Ben geldiimmmmmmmm.
Bamyaları soyduk aman o da ne gıcık bi iş.
Anacığıma yardım edeyim azıcık dedim.
15 gündür yemek yapmıyorum unutucam valla.
Eşim ille de bamyayı sen yap dedi benimki çok üzel oluyomuş.Kereta ağzının tadını biliyo.
Valla kızlar ben de ne ağrı ne sancı yattı mı hemen uyuyorum geceleri 4-5 defa ben de kalkıyorum ama alıştım.
Bebiş gelince zaten hep böle uyanıcaz.
Eşim ufonun nemlendiricili soğutmasını almış gecede çarpmasın diye sadece nemlendiricisini açık tutup uyuyoruz ferah ferah.
Yani güzel geçiyo benim günler.
Hep diyorum ya zaten ben hamileliimin bitmesini istetmiyorum,sadece oğluma kavuşmak için istiyorum diye.
Yine oğlumu gördü rüyamda bu gece çok yakışıklıydı yaa,meraktan çatlıyorum.
artık doğumdan da korkmuyorum Allah cesaretini veriyor herhalde.
herşey de hazır olunca tamam işte bebişe kavuşma kaldı sadece.
çok az kaldı...
Allah hepimize öncelikle sağlık , sonrasında sabır versin...
en ağır zamanları hamileliğin.. çok kolay bir iş değil, hele ki bı sıcaklarda...
bebeklerimiz doğduktan sonra da değişik zorluklar yaşayacağız ama onların yüzüne bir kez bakmak eminim tüm sıkıntımızı alacak... şimdi de kıpırdanması bir anda sıkıntıları unutturuyor. herşey onların iyiliği için....
aranızda toparlayıcı korse alan var mı hatunlar?
Şimdi netten bakıyorum bi sürü marka model var,
Hangisi iyidir tavsiyesi olan var mı?
ben aldım, nbb marka
iyi midir bilmem ama güzel göründü gözüme....
ben aldım, nbb marka
canım kıyamam, o kadar mı zorluyor seni geceleri? :teselli:
senin 23 temmuzdu değil mi?
ben aldım, nbb marka
bi de göğüs kalkanı hangi marka almalı yaa.
Ben göğüs pedi almıyorum göğüs kalkanı daha hijyenik geldi ondan alıcam da çok kararsızım be kızlar acık yardımcı olun hadi.
aranızda toparlayıcı korse alan var mı hatunlar?
Şimdi netten bakıyorum bi sürü marka model var,
Hangisi iyidir tavsiyesi olan var mı?
bi de göğüs kalkanı hangi marka almalı yaa.
Ben göğüs pedi almıyorum göğüs kalkanı daha hijyenik geldi ondan alıcam da çok kararsızım be kızlar acık yardımcı olun hadi.
kaça aldın peki bi de tam modelini yazar mısın canım netten sipariş vericem ona göre aratayım.
benimde almam lazım acaba ne zaman kullanmaya başlayabiliriz korseleri birde fiyatı ne kadar nazoş ?
Yaa bide böyle tayt gibi çıkıyo nette aratınca karşıma hep,
bu sıcakta ben onla rahat edemem,şöyle sadece göbeğe geçirilecek bişey yok mudur ki?
valla çeken bilir. ben şuan bir de annemin yanına ereğliye geldim. aşırı rutubetli bir yer. bi de üstüne havalar bozdu. üstüne başka sorunlar... kuzucuğum da son 1 aydır kilo almıyo onun sıkıntısı da eklendi... duyan gelmiş derler bizde. ama allah kızıma sağlık versin diyip takmamaya çalışıyorum. biliyosun fibromiyaljide moral çok önemli.
ben de meyveyle yaşıyorum kızlar hele sabahları hiçbişi yiyemiyorum. meyve ve su. karnım davul gibi midemin içi cılk cılk. huzursuz. tok tutçak hiçbişi yiyemiyorum. bir de bunca ağrının uykusuzluğun üstüne mide bulantısı ve yanması eklendi.ne zormuş yaa.
göğüs kalkanı ile bebeği beslerken göğüs ucuna takılan silikon ya da kauçuk gibi birşey var ikisi aynı şey değil di mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?