ii geceler cnmmkızlar ben yatıyorum mirmirmirmir size iyi sohbetler iyi geceler...
hoşbuldum kızlarrrr :))) çok şükür oğluşumda bende iyiyiz :)) biraz gaz sorunumuz oluyor. babamız gazman olarak göreve atandı :))) sütüm halen az yetmiyor oğluşuma ona çok üzülüyorum((( dikişim iyi durumda hareket etmemde bir sıkıntı yok gerçi ilk günden beri hareket ediyorum çok şükür pek zorlanmadım :)) epidural kesinlikle tavsiye ederim anestezi yapılırken çok az normal iğne oluyormuşsun gibi bir acı hissettim o kadar yani korkulacak bişey değil. sonrasında uyuşuyorsun zaten defalarca kontrol ettiler operasyon başlamadan ben acaba doktor başladımı derken karnıma bastırdılar ve oğlumun sesini duydum :)) yani hiç hiç hiç acı yok. bebeğimi bana gösterdikten sonrada beni uyuttular odaya götürmeden uyandım zaten uyuşuk olduğum için acı hiç yoktu. anestezi etkisi geçerkende ağrı kesici yapıyorlar yine acı hissetmiyorsun. kıslarrrr oğluma bakmaya gidiyorummmmmmmmmmmmmm :)))
tam doktorumun anlattığu gibi. inşallah bizim de böyle olur.ahh az kaldı kızlar yaa. 3 gün kaldııı.mafoldumben
Yaa ben bugün kendime gece pedi aldım uzunlardan.
Bide böyle tek kullanımlık kilotlar vardı.
ama ondan alsam mı almasam mı bilemedim.
Kıçım pişer dedim yaz günü.
O kadar fazla mı geliyo ki bu kan.
Hasta bezi de almadım 1 pakette 12 tane var o kadar çok lazım olur mu ki.
Tanıdığımız eczane var 2 tane isticez ordan.
doguranlara özenmeye basladım valla
masallah
bende yatıyorum
size ıyı sohbetler
yarın bakarım gecmıse takıpcınızım yanıı
ıyı geceler
sezeryande çok kanama olmuyomuş hasta bezlerini genelde hastane temin ediyomuş ben sadece 1 paket orkid gecepedi koydum doğum yapanlşarın hepsi yeter dedi hastane de valla biz hasta bezi veriyoruz siz eve giderken de orkid koyarsınız dediler
kızlar bizim juniorın gelmeye niyeti yok yaaa:umursamaz:
h:umursamaz:er tuvalete gittğimde nişan geldimi die bakmaktan sıkıldım
miss benim 30kg alan kaç tane arkadaşım var 30unu da verdi sen mi veremicen. yani zaten doğum sırasında 5-6 kg gidicek. sonraasında rahim eski boyutlarına geldikçe 2-3 kg daha gidicek doğumda ve hamilelikte vücutta ödem oluyomuş o zaman da 2 kg filan gidicek yani geriye kalan 2-3 kgmı mı dert ediyosun yani. tabi bu hesaba göre ben hamilelikten önceki kilomun 5kg altına düşüyorum ama zaten öyle olcak heralde çünkü ben bayaa zayıfladım yüzüm mküçüldü kollarım çomak gibi kaldı son dönemde bayaa kilo verdim bişi yiyemedim ama allahtan bebeğim aldı kilosunu o etkilenmedi. aman neyse yani kafaya takma ben eminim eskisinden bile zayıf olursun gör bak.
kızlar bizim juniorın gelmeye niyeti yok yaaa:umursamaz:
h:umursamaz:er tuvalete gittğimde nişan geldimi die bakmaktan sıkıldım
İnşallah canım.
Ne güzel moral veriyosun yaa.
İçimi rahatlattın.
Sana da aferin ne güzel kendin almamış bebişini büyütmüşün ben onu beceremedim işte.
ama çok minyondum galiba bünye bi anda gelişti:))
İlk günleri hatırladım.
O zamanlar da adet oldum mu acaba diye on kere bakardım ben ,test yapana kadar hiç inanamamıştım.
Ayyy Nazoş cidden doğurmaya mı gitti ne dersiniz kızlar?
Misel hayırlı uğurlu olsun bebeğiniz Allah uzun ömürler versin.
Ben Şenyuvayı izledim geldim ,komik dizi yaa sevdim ben onu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?