2010 Temmuz Anneleri : )

Allah analı babalı büyütsün canım gözün aydın..

Herkese iyi akşamlar bu arada..zemuszemus

kızlar huri diyor ki tatile gidiyormuş listeyi birinize devrediyim diyor ama kim devralcak ben dedim bebeği büyümüş birileri olsun ne biliyim sevtap filan var mesela arada giriyor ya ama bilmem gönüllü var mı ya da ağustosta devam etçekmiş

hosgeldın dnz
nasıl gıdıyor annelık
hadı anlat bakalım bızım gıbı annelıgı hoc tatmamıs olanlara
günlerın nasıl gecıyor
ıyıleştınmı
agrıların gectımı
yatıyormusun
sutun geldımı
bebege senmı bakıyorsun
annen yanındamı
bebek nasıl
daha 100 tane daha soru sorabılırım en ıyısı ben sormadan sen soyle

hayırlı olsun canımmmmm allahım analı babalı büyütsün :))

deniz ve güll taze anneler bizi yanlız bırakmadınız geldiniz napıyosunuz nasıl bebişler? gece ağlıyor mu sizi zorluyor mu? sütünüz geldi mi yaranız iyileşti mi? yazın bişiler.

Ayyy Nazoş cidden doğurmaya mı gitti ne dersiniz kızlar?

Misel hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz Allah uzun ömürler versin.

Ben Şenyuvayı izledim geldim ,komik dizi yaa sevdim ben onu.

galiba gitti. eyvahedigeldismile hayırlısı inşallah.
ben de izledim diziyi. gerçekten güzel. yazın izlenecek birşeyler yapmaya başladılar. çünkü bütün diziler tatile girmişti. bebişlerini bekleyen kadınları düşünmeleri lazım dimi kaydirigubbakcemile3

Aaaa Deniz ve Güll gelmiş taze annelerimiz hoşgeldiniz.

Ahh kızlar yaa ben korselere baktım bugün dışarı çıkınca.
Yaa beni şimdiden incelme derdi tuttu.
Şişko bi kadın olamam.
Yerim kafayı.
Ben anladım ki güzelliğine çok düşkün bi insanım.
Yaşlanınca falan kafayı yerim kesin.
Hasta mıyım neyim?
Ama yani zayıflamam lazım.
Boyum kısa zaten tombiş tombiş olmaz.
Fındık gibi hatundum ahhh ahhhh.
Korse sanırım şu göğüs altından dize kadar olanlar var ya onlardan alıcam.NBB marka hoşuma gitti.
Ama sezeryan dikişlerle hemen giyilmez.
burda da var zaten onu biraz daha geç alıcam artık.

canım takma kafaya yaa zayıflarsın korseyi al ama bu sıcakta bebeği emzirmekle uğraşçan ne bilim bi de ameliyatlıyken filan takma bence sonrasında spor yaparsın toparlarsın merak etme.

ya kızlar kiloları veririz inşallah da ben şu selulitleri ne yapacağım kalçamdan ayak bileğime kadar her yer doldu onlar nasıl gitcek of offfff:çok üzgünüm:

opuyorumnanaktan
canım takma kafaya yaa zayıflarsın korseyi al ama bu sıcakta bebeği emzirmekle uğraşçan ne bilim bi de ameliyatlıyken filan takma bence sonrasında spor yaparsın toparlarsın merak etme.

Yaa nebilim flowercim korkuyorum böyle kalmaktan.
Zayıflarım dimi.
Valla paramı biriktirip gidip yağlarımı falan aldırırım olmadı.
Yoksa üzüntüden ölürüm.
Nerdeyse şimdi rajime başlıcam çok kötü oldum ben yaa bu kilo mevzusunda.
14 kilo almışım utanıyorum ne yemişim be mübarek.

miss kaprıs sen zaten guzelsın facden baktım sadece karnın var gerısı zayıfsın zaten dert etme bence
cok cıtır duruyosun valla ogretmen olduguna bıle ınanamadım lıselı kızlara benzıyosun sekerım masallah

ben de aldım ..hem dize kadar olan hem belden olan 3 tane falan var..ama beden olarak tutar mı bilemem..gerçi çok kısa bir süre sonra giyemedikten sonra çok anlamı olmuyor o nedenle ben çok dar korseler almadım..göbeği en başta söyle bir toparlasın yeter..zaten emzirme ile rahim küçüleceğinden göbek de hemen iniyor...

Son düzenleme:

Aman sorma benim öğretmen olduğuma inanan çok az zaten.
Genlerden annem de ablam gibi duryor.
Hastanede yatarken koridorda yürüyorum,benden küçük kızlar ahh canım kaç yaşındasın sen diye soruyolar(hani böyle cahil cühela yazık hamile kalmışın der gibi bi tavırla)
28 diyorum kız benden küçük çıkıyo.
Minyon bizim yüz hatlarımız.
Ama çıtır mıtır diilim yaa kandırma beni.
Göt göbek maşallah her yerim oldu((

deniz ve güll taze anneler bizi yanlız bırakmadınız geldiniz napıyosunuz nasıl bebişler? gece ağlıyor mu sizi zorluyor mu? sütünüz geldi mi yaranız iyileşti mi? yazın bişiler.

Aaaa Deniz ve Güll gelmiş taze annelerimiz hoşgeldiniz.

hoşgeldiniz kızlar...bebişleriniz ve siz nasılsınız.

yeni anneler hoşgeldiniz...bebekler nasıl ? bu arada epidural nasıl geçti ? memnun kaldınız mı ?

hoşbuldum kızlarrrr :))) çok şükür oğluşumda bende iyiyiz :)) biraz gaz sorunumuz oluyor. babamız gazman olarak göreve atandı :))) sütüm halen az yetmiyor oğluşuma ona çok üzülüyorum ((( dikişim iyi durumda hareket etmemde bir sıkıntı yok gerçi ilk günden beri hareket ediyorum çok şükür pek zorlanmadım :)) epidural kesinlikle tavsiye ederim anestezi yapılırken çok az normal iğne oluyormuşsun gibi bir acı hissettim o kadar yani korkulacak bişey değil. sonrasında uyuşuyorsun zaten defalarca kontrol ettiler operasyon başlamadan ben acaba doktor başladımı derken karnıma bastırdılar ve oğlumun sesini duydum :)) yani hiç hiç hiç acı yok. bebeğimi bana gösterdikten sonrada beni uyuttular odaya götürmeden uyandım zaten uyuşuk olduğum için acı hiç yoktu. anestezi etkisi geçerkende ağrı kesici yapıyorlar yine acı hissetmiyorsun. kıslarrrr oğluma bakmaya gidiyorummmmmmmmmmmmmm :)))

kızlarrr kilo demeyin bana yaaa:gitme:
bide bacak aralarım ve üst basende çatlaklar çokkk bikini nasıl giycem ben artık:sinifsinif:
ne yapıcammm deli olcam ben yaaaaaaaaaaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::gitme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…