allahıma şükürler olsun sonunda oğluşum doğdu efem kollarımda artık çok mutluyum çokkkkk cuma günü halı koltuk sildim gece hafif sancı vardı. sabah doktora gittim nstde sancı çıktı doktor hemen seni alalım sezaryana dedi. ilk doğumum sezaryen olduğu için ikincide öyle oldu. bende biraz bekleyelim günü gelsin dedim, olmaz yoksa iç kanama geçirirsin,bebeğe sana zarar verir dedi. bende korktum tabi hemen yapalım dedim sonra babamın dükkanına gittim.--- ordan annemle tekrar başka doktora gittik oda yarın sabah gel dedi bvnimde sancım vardı dedim sancım var ağrı kesici içeyim dedim karnın sertmi dedi evet dedim hemen gel dedii sonra aldılar beni hazırladılar beni sedyey tyatırdılar beni yolculuk başladı eşimle annemle kızımla helealeştim el salladık kızım bana anne seni çok seviyorum dedi herkez ağlamaya başladı ağladık sonra girdim içeri veeeeee efem geldi şimdi çok iyiyiz allaha şükür ben yatmadım bile hemen ayağa kaltım ayağa allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin biran önce alın kucağınıza çok güzel bişi şimdi oğluşumun yanına gidiyorum emzircem onu byeeee
allahıma şükürler olsun sonunda oğluşum doğdu efem kollarımda artık çok mutluyum çokkkkk cuma günü halı koltuk sildim gece hafif sancı vardı. sabah doktora gittim nstde sancı çıktı doktor hemen seni alalım sezaryana dedi. ilk doğumum sezaryen olduğu için ikincide öyle oldu. bende biraz bekleyelim günü gelsin dedim, olmaz yoksa iç kanama geçirirsin,bebeğe sana zarar verir dedi. bende korktum tabi hemen yapalım dedim sonra babamın dükkanına gittim.--- ordan annemle tekrar başka doktora gittik oda yarın sabah gel dedi bvnimde sancım vardı dedim sancım var ağrı kesici içeyim dedim karnın sertmi dedi evet dedim hemen gel dedii sonra aldılar beni hazırladılar beni sedyey tyatırdılar beni yolculuk başladı eşimle annemle kızımla helealeştim el salladık kızım bana anne seni çok seviyorum dedi herkez ağlamaya başladı ağladık sonra girdim içeri veeeeee efem geldi şimdi çok iyiyiz allaha şükür ben yatmadım bile hemen ayağa kaltım ayağa allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin biran önce alın kucağınıza çok güzel bişi şimdi oğluşumun yanına gidiyorum emzircem onu byeeee
Ayyy Nazoş cidden doğurmaya mı gitti ne dersiniz kızlar?
Misel hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz Allah uzun ömürler versin.
Ben Şenyuvayı izledim geldim ,komik dizi yaa sevdim ben onu.
iyi geceler kıslarrrrrrrrrrrrrr :)))
Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın..
Herkese iyi akşamlar bu arada..zemuszemus
Ahh kızlar yaa ben korselere baktım bugün dışarı çıkınca.
Yaa beni şimdiden incelme derdi tuttu.
Şişko bi kadın olamam.
Yerim kafayı.
Ben anladım ki güzelliğine çok düşkün bi insanım.
Yaşlanınca falan kafayı yerim kesin.
Hasta mıyım neyim?
Ama yani zayıflamam lazım.
Boyum kısa zaten tombiş tombiş olmaz.
Fındık gibi hatundum ahhh ahhhh.
Korse sanırım şu göğüs altından dize kadar olanlar var ya onlardan alıcam.NBB marka hoşuma gitti.
Ama sezeryan dikişlerle hemen giyilmez.
burda da var zaten onu biraz daha geç alıcam artık.
canım takma kafaya yaa zayıflarsın korseyi al ama bu sıcakta bebeği emzirmekle uğraşçan ne bilim bi de ameliyatlıyken filan takma bence sonrasında spor yaparsın toparlarsın merak etme.
Şişko bi kadın olamam.
Yerim kafayı.
Hasta mıyım neyim?
Korse sanırım şu göğüs altından dize kadar olanlar var ya onlardan alıcam.NBB marka hoşuma gitti.
Şişko bi kadın olamam.
Yerim kafayı.
Hasta mıyım neyim?
miss kaprıs sen zaten guzelsın facden baktım sadece karnın var gerısı zayıfsın zaten dert etme bence
cok cıtır duruyosun valla ogretmen olduguna bıle ınanamadım lıselı kızlara benzıyosun sekerım masallah
deniz ve güll taze anneler bizi yanlız bırakmadınız geldiniz napıyosunuz nasıl bebişler? gece ağlıyor mu sizi zorluyor mu? sütünüz geldi mi yaranız iyileşti mi? yazın bişiler.
Aaaa Deniz ve Güll gelmiş taze annelerimiz hoşgeldiniz.
hoşgeldiniz kızlar...bebişleriniz ve siz nasılsınız.
yeni anneler hoşgeldiniz...bebekler nasıl ? bu arada epidural nasıl geçti ? memnun kaldınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?