2010 Temmuz Anneleri : )

tam doktorumun anlattığu gibi. inşallah bizim de böyle olur.ahh az kaldı kızlar yaa. 3 gün kaldııı.mafoldumben

Yaa ben bugün kendime gece pedi aldım uzunlardan.
Bide böyle tek kullanımlık kilotlar vardı.
ama ondan alsam mı almasam mı bilemedim.
Kıçım pişer dedim yaz günü.
O kadar fazla mı geliyo ki bu kan.
Hasta bezi de almadım 1 pakette 12 tane var o kadar çok lazım olur mu ki.
Tanıdığımız eczane var 2 tane isticez ordan.

miss benim 30kg alan kaç tane arkadaşım var 30unu da verdi sen mi veremicen. yani zaten doğum sırasında 5-6 kg gidicek. sonraasında rahim eski boyutlarına geldikçe 2-3 kg daha gidicek doğumda ve hamilelikte vücutta ödem oluyomuş o zaman da 2 kg filan gidicek yani geriye kalan 2-3 kgmı mı dert ediyosun yani. tabi bu hesaba göre ben hamilelikten önceki kilomun 5kg altına düşüyorum ama zaten öyle olcak heralde çünkü ben bayaa zayıfladım yüzüm mküçüldü kollarım çomak gibi kaldı son dönemde bayaa kilo verdim bişi yiyemedim ama allahtan bebeğim aldı kilosunu o etkilenmedi. aman neyse yani kafaya takma ben eminim eskisinden bile zayıf olursun gör bak.

doguranlara özenmeye basladım valla
masallah

bende yatıyorum
size ıyı sohbetler
yarın bakarım gecmıse takıpcınızım yanıı
ıyı geceler

sezeryande çok kanama olmuyomuş hasta bezlerini genelde hastane temin ediyomuş ben sadece 1 paket orkid gecepedi koydum doğum yapanlşarın hepsi yeter dedi hastane de valla biz hasta bezi veriyoruz siz eve giderken de orkid koyarsınız dediler

kızlar bizim juniorın gelmeye niyeti yok yaaa:umursamaz:
h:umursamaz:er tuvalete gittğimde nişan geldimi die bakmaktan sıkıldım

Aaa iyi o zaman.
ben devlet hastanesinde yapıcam ya doğumu belki vermezler bulunsun yanımda diyorum canım.

İnşallah canım.
Ne güzel moral veriyosun yaa.
İçimi rahatlattın.
Sana da aferin ne güzel kendin almamış bebişini büyütmüşün ben onu beceremedim işte.
ama çok minyondum galiba bünye bi anda gelişti:))

kızlar bizim juniorın gelmeye niyeti yok yaaa:umursamaz:
h:umursamaz:er tuvalete gittğimde nişan geldimi die bakmaktan sıkıldım

İlk günleri hatırladım.
O zamanlar da adet oldum mu acaba diye on kere bakardım ben ,test yapana kadar hiç inanamamıştım.

Dayımız laptopu ele geçiriyor kızlar.
Ben kaçar.
Öptüm sizi iyi geceler.
Rahat ve güzel uykularınız olsun.

valla aslında ben hiçbişey yiyemedim yani hamilelik boynca hep az yedim acaba çok yiyen biri olsam nolcaktı belki o zaman 4 buçuk 5 kg olcaktı bebeğim kimbilir babamız da 3750 çıktı son kilosu zayıf diyo 4kg bekliyomuş enaz ben dedim napıcan yaa herşey normali iyi yani 3,5kg doğsa iyidir

İlk günleri hatırladım.
O zamanlar da adet oldum mu acaba diye on kere bakardım ben ,test yapana kadar hiç inanamamıştım.

evet ben de ilk 10 hafta filan her tuvalete gittiğimde defalarca tuvalet kağıdıyla siler bakardım kanama var mı pembe filan leke var mı paranoyak olmuştum sonra bıraktım artık bakmayı şimdi yine şöle bi bakıyorum nolur nolmaz diye aslında doktorum ben doğum beklemiyorum bu hafta dediği için içim rahat ama belli de olmaz yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…