2010 Temmuz Anneleri : )

yani ben olaya direk ben normal doğum isterim diye girdiğim için hiç konusu açılmadı. ama ben epidural düşünmüyorum dediğimde bana niye boş yere acı çekesin. ben kasap değilim gibilerinden bişi söyledi.

Anladım canım çok sağol..Pazartesi çatı muayenem olcak ,o zaman bu duydugumuda söyliycem çünkü sezeryan bile olsam epidural olmak istiyorum ben..Bakalım..

selam shelan hoşgeldiniz hihoyyyt

hoşbulduk nazocum. iki sayfa geçmişe baktım. rahatsızlanmışsın biraz. şimdi nasılsın?

Anladım canım çok sağol..Pazartesi çatı muayenem olcak ,o zaman bu duydugumuda söyliycem çünkü sezeryan bile olsam epidural olmak istiyorum ben..Bakalım..

sen de mi gökmen bey'e gidiyosun? ben artık ona gidemiyorum. annemin yanına geldim doğum için. ama gökmen bey'le doğum yapabilmeyi çok isterdim gerçekten. bana çok güven veriyor.

peki hiç batma gibi hisler hissediyor musun. garip bi cümle oldu ama:) benim bu ara sıklaştı. sanki bişeyler batırıyorlar aşağı doğru. diyorum oğlum tırnaklarını mı geçiriyo yolu mu açmaya çalışıyo ne

slm kızlar nasılsınız
biz iyiyiz hala doğurmadım:CüvCüv:

nazocum benden önce doğurcan sen galiba hadi hayırlısı

flower canım ya çok sancılı geçti senin hamilelik inşallah doğumda ve sonrasında çokkk rahat edersin

benim bu gün de sancım gelmezse yarın 8.30da gidecem suni sancı vercekler
planlı normal doğum olcak yanikaydirigubbakcemile3

çok gerginimdelikafadulden

bana da oluyodu hala oluyo sormuştum doktora bebek rahim ağzını geriyo dedi o gerginliği siz batma olaak hissediyosunuz dedi

hoş geldin . hiç gerilme bence. kuzucuğunu kucağına alacaksın. daha güzeli var mı? bak biz hala bekliyoruz. kendi adıma söyliim beklemek daha kötü bence.

arkadaşlar bana mesaj yazan herkese teşekkür ederim tek tek geri gidip alıntı yapamadım kusura bakmayın hepsini okudum hepinize minnettarım evet çok ağrım var yarın doktora gidicez sonra hastaneye anestezistle görüşmeye sonra görümceme gidicez . babam ve kayınpederim ve diğer görümcem izmirden geliyolar onları karşılıcaz ve babamı alıp eve dönücez. yani bu ağrıyla nasıl olacak bilmiyorum ama enazından evden çıkmış olucam vakit geçicek. sonraki gün de son hazırlıklar kamera fotoğraf makinesi filan. bana cuma sabah dua edin kızlar

dualarımız seninle canım. çektiğin sıkıntıların hepsi dünyanın en güzel varlığı için. biliyosun seninle aynı ağrılara sahibiz. ben kendimi öyle avutuyorum.

dualarımız seninle canım. çektiğin sıkıntıların hepsi dünyanın en güzel varlığı için. biliyosun seninle aynı ağrılara sahibiz. ben kendimi öyle avutuyorum.

evet inşallah doğurunca sıkıntımız geçer de bebeğimizle ilgilenebiliriz rahatlıkla.sabah babasına doğurunca ben uyucam bebeğe sen bakarsın dedim. bakarım diyokaydirigubbakcemile3

kızlar aranızda özel hastanede dışardan kendi doktorunu getirip seeryan olcak olan var mı? sizden ekstra asistan doktor için para istedi mi doktorunuz?

Dün yeni doktorumuza gittik muayenehanesine.Oğlum 3165 gr. olmuş.Baş aşağı duruyor.Normal doğum olacak dedi.:Saruboceq:Cuma gününe tekrar çağırdı bu sefer hastaneye.Nstye falan sokacak.Özel hastanede normal doğum herşey dahil 850 TL dedi.Sizin nasıl fiyatlar?

evet inşallah doğurunca sıkıntımız geçer de bebeğimizle ilgilenebiliriz rahatlıkla.sabah babasına doğurunca ben uyucam bebeğe sen bakarsın dedim. bakarım diyokaydirigubbakcemile3

valla aynısını ben de söyledim. benim koca da bakarım dedi. ama hiç umutlu değilim :umursamaz: tek dileğim şu fibromiyalji yüzünden kızımı ihmal etmiim. başka bişi istemiyorum.

kızlar aranızda özel hastanede dışardan kendi doktorunu getirip seeryan olcak olan var mı? sizden ekstra asistan doktor için para istedi mi doktorunuz?

benim ilk dr öyleydi ama asistan için falan para istemedi...mesela hastane normalde doqum 1000 tl ydi bizim dr 2000 istedi ama herşey içinde demişti

hoşbulduk nazocum. iki sayfa geçmişe baktım. rahatsızlanmışsın biraz. şimdi nasılsın?

saol canım iyiyim.. bugün akşam tekrar kontrolüm var.. hayırlısı bakalım...

benim aşağı doğru inanılmaz basınç var...
batma değilde basınç hissi....

maşallah oğluşuna benim hastane doktor ve epidural yaklaşık 400-500 civarı olacak sanırım. ama doktorumun annemin eski şefi olmasının da etkisi var tabi. kendisi için para almıcak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…