Aynen öyle napcaksın boşverrrrrrrrrrrr bebişlere değer :içelim:
Slm kızlar.
Sabah girmiştim bi ara siteye bişey oldu galiba yazamadım.
Nazoş aferin daha dğurmamışsın.
Valla akşam korkuttun bizi.
Hadi bakalım hayırlısı.
Slm kızlar.
Sabah girmiştim bi ara siteye bişey oldu galiba yazamadım.
Nazoş aferin daha dğurmamışsın.
Valla akşam korkuttun bizi.
Hadi bakalım hayırlısı.
hoşgeldin
Kızlar pasta böreğe kalkıştık canım acayip hamurişi çekiyor.
bu kiloyla akşam zayıflamak istiyorum diyen Miss gitti.
Anneme bir menü çıkarmışım süper valla.
Gelin beraber yiyelim.
İştah fena bende.
Napıcam ben napıcam?sempatiksalakcinni
canım sen akropol e bülent beye mi gdiyosun?
ewet hayatım bülent beye qidiyorum sendemi oraya qidiyorsunnsositososito
Kızlar içime ne doğuyor biliyor musunuz?
Benim paşacan 22sini beklemeyecek.
Haftasonu hatta pazar günü,ortalıkta doktor moktor anestezi uzmanı falan yokken,
Ebelere kalaraktan beni çatır çatır yırtaraktan gelecek.
Nedense bu sabah bu düşünceyle uyandım.
slm kızlar nasılsınız bakalım birkaç gündür giremedim.
aylardır beklediğim büyük gün geldi çattı kısmetse yarın kızıma kavuşacağım.yarın sabah 7 de hastanede olacağım ve spinal sezeryan olacak.kızlar dua edin lütfen herşey yolunda gitsin :Saruboceq:
hoşgeldin. hadi gözün aydın şimdiden. hayırlısıyla al sen de bebişini kucağınaslm kızlar nasılsınız bakalım birkaç gündür giremedim.
aylardır beklediğim büyük gün geldi çattı kısmetse yarın kızıma kavuşacağım.yarın sabah 7 de hastanede olacağım ve spinal sezeryan olacak.kızlar dua edin lütfen herşey yolunda gitsin :Saruboceq:
Hoşbulduk canım.
Naber nassın?
slm kızlar nasılsınız bakalım birkaç gündür giremedim.
kızlar selam
bugün doktora gittim. sancılarım başlamış. bebeğin suyu da azalmış biraz o yüzden yarın hastaneye yatışım yapılacak. normal doğum istediğimi söyledim. suni sancı verilcek önce, eğer açılma olmazsa sezeryana alıncam. benim için dua edin. doğumdan sonra da ilk fırsatta haber vermeye çalışıcam size. ama bir sürü misafir olcak evde ilk etapta fırsat bulamazsam kusura bakmayın nolur. acıbademin ebebek bölümünden de bakabilirsiniz,kızımızın ismi eda olcak inşallah.
kızlar selam
bugün doktora gittim. sancılarım başlamış. bebeğin suyu da azalmış biraz o yüzden yarın hastaneye yatışım yapılacak. normal doğum istediğimi söyledim. suni sancı verilcek önce, eğer açılma olmazsa sezeryana alıncam. benim için dua edin. doğumdan sonra da ilk fırsatta haber vermeye çalışıcam size. ama bir sürü misafir olcak evde ilk etapta fırsat bulamazsam kusura bakmayın nolur. acıbademin ebebek bölümünden de bakabilirsiniz,kızımızın ismi eda olcak inşallah.
kızlar selam
kızlar selam
aman be güzelim içine doğan şeylere dikkat et. saatine denk gelir tutar falan kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?