günaydın kızlar..bende dün akşam muayne oldum bebiş doğum kanalına girmiş,kilosuda 3380 gr olmuş suyu falan iyi dedi..
2 ay öncede demişti şimdide dedi bebeğin sağ böbreğinde hafif su birikimi var dedi doğumdan sonra geçer önemli değil dedi.ama önemli değilse neden söylüyoki,kafama takıldı..
bide normal istiyosan çatı muaynesi yapalım dedi , yarın yapıcak çok feci utanıyorum ve geriliyorum,korku değil sadece utanma,napcam yarın bilmiyorum..dün bütün gece uykumda bile aklımda bu vardı üffffffffffffff....
nazo sunny ve safkan geçmiş olsun muayenelerinizde iyi geçmiş ne güzel. ben dün akşam dr gittim ama muayene olamadım. dr yine ameliyattaymış bıktım artık bıktım kocaelide zaten dr sıkıntsıvar piyasa 4-5 kişinin elinde dönüyor. her gidişimde en az 40 dk 1 saat sıra bekliyorum özel hastane olduğu halde. bugünde gidemicem eşim izmire gitti. gece ancak döner. artık yarın denicem muayene olmayı. olamazsamda ortalığı ayağa kaldırcam. zaten sinir küpü gibiyim tek rahatladığım yer dr. eğer onunlada görüşemessem bütün hırsım ondan çıkacakklava:
belim çok ağrıyo kızlar ölüyorum resmen. minoset içtim magnezyum içtim sıcak banyo yaptım belime tuttum sıcak suyu yattım 1 saat daha uyudum ama yok. çok ağrıyo çok ağrıyo. dün gece 2 saat bile uyuyamadım bel ağrısından sabah eşim işe giderken ağladım resmen. nefret ediyorum hayattan diye.sabır sabır diyor o da. ben bu uykusuzluk ve yorgunlukla moral bozukluğuyla nasıl ameliyata gircem nasıl emzircem millet bol bol dinlen uyu diyor bense cenaze gibiyim
günaydın kızlar..bende dün akşam muayne oldum bebiş doğum kanalına girmiş,kilosuda 3380 gr olmuş suyu falan iyi dedi..
2 ay öncede demişti şimdide dedi bebeğin sağ böbreğinde hafif su birikimi var dedi doğumdan sonra geçer önemli değil dedi.ama önemli değilse neden söylüyoki,kafama takıldı..
bide normal istiyosan çatı muaynesi yapalım dedi , yarın yapıcak çok feci utanıyorum ve geriliyorum,korku değil sadece utanma,napcam yarın bilmiyorum..dün bütün gece uykumda bile aklımda bu vardı üffffffffffffff....
maşallah canım bebeğinevaki yaklaştı demek seninde... sen içini rahat tut bence görmüşken söylemiştir ama geçer demiş inşallah geçer sen rahat ol olurmu benim gibi sinir küpü olma
ben dün çatı muayenesi oldum canım. hiç korkulacak birşey yok. merak etme.
aylar sonra vajinal muayene olmak biraz geriyor tabi ama çok kısa sürüyor. anlamıyorsun bile...
selam kızlar nasılsınız
az kaldı flovers biraz sabret normal bu ağrıların şuanda
amin canım, hepimiz için hakkımızda hayırlısı olsun...
doktorum gelebilir bir sakıncası yok dedi bebiş için. gelişimini tamamlamış.. benimde içim rahat açıkçası..
tabi daha dursa olur ama durmazsada kendi bilecek a.s
senin cumartesi mi doğumun olacak? hadi bakalım heyecanla sendende haber bekleyeceğiz yani
şimdiden hayırlı doğumlar diyeyimde peşin peşin kaydirigubbakcemile3
gunaydın kızlar
sımdı dr muayenesınden geldım
önce nst ye girdim
nst de sancılar ve kasılmalar gozuktu
ama ben bısey hıssetmıyorum
dr hanım alttan muayene ettı
açılman yok dedı
bol bol yuruyuz yap dedı gunde yarım saat falan
benım ıcın onemöli olan normal doguma musait gözküyosun dedi
bebekde 3 kiloymus
tabı 500 gr yanılma payı var 2500 de olabılır 3500 de ama karnın kucuk ortalama 3 kılodur dedı
bebeğin iri olmamasınada sevindim
artık bol bol yürümem lazım
kasılmalarım oluyormus ama rahımi açamamış oyuzden yürü dedi
bu hafta içinde doğurabilirmişim
yoğun kanaman olursa düzenli ve artan şiddette sancın olursa gel dedi dr
nazo sunny ve safkan geçmiş olsun muayenelerinizde iyi geçmiş ne güzel. ben dün akşam dr gittim ama muayene olamadım. dr yine ameliyattaymış bıktım artık bıktım kocaelide zaten dr sıkıntsıvar piyasa 4-5 kişinin elinde dönüyor. her gidişimde en az 40 dk 1 saat sıra bekliyorum özel hastane olduğu halde. bugünde gidemicem eşim izmire gitti. gece ancak döner. artık yarın denicem muayene olmayı. olamazsamda ortalığı ayağa kaldırcam. zaten sinir küpü gibiyim tek rahatladığım yer dr. eğer onunlada görüşemessem bütün hırsım ondan çıkacakklava:
ya iyi barii..alışmam lazım aslında bundan sonra artık hep alttan muhattap olcaz doktorlarla :)
herkese günaydın kızlar...bügün 9,30 a kadar uyumuşum valla çok iyi geldi ama tabi bir sürü saçma sapan rüyalar gördüm hayrolsun...
canım en son yazandığın mesajdan sonra senden haber alamayınca doğurdun sandık... zemuszemus hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.
valla ben bile doğurdum sandım bi ara heyecandan :roflol:
bakalım bu akşamki muayenede birşey çıkacak mı?
flower o kadar üzülüyorumki inanki sık dişini nolur doğumla beraber hepsi geçecek inşallah çok az kaldı senin. seninle problemlerimizin kaynağı farklı ama yaşadığımız sıkıntılar aynı. birde benim nefes alma problemim oluyor çok tıkanıyorum geceleri bağıra bağıra ağlıyorum nefret ediyorum artık herşeyden diye. bazı geceler çok çaresiz hissediyorum. Allahım bu gece bnei kurtar diye ağlıyorum. ama benim gündüz olunca geçiyor. gündüz çok şükür sapasağlamım ama gece oldumu başlıyor işte
hele normal doğum olacaksa doğum sırasında kaydirigubbakcemile3
hosgeldın dnz
nasıl gıdıyor annelık
hadı anlat bakalım bızım gıbı annelıgı hoc tatmamıs olanlara
günlerın nasıl gecıyor
ıyıleştınmı
agrıların gectımı
yatıyormusun
sutun geldımı
bebege senmı bakıyorsun
annen yanındamı
bebek nasıl
daha 100 tane daha soru sorabılırım en ıyısı ben sormadan sen soyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?