2010 Temmuz Anneleri : )

canım Allah yardımcın olsun...
sağlıkla kavuş inşallah bebeğine :Saruboceq:

allahım hakkında hyırlısı neyse onu wersin cnm benim allah yardımcın olsun dualarımız seninle kızında ismiyle büyüsün inşallahhha.s.

selam froya a.s
canım hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah :Saruboceq:
Allah yardımcın olsun...

çok sağolun kızlar. Allah razı olsun hepinizden. inşallah hepimiz hayırlısıyla alırız bebeklerimizi kucağımıza. karnımdaki son günü olduğunu düşündükçe öyle tuhaf hissediyorum ki.. sanki 9 aydan daha uzun süredir orda gibi :)

ben de heyecan yaptım şimdi froyacım. güzel haberlerini bekliyoruz. ilk fırsatta yaz olur mu? inşallah sağlıklı sıhhatli al kucağına bebişini :Saruboceq:

kızlar, sizlere hayırlı doğumlar diliyorum. inşallah ağrısız sızısız sağlıkla kavuşursunuz yavrularınıza. bizlerin de hep az kaldı. inşallah kısa bir süre sonra hepimiz bebeklerimizi konuşucaz burda. dualarımız sizinle. inşallah hayırlı haberlerinizi alıcaz.

bana da sanki hep hamileymişim gibi geliyor.

inşallah canım Allah hepimize hayırlı doğumlar nasip etsin

ben çıkıyorum arkadaşlar. hepinizi öptüm kocaman, bir süre görüşemicez. şimdiden tüm temmuz annelerine hayırlı doğumlar diliyorum tekrar, dualarım sizinle..
hoşça kalın..

slm kızlarrrr....
ben ağustos annesi olmaya karar verdim kaydirigubbakcemile3
hatta ben bu gazla 2011 temmuz annesi bile olabilirim
çıkmıyo bu kız yawww
dün başka bi doktora gittim oda normal bişi yok şimdilik dedi
ne açılma var ne sancı -tatlicadiarzu-

Napıyım doğuyor işte anacım bana böyle şeyler.
zaten çok olaylı bir doğum yaşamazsam bana yakışmaz

valla ben de işyerinde suyum patlarsa rezil olursam die kafaya takmıştım ama öyule bişey olmadı. ama sen yine de çok dillendirme olumsuz şeyleri. hani çağırırsın derler ya.

iyi sabırlısın valla ozof. ben zaten sezeryan istiyorum ama normal isteseydim çoktan vazgeçmiştim. ama sen de en fazla 1 hafta daha beklicen sonra alırlar zaten.

yalnız değilsin bende de durum aynı kaydirigubbakcemile5

iyi sabırlısın valla ozof. ben zaten sezeryan istiyorum ama normal isteseydim çoktan vazgeçmiştim. ama sen de en fazla 1 hafta daha beklicen sonra alırlar zaten.

yalnız değilsin bende de durum aynı kaydirigubbakcemile5

sanırım en geç cuma falan alırlar doğuma artık cuma doktorum izne çıkıyo diğer doktora bırakcakmış beni artık o ne zaman alır bilemem dedi :çok üzgünüm:

neden o almıyo başka doktora bırakıyoki? zaten zamanın dolmuş?

eğer izne çıkmasaydı cumartesi o alıcaktı beni doğuma ama cuma gidiyo ondan diğerine bırakıyo oda ne zaman alır bilemem dedi ben bir hafta bekletiyorum ama diğer doktoru bilmem dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…