2010 Temmuz Anneleri : )

ben elijanın südyenini ve külodunu kullandım hamileliğimde. çok rahat ettim.
hatta aynı markanın 2 tane de emzirme südyenini aldım...

İyi bak hadi sen kullanmışsın ve memnunsun ,bana da gayet güzel göründüler zaten bu markadan alıyım yaa o zman.
Böle bak bak karar vereme sinir oluyorum kendime.
al gitsin işte

kendı buldugum yöntemle verdım hemde ıstedıklerımı yıyerek
ama yavas verdım ayda 1-2 kılo falan
2-3 yılda hepsı gıttı
cunku bu yöntemde 1 kılo yag kalmayıncaya kadar ınsan zayıflayı verıyo ıradeyle ılgısı yok aslında
cunku dıyet yapıp kendını kısıtlayınca bıyerden patlak verıyo ve metabolızma yavasladıgı ıcın daha cok kılo aldırıyor
neyse
sora kılo almak ıcın cok ugrasmıstım
56 kıloyla hamıle kaldım
suan 69 oldum
hamılelık kıloları 7-8 kılo kendılıgınden gıtse gerıye 4-5 kılo kalıyo oda sut verırken gıder bence

aranızda toparlayıcı korse alan var mı hatunlar?
Şimdi netten bakıyorum bi sürü marka model var,
Hangisi iyidir tavsiyesi olan var mı?

canım geçenlerde burda bir arkadaş tavsiye etmişti kom marka mideli korse 25 tl di yanılmıyorsam ben ondan almayı düşünüyorum.

kızlar birde şişli türkiye hastanesinde nezih berksoy diye bir anestezi uzmanı varmış bayağı iyi şeyler söyleniyor hakkında istediğin hastaneye de geliyormuş epidural için duyan varmı?

benim popoyla derdim yok ama göbek hamile değilken de vardı hep hamile zannedicekler die hiç dar şey giyemezdim ama doğumdan sonra kilo kalmaz çünkü toplamda 7 kilo aldım ama göbek kalır die korkuyorum. çok zayıfken bile ayva göbeği vardı önümde azcık. ama korse almadım kızlar yaa ne biliim sıkıntılıyımdır ben bebeği emzirmekle uğraşırken korse filan takamam bu sıcakta die düşünüyorum. bi ara mekik çekip veriyim die düşünüyorum ama bakalım.

kızlar benim suyum gelmiş olabilir. eşofmanımı ıslatacak kadar birden bir sıvı geldi. bilemedim akıntı falanmı ki? bekliyorum. bir kez daha olursa doktorumu arıcam bilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…