ozoff
işine karışmak gibi olmasın ama arkadasım 41 haftalık olmussun
bence çocuk gelmesse artık sezeryan ol derım ben ama dr daha ıyı bılır gel alalım demıyormu
senı korkutmak ıstemem ama bı arkadasımın kardesı 42 haftalık olmus sora anne karnında ölmüş
sora arkadasıma hamıle kalmıs annesı 41. haftada yıne gelmeyınce sezeryanla dogurmus annesı arkadasımı bana bunları anlatmıstı aklımda kalmıs
senı gercekten korkutmak ıstemem ve bunlardanda bahsetmek ıstemem
dıkkat et dıye soylemek zorundayım
hakkında hayırlısı olsunda hurma falan etkı etmedımı
bu arada ben hıc bıyerde hurma bulamadım ya
canım aynı şekilde olan akrabalarım var benimde ondan biliyorum yani ama doktor cumaya kadar beklicek zaten sonra suni sancı olmadı sezeryan
ama eşim şimdi diyo başka biyere gidelim suyuna falan bi baksınlar diyo
benim doktorum 15 gündür ultrasona sokmadı beni sadece nst ye bakıyo benneyaptımki
canım aynı şekilde olan akrabalarım var benimde ondan biliyorum yani ama doktor cumaya kadar beklicek zaten sonra suni sancı olmadı sezeryan
benim doktorum 15 gündür ultrasona sokmadı beni sadece nst ye bakıyo benneyaptımki
slm herkese! kızlar sizin gece uyku durumunuz ne.ben artık son zamanlarda tuvalete kalkmaktan uyuyamıyorum. be gece abartısız 10 kere kalkmışımdır. hemde karnım aşağı inmedi henüz. bi de inse tuvalette yaşıcam galiba.
slm kızlar. nasılsınız bugün?
ben de iyiyim tatlım. ağrılarla boğuşuyoruz. hatta ağrılardan uyuyamıyorumminişimin de keyfi yerinde olmalı ki hiç çıkmaya niyeti yok. tepinip duruyo. hele davul-zurna,bağlama, kemençe duydumu tutabilene aşk olsun :) maşallah diyim...
ben de iyiyim tatlım. ağrılarla boğuşuyoruz. hatta ağrılardan uyuyamıyorumminişimin de keyfi yerinde olmalı ki hiç çıkmaya niyeti yok. tepinip duruyo. hele davul-zurna,bağlama, kemençe duydumu tutabilene aşk olsun :) maşallah diyim...
ağrı derken belin felan mı ağrıyor yoksa sancı mı shelan??
sırt ve kaburga ağrısı. bir de bende fibromiyalji var. onun ağrısı. kızım sağolsun ayaklarını kaburgalarıma takmayı çok seviyo...[/QUOT
çok geçmiş olsun. neyse ki az kaldı bebişlerimizin gelmesine. hem bebişlerimizze kavuşucaz hemde sıkıntılarımızdan kurtulucaz inş:Saruboceq:
bense hiç iyi hissetmiyorum.. gündüzleri herşey yolundada, geceleri kabus olmaktan çıkmadı gitti.. nefessizlik peşi sıra uykusuzluk artık ağlıyorum hemde sesli sesli. her gece bekliyorum hadi bu gece gelsinde bebeğim artık kurtulayım diye ama yok gelmiyor daha erken ya ondan. zamanında çok dedim kızım erken gelme vaktini bekle olurmu diye şimdi bekliyor işte :ecrin_bebek:
sırt ve kaburga ağrısı. bir de bende fibromiyalji var. onun ağrısı. kızım sağolsun ayaklarını kaburgalarıma takmayı çok seviyo...
bense hiç iyi hissetmiyorum.. gündüzleri herşey yolundada, geceleri kabus olmaktan çıkmadı gitti.. nefessizlik peşi sıra uykusuzluk artık ağlıyorum hemde sesli sesli. her gece bekliyorum hadi bu gece gelsinde bebeğim artık kurtulayım diye ama yok gelmiyor daha erken ya ondan. zamanında çok dedim kızım erken gelme vaktini bekle olurmu diye şimdi bekliyor işte :ecrin_bebek:
aynen bende de fibromiyalji var. ama sırt ağrısından çok daha beter bir kalça ve bel ağrısı çekiyorum. gerçekten artık çok sıkıldım bu ağrıdan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?