günaydın kızlar..bende dün akşam muayne oldum bebiş doğum kanalına girmiş,kilosuda 3380 gr olmuş suyu falan iyi dedi..
2 ay öncede demişti şimdide dedi bebeğin sağ böbreğinde hafif su birikimi var dedi doğumdan sonra geçer önemli değil dedi.ama önemli değilse neden söylüyoki,kafama takıldı..
bide normal istiyosan çatı muaynesi yapalım dedi , yarın yapıcak çok feci utanıyorum ve geriliyorum,korku değil sadece utanma,napcam yarın bilmiyorum..dün bütün gece uykumda bile aklımda bu vardı üffffffffffffff....
sıcak su torbalarına kaynar su doldur belıne koy floversun belkı ıyı gelırbelim çok ağrıyo kızlar ölüyorum resmen. minoset içtim magnezyum içtim sıcak banyo yaptım belime tuttum sıcak suyu yattım 1 saat daha uyudum ama yok. çok ağrıyo çok ağrıyo. dün gece 2 saat bile uyuyamadım bel ağrısından sabah eşim işe giderken ağladım resmen. nefret ediyorum hayattan diye.sabır sabır diyor o da. ben bu uykusuzluk ve yorgunlukla moral bozukluğuyla nasıl ameliyata gircem nasıl emzircem millet bol bol dinlen uyu diyor bense cenaze gibiyim
flower o kadar üzülüyorumki inanki sık dişini nolur doğumla beraber hepsi geçecek inşallah çok az kaldı senin. seninle problemlerimizin kaynağı farklı ama yaşadığımız sıkıntılar aynı. birde benim nefes alma problemim oluyor çok tıkanıyorum geceleri bağıra bağıra ağlıyorum nefret ediyorum artık herşeyden diye. bazı geceler çok çaresiz hissediyorum. Allahım bu gece bnei kurtar diye ağlıyorum. ama benim gündüz olunca geçiyor. gündüz çok şükür sapasağlamım ama gece oldumu başlıyor işte
günaydın kızlar..bende dün akşam muayne oldum bebiş doğum kanalına girmiş,kilosuda 3380 gr olmuş suyu falan iyi dedi..
2 ay öncede demişti şimdide dedi bebeğin sağ böbreğinde hafif su birikimi var dedi doğumdan sonra geçer önemli değil dedi.ama önemli değilse neden söylüyoki,kafama takıldı..
bide normal istiyosan çatı muaynesi yapalım dedi , yarın yapıcak çok feci utanıyorum ve geriliyorum,korku değil sadece utanma,napcam yarın bilmiyorum..dün bütün gece uykumda bile aklımda bu vardı üffffffffffffff....
belim çok ağrıyo kızlar ölüyorum resmen. minoset içtim magnezyum içtim sıcak banyo yaptım belime tuttum sıcak suyu yattım 1 saat daha uyudum ama yok. çok ağrıyo çok ağrıyo. dün gece 2 saat bile uyuyamadım bel ağrısından sabah eşim işe giderken ağladım resmen. nefret ediyorum hayattan diye.sabır sabır diyor o da. ben bu uykusuzluk ve yorgunlukla moral bozukluğuyla nasıl ameliyata gircem nasıl emzircem millet bol bol dinlen uyu diyor bense cenaze gibiyim
kızlar kahvaltısını yapmayan varsa buyrun gelin beraber yapalım... :CüvCüv: cokacimcoook
Bu arada imzamdaki foto bize ait yani bebişim ve benim elim..aklinialirimsmile
Alıntı değil yani..ablam çekti doğduğu gün.[/QUOTE
denizcim tahmin etmiştim sana ait olduğunu resmin çok güzel bi resim
Allah ayırmasın canım ellerinizi birbirinizden
gecmiş olsun denız gunes gecer merak etme bazen oluyormus epı-sez de bas agrısı
okadarıda olsun dımı masallah sorunsuz atlatmıssın
darısı basımıza bakalım
tabii canım o kadar olsun de mi ama..:))
hepiniz inş sorunsuz doğumlar yaşarsınız.:Saruboceq:
günaydın kızlar...
Kızlar anlattığım gibi doğumum çok iyi geçti Allah şükür..:teytey:
4 saat sonra yürüttüler..sonrası 2saatte bir yürüttüler..
İlk saatler epidural sonrası belden aşağı uyuşuk olduğu için ilk yoğun ağrıları hiç hiseetmedim.sonrası da ağrı kesicilerler desteklendiği için sezeryan ağrılarımı hiç bilmedim..
Ertesi gün öğlende eve çıktık zaten ..kendimi sezeryanlı gibi hiç hissetmiyorum çok şükür..şu an zaten iyiym normal herşeyimi yapıyorum..yatmıyorum gündüzleri..
Annemler ve kayınvalidemler yakın oturuyor bana..ilk 2 gece annem kaldı yanımda sonrası gece kalmalarını istemedim gerek yok..:1closedeyes:
Bebekle ben ilgileniyorum çünkü..sorunlu bir bebek gibi değil şimdilik..
Sadece memede uyuymayı çok seviyor yaramaz bıraksan 24 saat memede ksempatiksalakcinnialacak
Ehh bir de 2.çocuk tecrübem de var..
annem gece gidip sabah geliyor şu an..
kayınvalidem de gündüzleri arada ugruyor..
ama gece kimseye ihtiyacım yok..
sütüm ilk 2 gün çok azdı..bıkmadan emzirdim sağmadım damla damla da olsa emzirdim,ama sonra açıldı maşallahşu an sütüm boll
Tek sıkıntım : burda KK da da okumuştum epidural sonrası baş ağrısı olur diye..
Evt ben de oldu hala da devam ediyorbilmiyorumkismile zaman zamaan şiddetli zaman zaman hafifi,ağrı kesicilerle hafifletiyorum..
doktorum normal olduğunu 2 günden 1 haftaya kadar kimi hastalarda görüldğünü kimilerde hiç görülmediği söyledi.
Buna da şükür.
Benden haberler böyle.:lepi:
Darısı size kızlar..:Saruboceq:
şimdilik haberler böyle bende.
belirsizlik kötü bişey :bbo:
aa nazosan burdaymış:) suyun mu gelmiş hatun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?