slm kızlar nasılsınız
herkes iyidir inşallah
ben bugün doktora gittim yinee
nstde sancı çıkmadı
doktor usgde baktı suyu normal dedi
alttan muayene etti
açılman çok az var dedi
çarşamba sabah erken gel suni sancı verelim dedi
sanırım artık doğurcam
sonra eve geldiğimde hafif kanlı,kırmızı bi akıntım geldi
ama devamı gelmedi
nişanmıydı yoksa doktor muayene ederken mi kanattı bilemedimbilmiyorumkismile
bizden haberler böyle:CüvCüv:
neden kimse yokkkkkkkkkk mafoldumben
allahıma şükürler olsun sonunda oğluşum doğdu efem kollarımda artık çok mutluyum çokkkkk cuma günü halı koltuk sildim gece hafif sancı vardı. sabah doktora gittim nstde sancı çıktı doktor hemen seni alalım sezaryana dedi. ilk doğumum sezaryen olduğu için ikincide öyle oldu. bende biraz bekleyelim günü gelsin dedim, olmaz yoksa iç kanama geçirirsin,bebeğe sana zarar verir dedi. bende korktum tabi hemen yapalım dedim sonra babamın dükkanına gittim.--- ordan annemle tekrar başka doktora gittik oda yarın sabah gel dedi bvnimde sancım vardı dedim sancım var ağrı kesici içeyim dedim karnın sertmi dedi evet dedim hemen gel dedii sonra aldılar beni hazırladılar beni sedyey tyatırdılar beni yolculuk başladı eşimle annemle kızımla helealeştim el salladık kızım bana anne seni çok seviyorum dedi herkez ağlamaya başladı ağladık sonra girdim içeri veeeeee efem geldi şimdi çok iyiyiz allaha şükür ben yatmadım bile hemen ayağa kaltım ayağa allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin biran önce alın kucağınıza çok güzel bişi şimdi oğluşumun yanına gidiyorum emzircem onu byeeee
Allah güle güle büyütmek nasip etsin..
allahıma şükürler olsun sonunda oğluşum doğdu efem kollarımda artık çok mutluyum çokkkkk cuma günü halı koltuk sildim gece hafif sancı vardı. sabah doktora gittim nstde sancı çıktı doktor hemen seni alalım sezaryana dedi. ilk doğumum sezaryen olduğu için ikincide öyle oldu. bende biraz bekleyelim günü gelsin dedim, olmaz yoksa iç kanama geçirirsin,bebeğe sana zarar verir dedi. bende korktum tabi hemen yapalım dedim sonra babamın dükkanına gittim.--- ordan annemle tekrar başka doktora gittik oda yarın sabah gel dedi bvnimde sancım vardı dedim sancım var ağrı kesici içeyim dedim karnın sertmi dedi evet dedim hemen gel dedii sonra aldılar beni hazırladılar beni sedyey tyatırdılar beni yolculuk başladı eşimle annemle kızımla helealeştim el salladık kızım bana anne seni çok seviyorum dedi herkez ağlamaya başladı ağladık sonra girdim içeri veeeeee efem geldi şimdi çok iyiyiz allaha şükür ben yatmadım bile hemen ayağa kaltım ayağa allah hepinize hayırlı doğum nasip etsin biran önce alın kucağınıza çok güzel bişi şimdi oğluşumun yanına gidiyorum emzircem onu byeeee
hayat naber kimse yok sanki bu akşam
nazosan dan haber var mı kızlar... suyum geliyor galiba demişti en son acaba hastaneye mi gitti? şişli türkiye hastanesinde nezih berksoy diye bir anestezi uzmanı varmış epidural için ismini duyan varmı?
korse iyi hoş da ben korkuyorum valla. mutlaka teknoloji gelişti filan ama mesela annem zamanında doğumdan sonra korse kullandığı için iç batın yapışmış ve bu yüzden neredeyse ölüyomuş. yani eğer alacaksanız iyice araştırın derim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?