2010 Temmuz Anneleri : )

canım aynı şekilde olan akrabalarım var benimde ondan biliyorum yani ama doktor cumaya kadar beklicek zaten sonra suni sancı olmadı sezeryan
ama eşim şimdi diyo başka biyere gidelim suyuna falan bi baksınlar diyo
benim doktorum 15 gündür ultrasona sokmadı beni sadece nst ye bakıyo benneyaptımki

ultrasona mutlaka sokması gerekirdi diye düşünüyorum güzelim...
kilo takibi, amniyo sıvısı kontrolü vs. kesinlikle yapılması gerekiyor...
eşinin dediği gibi başka bir doktora da görünebilirsin ama bu konuyu kendi doktoruna söylemen daha doğru... neden bunu yapmadığını sorgulamak en doğal hakkın sonuçta...

eşin çok haklı. bebeğin suyuna bakmalıydı bence.

bencede baska dru hatta dr ları dene fıkır sor
ben 5-6 . doktordan sora sımdıkı drumda karar kıldım kı halada kararsızım dusun yanı
hayırlısı olsun nhakkımızda bazı seylerde sans
ama bence sen yınede baska dr lara fıkır danıs derım bende esın gıbı

slm herkese! kızlar sizin gece uyku durumunuz ne.ben artık son zamanlarda tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum. be gece abartısız 10 kere kalkmışımdır. hemde karnım aşağı inmedi henüz. bi de inse tuvalette yaşıcam galiba.

selam kaydirigubbakcemile2
çok şükür uyku sorunum çok yok benim. yani bende çok uyanıyorum ama yatınca da hemen uyuyorum.. birde çok erken uyumamaya dikkat ediyorum. ço kerken uyuyunca 5-6 gibi uyanıp birdaha uyuyamıyorum çünkü -tatlicadiarzu-
benimde karnım inmedi henüz. gece en az 5 kez kalkıyorumdur tuvalete.

slm kızlar. nasılsınız bugün?

hoşgeldin shelan..
kendi adıma söyliim iyiyim. sen nasılsın?

ben de iyiyim tatlım. ağrılarla boğuşuyoruz. hatta ağrılardan uyuyamıyorum minişimin de keyfi yerinde olmalı ki hiç çıkmaya niyeti yok. tepinip duruyo. hele davul-zurna,bağlama, kemençe duydumu tutabilene aşk olsun :) maşallah diyim...

aman aman maşallah
o çıkacağı zamanı bilir, boşver..
hayırlısı herşeyin. :Saruboceq:

ağrı derken belin felan mı ağrıyor yoksa sancı mı shelan??

bense hiç iyi hissetmiyorum.. gündüzleri herşey yolundada, geceleri kabus olmaktan çıkmadı gitti.. nefessizlik peşi sıra uykusuzluk artık ağlıyorum hemde sesli sesli. her gece bekliyorum hadi bu gece gelsinde bebeğim artık kurtulayım diye ama yok gelmiyor daha erken ya ondan. zamanında çok dedim kızım erken gelme vaktini bekle olurmu diye şimdi bekliyor işte :ecrin_bebek:

canım kıyamam, o kadar mı zorluyor seni geceleri? :teselli:
senin 23 temmuzdu değil mi?

sırt ve kaburga ağrısı. bir de bende fibromiyalji var. onun ağrısı. kızım sağolsun ayaklarını kaburgalarıma takmayı çok seviyo...

aynen bende de fibromiyalji var. ama sırt ağrısından çok daha beter bir kalça ve bel ağrısı çekiyorum. gerçekten artık çok sıkıldım bu ağrıdan.

valla ben de aynısını yaptım tatlım. hatta sakı aşağı inme falan diye telkinde bulundum. söz dinleyecekleri tuttu sıpaların şimdide "kızım artık gelebilirsin vs." diye telkinde bulunuyorum. ama ne çare... inşallah tez zamanda kurtuluruz bu sıkıntılardan, tabi kuzuların sağlıklı gelmesi koşuluyla!

aynı durumdayım 4 günüm kaldı çok şükür ki.ama korkum şu ki hele son gece de tedirgin olup uyuyamazsam bebeğimin doğduğunda ben çok uykusuz olucam nasıl emdiricem uğraşıcam ya uyuyup kalırsam o gece.

Ben geldiimmmmmmmm.
Bamyaları soyduk aman o da ne gıcık bi iş.
Anacığıma yardım edeyim azıcık dedim.
15 gündür yemek yapmıyorum unutucam valla.
Eşim ille de bamyayı sen yap dedi benimki çok üzel oluyomuş.Kereta ağzının tadını biliyo.

Valla kızlar ben de ne ağrı ne sancı yattı mı hemen uyuyorum geceleri 4-5 defa ben de kalkıyorum ama alıştım.
Bebiş gelince zaten hep böle uyanıcaz.
Eşim ufonun nemlendiricili soğutmasını almış gecede çarpmasın diye sadece nemlendiricisini açık tutup uyuyoruz ferah ferah.
Yani güzel geçiyo benim günler.
Hep diyorum ya zaten ben hamileliimin bitmesini istetmiyorum,sadece oğluma kavuşmak için istiyorum diye.
Yine oğlumu gördü rüyamda bu gece çok yakışıklıydı yaa,meraktan çatlıyorum.
artık doğumdan da korkmuyorum Allah cesaretini veriyor herhalde.
herşey de hazır olunca tamam işte bebişe kavuşma kaldı sadece.

aynen bende de fibromiyalji var. ama sırt ağrısından çok daha beter bir kalça ve bel ağrısı çekiyorum. gerçekten artık çok sıkıldım bu ağrıdan.

valla çeken bilir. ben şuan bir de annemin yanına ereğliye geldim. aşırı rutubetli bir yer. bi de üstüne havalar bozdu. üstüne başka sorunlar... kuzucuğum da son 1 aydır kilo almıyo onun sıkıntısı da eklendi... duyan gelmiş derler bizde. ama allah kızıma sağlık versin diyip takmamaya çalışıyorum. biliyosun fibromiyaljide moral çok önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…