2010 Temmuz Anneleri : )

dün çatı muayenesi de oldum ben bu arada -tatlicadiarzu-
korkulacak birşey değilmiş. azıcık canım yandı ama mühim değil.
çatım müsaitmiş.. çok sevindim :dance:

hani burda okuyorum ya bebeğin suyu azalmış bebek strese girermiş vs dün okuyunca, ben kendim strese giriyorum acaba bana da olurmu diye. o yüzden gidip muayene olmak istiyorum.

maşallah canım bebeğine vaki yaklaştı demek seninde... sen içini rahat tut bence görmüşken söylemiştir ama geçer demiş inşallah geçer sen rahat ol olurmu benim gibi sinir küpü olma

ay cnm ne kötü ya.benimde arkadaşım var kocaelinde yeni hamile,desene doktor bulamıcak.özel muaynehanesi olan yokmu,bolu gibi üçük bi yerde bile 3-4 isim yapmış doktor var işte,muaynehanelerinde sıra falan beklemiyoruz,özeline gidince hastanede de ilgileniyolar işte biraz,ama çok iyi bi doktor burdada yok.eşim çok sinir oluyo doktoruma ağzından laf alamıyoz diye adam sorarsan söylüyo ama işte..ne uyuz işler,bi doğurayım kadın doğumcu,hastane alan görmek istemiyorum..

canım zaten yapılabilecek herşeyi yapmışsın... birşey diyemiyorum o yüzden...
ama ben ağrı çeken insana hiç kıyamam :teselli:
hele bide hamileyse hiç...
yakın olsam koşsam gelsem... en azından konuşup ağrını unuttururdum... çenem çoktur

ben dün çatı muayenesi oldum canım. hiç korkulacak birşey yok. merak etme.
aylar sonra vajinal muayene olmak biraz geriyor tabi ama çok kısa sürüyor. anlamıyorsun bile...

maşallah canım bebeğine vaki yaklaştı demek seninde... sen içini rahat tut bence görmüşken söylemiştir ama geçer demiş inşallah geçer sen rahat ol olurmu benim gibi sinir küpü olma

sağol cnm,ama benide geriyo işte doktor işleri,hiç sevmiyorum..:1no2:

flower o kadar üzülüyorumki inanki sık dişini nolur doğumla beraber hepsi geçecek inşallah çok az kaldı senin. seninle problemlerimizin kaynağı farklı ama yaşadığımız sıkıntılar aynı. birde benim nefes alma problemim oluyor çok tıkanıyorum geceleri bağıra bağıra ağlıyorum nefret ediyorum artık herşeyden diye. bazı geceler çok çaresiz hissediyorum. Allahım bu gece bnei kurtar diye ağlıyorum. ama benim gündüz olunca geçiyor. gündüz çok şükür sapasağlamım ama gece oldumu başlıyor işte

ben dün çatı muayenesi oldum canım. hiç korkulacak birşey yok. merak etme.
aylar sonra vajinal muayene olmak biraz geriyor tabi ama çok kısa sürüyor. anlamıyorsun bile...

ya iyi barii..alışmam lazım aslında bundan sonra artık hep alttan muhattap olcaz doktorlarla :)

herkese günaydın kızlar...bügün 9,30 a kadar uyumuşum valla çok iyi geldi ama tabi bir sürü saçma sapan rüyalar gördüm hayrolsun...

canım en son yazandığın mesajdan sonra senden haber alamayınca doğurdun sandık... zemuszemus hayırlısı olsun güzel haberlerini bekliyoruz.

hadi hayırlısı canım benim bebeğimde 3 kilo sancım çıkmadı ama bebek kanala inmeye başlamış normal doğuma uygun herşey dedi doktorum hakkımızda hayırlısı olsun

canım benim beklemek çok sinir bozucu gerçekten ama :teselli: inşallah yarın muayene olursun çok beklemeden. opuyorumnanaktan

10 gün kalmış sabreet bari arkkadaşım,ama hamileliğin en zor zamanı son aymış meğer gerçekten..

günaydın kızlar...

Kızlar anlattığım gibi doğumum çok iyi geçti Allah şükür..:teytey:
4 saat sonra yürüttüler..sonrası 2saatte bir yürüttüler..
İlk saatler epidural sonrası belden aşağı uyuşuk olduğu için ilk yoğun ağrıları hiç hiseetmedim.sonrası da ağrı kesicilerler desteklendiği için sezeryan ağrılarımı hiç bilmedim..

Ertesi gün öğlende eve çıktık zaten ..kendimi sezeryanlı gibi hiç hissetmiyorum çok şükür..şu an zaten iyiym normal herşeyimi yapıyorum..yatmıyorum gündüzleri..

Annemler ve kayınvalidemler yakın oturuyor bana..ilk 2 gece annem kaldı yanımda sonrası gece kalmalarını istemedim gerek yok..:1closedeyes:
Bebekle ben ilgileniyorum çünkü..sorunlu bir bebek gibi değil şimdilik..
Sadece memede uyuymayı çok seviyor yaramaz bıraksan 24 saat memede ksempatiksalakcinnialacak
Ehh bir de 2.çocuk tecrübem de var..
annem gece gidip sabah geliyor şu an..
kayınvalidem de gündüzleri arada ugruyor..
ama gece kimseye ihtiyacım yok..

sütüm ilk 2 gün çok azdı..bıkmadan emzirdim sağmadım damla damla da olsa emzirdim,ama sonra açıldı maşallah şu an sütüm boll

Tek sıkıntım : burda KK da da okumuştum epidural sonrası baş ağrısı olur diye..
Evt ben de oldu hala da devam ediyorbilmiyorumkismile zaman zamaan şiddetli zaman zaman hafifi,ağrı kesicilerle hafifletiyorum..
doktorum normal olduğunu 2 günden 1 haftaya kadar kimi hastalarda görüldğünü kimilerde hiç görülmediği söyledi.

Buna da şükür.
Benden haberler böyle.:lepi:

Darısı size kızlar..:Saruboceq:

şimdilik haberler böyle bende.

kızlar bu arada sizinle yararlı olduğunu düşündüğüm bir bilgi paylaşmak istiyorum nettende araştırdım doğru sizde araştırın..
geçenlerde karı-koca sağlıkçı arkadaşlarla oturuyoduk onların çalıştığı devlet hastanesinde kadın doğumcular tanıdıklarının veya sağlıkçıların sezaryanı sonrasında 'periton' denilen karın zarınıda dikiyorlarmış.bana dedilerki sezaryan olursan mutlaka doktoruna 'peritonu muda dik' diye söyle dediler..
sezaryandan sonra göbek kalmasının sebebi periton(karın zarı) dikilmeyişiymiş.bu zar organları özellikle bağırsakları tutuyormuş.dikilmesede oluyormuş ama dikilirse göbek kalma işi olmuyomuş.
bende sezaryan olursam söylicem doktoruma..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…