2010 Temmuz Anneleri : )

hoşgeldin tatlım. Allah daha da iyi etsin inşallah. oğluşun doğduktan sonra inşallah daha da rahat olursun yerimseniben

çok az kaldı...
Allah hepimize öncelikle sağlık , sonrasında sabır versin...
en ağır zamanları hamileliğin.. çok kolay bir iş değil, hele ki bı sıcaklarda...
bebeklerimiz doğduktan sonra da değişik zorluklar yaşayacağız ama onların yüzüne bir kez bakmak eminim tüm sıkıntımızı alacak... şimdi de kıpırdanması bir anda sıkıntıları unutturuyor. herşey onların iyiliği için....

aranızda toparlayıcı korse alan var mı hatunlar?
Şimdi netten bakıyorum bi sürü marka model var,
Hangisi iyidir tavsiyesi olan var mı?

zaten onları düşünmek katlanılır kılıyo herşeyi... yoksa insan çekebilir mi onca zorluğu...

bi de göğüs kalkanı hangi marka almalı yaa.
Ben göğüs pedi almıyorum göğüs kalkanı daha hijyenik geldi ondan alıcam da çok kararsızım be kızlar acık yardımcı olun hadi.

ben aldım, nbb marka
iyi midir bilmem ama güzel göründü gözüme....

korse iyi hoş da ben korkuyorum valla. mutlaka teknoloji gelişti filan ama mesela annem zamanında doğumdan sonra korse kullandığı için iç batın yapışmış ve bu yüzden neredeyse ölüyomuş. yani eğer alacaksanız iyice araştırın derim...

canım kıyamam, o kadar mı zorluyor seni geceleri? :teselli:
senin 23 temmuzdu değil mi?

hemde ne zorlamak... ama ben çok kilo aldığım için nefes alamıyor olabilirim kötü geceler geçiriyorum gerçekten allahım beterinden saklasın. her akşam sahilde yürüyüş yapmaya gayret ediyorum. eğer eşim geç gelecekse kendim inip site içinde yürüyorum nefesim açılsın diye. kolonya şişesi baş ucumda yelpaze elimde yatıyorum. bide vantilatör çalışıyor sürekli. bu akşam doktora gidicem. doktorun randevu listesi ayın 28 ine kdr doluymuş. aradım söyledim akşam 7 den sonra gelin beklicem sizi dedi. bu akşam gidicez. bende son 2 haftadır beslenemedim ne süt ne birşey varsa yoksa su limonata karpuz hep böle şeyler.. yani cnm üzülme birtek sen değilsin. zaten aşırı protein tüketsek dokunurki bu sıcakta.. bizim şansımıza sıcaklara denk geldik. neyseki temmuz sıcağı ağustos sıcağından iyidir diye telkinde bulunuyorum kendime.

Yaa bide böyle tayt gibi çıkıyo nette aratınca karşıma hep,
bu sıcakta ben onla rahat edemem,şöyle sadece göbeğe geçirilecek bişey yok mudur ki?

Ben göğüs pedi almıyorum göğüs kalkanı daha hijyenik geldi ondan alıcam da çok kararsızım be kızlar acık yardımcı olun hadi.

ben avent aldım 30 milyon. ama medela sanki daha iyiydi 40 milyondu başka da araştırmadım.

aranızda toparlayıcı korse alan var mı hatunlar?
Şimdi netten bakıyorum bi sürü marka model var,
Hangisi iyidir tavsiyesi olan var mı?

almadım henüz araştırıyorum ama sadece bel kısmına takılanlardan alıcam. öteki türlü alttan giymeli alırsam giyemem daralırım bu sıcakta. korse çok sıkı oldugu için giyip çıkarması da zor.

ben de meyveyle yaşıyorum kızlar hele sabahları hiçbişi yiyemiyorum. meyve ve su. karnım davul gibi midemin içi cılk cılk. huzursuz. tok tutçak hiçbişi yiyemiyorum. bir de bunca ağrının uykusuzluğun üstüne mide bulantısı ve yanması eklendi.ne zormuş yaa.

canım bende bu hafta alıcam göğüs kalkanı... avent alıcam heralde...

kaça aldın peki bi de tam modelini yazar mısın canım netten sipariş vericem ona göre aratayım.

ben 15tl ye aldım... kutusunu attım güzelim ama etiketinde sadece marka ve bedebi yazıyor.

benimde almam lazım acaba ne zaman kullanmaya başlayabiliriz korseleri birde fiyatı ne kadar nazoş ?

canım normal doğumdan hemen sonra kullanılabiliniyor, sezeryandan sonra ne zaman kullanılacağını doktora sormak lazım...

Yaa bide böyle tayt gibi çıkıyo nette aratınca karşıma hep,
bu sıcakta ben onla rahat edemem,şöyle sadece göbeğe geçirilecek bişey yok mudur ki?

benimki tayt gibi değil canım. altı külot gibi.. üstü göğüs altına kadar geliyor...

ben kendime göğüs pedi almadım daha doğrusu ben hiç birşey almadımki. hep eşim aldı. göğüs pedi bebedor almış 2 kutu getirmiş. masuscuktan bunlar ne işe yarıyor diye sordum internetten okudum süt verdikten sonra kullanılıyormuş çok lazım oluyormuş dedi. demekki göğüs kalkanını daha okuyamadı kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 okusa onuda bulurda getirirdi.

ben fibromiyaljiden çok çektim. hatta hamilelik bana yaramaz kötürüm olurum yatalak olurum diyodum ama olmadı sonuna kadar herşey çok iyi gitti. dediğin gibi moral çok önemli fibromiyaljide. ama şu son ay hem yük hem duruş bozukluğu hem hormonlar ters tepti kötüyüm yani. neyse ki az kaldı. ama korkum doğumdan sonra da devam etmesi bu ağrıların. bakalım.

göğüs kalkanı ile bebeği beslerken göğüs ucuna takılan silikon ya da kauçuk gibi birşey var ikisi aynı şey değil di mi?

ben de çok fena mide yanması ve ağrı çekiyodum. galeta ve sarı leblebi yiyodum, renee içiyodum sürekli. doktorum bana lansor diye bi ilaç verdi. hakikaten çok rahat ettim. dr una bi sor istersen.

göğüs kalkanı ile bebeği beslerken göğüs ucuna takılan silikon ya da kauçuk gibi birşey var ikisi aynı şey değil di mi?

yok canım o beslerken takılanlarda uç gibi bişey var bazı annelerin göğüs uçları çıkmıyormuş onun için kullanılıyor.
Benim dediğim göğüs kalkanı emzirdin göğsünü sütyene sokmadan önce bunu takıyosun akan sütün falan olursa çinde birikiyor ve havalı delikleri olduğu için mikrop üreyerek meme başlarının tahriş olmasını engelliyor.
Sanırım ben de aventinkine kara verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…