hataya cnm çıkıyo gidene kadar.sancım tutuo gidene dek.yollar o kadar bozuk kiii...
bakalım hakkımda hayırlısı.sana yakınmış yollar açık o yönde.umarım hayırlı doğumlarımız olur...
orda hangi dr yapıcak senişn doğumu peki?

cnm benim bebek 4 hafta önde qidiyoo yanii şimdi 41 hafta olduuu

ama bana doktorun söylediği bebeğin gelişimi sata göredir dedi yani önde gitmesi bebeğin kilolu ve iri olduğunu gösterir akciğerinin geliştiğini tamamlandığını göstermez biz doğum tarihini her zaman sata göre ayarlarız dedi benim de 2 hafta önde gidiyor ama 39 haftadan önce almıyor bebeği.her doktor da farklı şeyler söylüyor. gerçi 38 oldu mu bitiyor bebeğin gelişimi ama. sen bilirsin.

yaa normal yapsam ben ve 41de doğsa bebeğim daha 3 hafta olacaktı doğuma ben 3 günü geçiremiyorum. zerre sabrım kalmadı.

sorma, yani işte normal doğumu beklemenin de bu tarafı var...
benim son ana kadar beklerse dediğin gibi 3 haftası falan var :bbo:

Selam kızlar..Bende eşimin doğuma girmesini istiyorum ama daha doktorumla bu konuyu görüşmedim..Normale sokuyor biliyorum ama sezeryan olayından çok emin değilim.Bir arkadaşımın eşini sokmustu başka arkadaşımın eşini sokmadı bilmiyorum ki neye göre karar veriyor..

canım benim doktorumun orayla anlaşması varmış.
Salim Şehirali.Tepecik Ege Kadın Doğum araştırma hastanesinde görevli aynı zamanda.

Son düzenleme:

tırnak kontrolü yapıyomuşkaydirigubbakcemile3bi sor istersen canım. belki sokmadı arkadaşının eşi istememiştir panik bi tiptir filan.

tırnak kontrolü yapıyomuşkaydirigubbakcemile3bi sor istersen canım. belki sokmadı arkadaşının eşi istememiştir panik bi tiptir filan.

kaydirigubbakcemile3 evet canım belki ondan sokmadı :)) benim kocam çok duygusaldır salya sümük ağlamasından korkuyorum,aslında bende çok güvenemiyorum ama o anı görse süper olur yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…