2010 Temmuz Anneleri : )

Aynen öyle napcaksın boşverrrrrrrrrrrr bebişlere değer :içelim:

doktorum bir de medipollün asistanını beğenmedi kendisi asistan getirmek istiyor medipolde hemşire veriyolar asistan diye dior ona sinir oldum biraz çok değil istediği asistan ücreti ama hepsi toplanınca çok oluyor. yani senelerdir çalışıyoruz ben 18 yaşından beri çalışıyorum bi yurtdışına gidiyoruz gezmeğe bu parayı harcıyoruz hayatımda bi kere doğum yapıcam onda da düşünmedik açıçası daha doğrusu düşünmüş halimiz bu yoksa biz metropolitanda yapçaktık doğum doktor hariç 6 buçuk milayrı son anda ben çark ettim ssk geçen bir hastane olsun bunun sünneti var sarılığı var tekrar tekrar doktora götürmemiz gerekebilir dedim ve medipolü seçtim doktorum da bozuldu çünkü o metropolitanın doktoru aslında ama medipolde yapmayı da kabul etti. yani bu ucuzlatılmış versiyonu doğumun. tabi arkadaşların yazdığıu doğum paralarıyla alakası bile yok.

Slm kızlar.
Sabah girmiştim bi ara siteye bişey oldu galiba yazamadım.
Nazoş aferin daha dğurmamışsın.
Valla akşam korkuttun bizi.
Hadi bakalım hayırlısı.

Kızlar pasta böreğe kalkıştık canım acayip hamurişi çekiyor.
bu kiloyla akşam zayıflamak istiyorum diyen Miss gitti.
Anneme bir menü çıkarmışım süper valla.
Gelin beraber yiyelim.
İştah fena bende.
Napıcam ben napıcam?sempatiksalakcinni

Kızlar içime ne doğuyor biliyor musunuz?
Benim paşacan 22sini beklemeyecek.
Haftasonu hatta pazar günü,ortalıkta doktor moktor anestezi uzmanı falan yokken,
Ebelere kalaraktan beni çatır çatır yırtaraktan gelecek.
Nedense bu sabah bu düşünceyle uyandım.

Slm kızlar.
Sabah girmiştim bi ara siteye bişey oldu galiba yazamadım.
Nazoş aferin daha dğurmamışsın.
Valla akşam korkuttun bizi.
Hadi bakalım hayırlısı.

opuyorumnanaktan
evet canım bende korktum dün ama yokmuş birşey...
hayırlısı bakalım dediğin gibi....

slm kızlar nasılsınız bakalım birkaç gündür giremedim.

aylardır beklediğim büyük gün geldi çattı kısmetse yarın kızıma kavuşacağım.yarın sabah 7 de hastanede olacağım ve spinal sezeryan olacak.kızlar dua edin lütfen herşey yolunda gitsin :Saruboceq:

ben de de tam tersi hiç iştah kalmadı. kızım 1 aydır hiç kilo almıyo. ondan mıdır acaba. valla "aaa hiç kilo almamışsın" diyenlere sevinmek bi yana ters ters bakar oldum :sinifsinif:

aman be güzelim içine doğan şeylere dikkat et. saatine denk gelir tutar falan kaydirigubbakcemile3

kızlar selam
bugün doktora gittim. sancılarım başlamış. bebeğin suyu da azalmış biraz o yüzden yarın hastaneye yatışım yapılacak. normal doğum istediğimi söyledim. suni sancı verilcek önce, eğer açılma olmazsa sezeryana alıncam. benim için dua edin. doğumdan sonra da ilk fırsatta haber vermeye çalışıcam size. ama bir sürü misafir olcak evde ilk etapta fırsat bulamazsam kusura bakmayın nolur. acıbademin ebebek bölümünden de bakabilirsiniz,kızımızın ismi eda olcak inşallah.

Ayyy ne güzel snein için.
Dualarımız seninle canım.
Hiç korkma,kavuşma anını hayal et,
Herşey çok güzel olacak,
Yarın hiç birşey eskisi gibi olmayacak.
Hayatında bir mucizeyle yaşayacaksın bundan sonra ne güzel.

hoşgeldin. hadi gözün aydın şimdiden. hayırlısıyla al sen de bebişini kucağına

Hoşbulduk canım.
Naber nassın?

iyi tatlım. senden naber?

aa ikimizin de aynı gün olcak kısmetse. ben de yarın 7:30 da hastanede olacağım.

allahım hakkında hyırlısı neyse onu wersin cnm benim allah yardımcın olsun dualarımız seninle kızında ismiyle büyüsün inşallahhha.s.

Canım yarın dualarımız da sen de varsın.
İnşallah herşey yolunda gider.
İlle de normal doğuracam deyip kendini yıpratma hayırlısı ne ise o olsun.
Ayy yarın sen de mucizene kavuşuyorsun ne güzel,
Allah yardımcınız olsun.

selam froya a.s
canım hayırlısı ile bebeğine kavuşursun inşallah :Saruboceq:
Allah yardımcın olsun...

ben de heyecan yaptım şimdi froyacım. güzel haberlerini bekliyoruz. ilk fırsatta yaz olur mu? inşallah sağlıklı sıhhatli al kucağına bebişini :Saruboceq:

aman be güzelim içine doğan şeylere dikkat et. saatine denk gelir tutar falan kaydirigubbakcemile3

Napıyım doğuyor işte anacım bana böyle şeyler.
zaten çok olaylı bir doğum yaşamazsam bana yakışmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…