2010 Temmuz Anneleri : )

dr bugun bana rahımde açılma varmı dıye ılk defa alttan muayene yaptı
bu muayene catı muayenesımı yoksa rahım acılması muayenesı farklımı bılmıyorum ama ılk defa yaptı
daha önce baska bi dra vajınal muayene olmustum
bu dra ılk defa oldum onlar alısık zaten
eldıvenıne jel surdu ve açılma varmı ona baktı
sanırım parmaklarını ıler ne kadar gıdebılıyora sokuyor ve rahımde acılma varmı dıye bakıyor
benık acılmam yoktu darlık vardı ve baya ılerı gıdınce ben tamam dedım istam dısı ama acımadı fazla cunku elıne jel surdugu ıcın acıtan bıse olmuyo sadece benım darlıktan dolayı rahım izin vermedi ondan yani

sıcak su torbalarına kaynar su doldur belıne koy floversun belkı ıyı gelır
bıde yat ve dinlen gerekirse uyu surda kac gunun kaldıkı zaten bebek dogunca uyusuz kalıcan
agrı kesıcılerde uyku yapar zaten
bende ilk defa dun 3e kadar uyyamadım arnımda bebek hareket ettıkce sancı oldu ben karpuza baglamıstım ama demekkı yavas yavas baslıyor dogum surecı

eczanelerde satılan nefes acıcı vıksler var buharla uygulanan onlardan yapsan sana ıyı gelırmı acaba sonbahar
banada bazen oluyor cok gıcık bı durum ordan bılıyorum hemen oturuyorum veya dık yatıyorum kı gecsın dıye
sen eger bırazda kılo aldıysan onunda etkısıyle daha fazla olabılır
bı örtüyle buhar yapıp bu nanelı vıkslerı sıcak suya atıp buharıyla sounum yapıyorsun kapalı örtünün altında rahatlatıyor her aksam ondan yap diycem ama hamıleler yapabiliyormu eczacıya ve druna sorman lazım
bence sorun olmaz gıbıme gelıyor ama gene sen sormadan yapma bence

maşallah kuzuna canım. doktorun haber vermesi de iyi ya doğumdan sonra öğrensen daha kötü olursun neden haber vermedi söylemedi diye takma kafana Allahın izniyle doğduktan sonra birşeyi kalmayacak bebişinin. çatı muayenesinde de utanılacak bir durum yok doktorlar o kadar alışık ki anlamıyorsun bile 3-5 saniye bişey o kadar merak etme...

canım benim ya kıyamam sana az kaldı. Allah sabır versin inşallah hafifler biraz ağrıların...

Bu arada imzamdaki foto bize ait yani bebişim ve benim elim..aklinialirimsmile
Alıntı değil yani..ablam çekti doğduğu gün.

Flowersun ah canım sen çok çektin ya bu ağrılardan ama dayan canım son günler sabırrrrr

Safkan senin de zamanın azald sanki bu hafta olacak gibi geliyor bana senin doğum..

gecmiş olsun denız gunes gecer merak etme bazen oluyormus epı-sez de bas agrısı
okadarıda olsun dımı masallah sorunsuz atlatmıssın
darısı basımıza bakalım

gecmiş olsun denız gunes gecer merak etme bazen oluyormus epı-sez de bas agrısı
okadarıda olsun dımı masallah sorunsuz atlatmıssın
darısı basımıza bakalım

tabii canım o kadar olsun de mi ama..:))

hepiniz inş sorunsuz doğumlar yaşarsınız.:Saruboceq:

Safkan senin de zamanın azald sanki bu hafta olacak gibi geliyor bana senin doğum..
[/QUOTE]

banada öyle geliyor ,
bol bol yürüyüş yapıcam
birazdanda pazara gitmem lazım
gidip geleyım sonrada hergun evde 1-2 saat yürüyüş aletime binicem
bugünlerde doğurmam lazımkı agustos 15e kadar iyileşmek ve sonrasındada kısmetse denize girmek istıyorum
günübirlik adalara falan gidip gelsemde olur ama bebekle nasıl ayarlarız bilmiyorum

canım maşallahbaş ağrısı için kafein iyi geliyor die duymuştum sert nescafe için diolar.arada iç istersen.

çok saolun arkadaşlar ben bişiler yiyip tekrar uzancam yani cumaya kadar idare etçem işallah doğurunca geçer bu ağrı. görüşürüz öğleden sonra yine.

aa nazosan burdaymış:) suyun mu gelmiş hatun

:)
yok şekerim dün gittim doktora... aslında emin değil doktorumda. çatı muayenesi yaptı. yaparken 2 kez ıkındırttı.. su gelmedi. akıntı olabilir ama emin olamayız. 24 saat beklememiz lazım emin olmak için dedi.
bekliyoruz bakalım bugün 7de kontrolüm var yine. her an herşey olabilirmiş. bana göre bişi olmıcak :bbo:

Shelan ,selam
Senin daha önceki konulardan gökmen bey'in hastası oldugunu biliyorum.Ben birşey duydum kafam karıştı.Gökmen bey epidural sezeryanı desteklemiyormuş..Böyle birşey var mı?Yani hiç sordun mu sen doktora..Benim bir arkadaşımı 1 sene önce bu şekilde doğum yaptırdıgı için sorma gereği duymadım ama sanırım böyle birşey varmış...Belki siz konusmussunuzdur??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…