Dün yeni doktorumuza gittik muayenehanesine.Oğlum 3165 gr. olmuş.Baş aşağı duruyor.Normal doğum olacak dedi.:Saruboceq:Cuma gününe tekrar çağırdı bu sefer hastaneye.Nstye falan sokacak.Özel hastanede normal doğum herşey dahil 850 TL dedi.Sizin nasıl fiyatlar?
senin hastane bayağı özel sanırım.benim normal 250 TL.Benim de kızım 3100 gr olmuş.37+4 olduk ve artık heran bekliyorum.Çünkü Geçen cuma muayene etttiler 1 cm açılma varmış doğumu yaklaşanları muayene ettiklerini öğrendim.hayırlısı artık.çookkkkkkkkk heyecanlıyım,zaten az uyuyordum geceleri şimdi hiç uyuyamıyorum.Evde fırtına öncesi sessizlik hakim:)))herkese hayırlısıyla yavrusunu kucağına almak nasip olur inşallah
saol canım iyiyim.. bugün akşam tekrar kontrolüm var.. hayırlısı bakalım...
benim aşağı doğru inanılmaz basınç var...
batma değilde basınç hissi....
ben gidiyorum kızlar.kayınvalideme eşimin teyzeleri felan gelmiş oturmaya.gidip pasta yiycez oğluşumla
görşürüz
kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan
slm kızlar nasılsınız
biz iyiyiz hala doğurmadım:CüvCüv:
nazocum benden önce doğurcan sen galiba hadi hayırlısı
flower canım ya çok sancılı geçti senin hamilelik inşallah doğumda ve sonrasında çokkk rahat edersin
benim bu gün de sancım gelmezse yarın 8.30da gidecem suni sancı vercekler
planlı normal doğum olcak yanikaydirigubbakcemile3
çok gerginimdelikafadulden
Dün yeni doktorumuza gittik muayenehanesine.Oğlum 3165 gr. olmuş.Baş aşağı duruyor.Normal doğum olacak dedi.:Saruboceq:Cuma gününe tekrar çağırdı bu sefer hastaneye.Nstye falan sokacak.Özel hastanede normal doğum herşey dahil 850 TL dedi.Sizin nasıl fiyatlar?
[
sen de mi gökmen bey'e gidiyosun? ben artık ona gidemiyorum. annemin yanına geldim doğum için. ama gökmen bey'le doğum yapabilmeyi çok isterdim gerçekten. bana çok güven veriyor.
hayat doğum ne kadar olmuş? en son sezeryan 2200 dü.
bebeğin başı kanala girmiş miydi senin.
Canım evet değişmemiş ,normal doğum 1400
Sezeryan 2200 ama işte epidural farkı çok yaaa 650 TL ne demek? :1no2:
Flowersun medicana da yapcaksın sen dimi?Bu rakamlardan daha mı fazla yahuu ayy şaka gibi bu nedir böyle................
Yani ben sezeryanda olsam ,normalde olsam epidural istiyorum,çıkan rakama bakar mısınız?Ama ne yapıyım yaa 1 kere vercez diye birşey diyemiyorum.Bir de tabi doktoruma çok çok güveniyorum..
Canım evet değişmemiş ,normal doğum 1400
Sezeryan 2200 ama işte epidural farkı çok yaaa 650 TL ne demek? :1no2:
Flowersun medicana da yapcaksın sen dimi?Bu rakamlardan daha mı fazla yahuu ayy şaka gibi bu nedir böyle................
Yani ben sezeryanda olsam ,normalde olsam epidural istiyorum,çıkan rakama bakar mısınız?Ama ne yapıyım yaa 1 kere vercez diye birşey diyemiyorum.Bir de tabi doktoruma çok çok güveniyorum..
yok ben medipolde olucam. sezeryan 1600tl epidural farkı 350tl ama benim doktor çok pahalı bir o kadar da doktora veriyorum ben.dışardan kendi doktorumla doğum yaptığım için.ve doktorum da sosyete doktoru olduğu için. ben de artık battı balık diyorum napim bu saatten sonra
ayak tırnaklarını kesmeye çalışmak işkenceye dönüşür mü??
dönüşür... !!!
hele birde tırnak batmanız varsaklava:
canım sen akropol e bülent beye mi gdiyosun?benim ilk dr öyleydi ama asistan için falan para istemedi...mesela hastane normalde doqum 1000 tl ydi bizim dr 2000 istedi ama herşey içinde demişti
benim kocam da elimde olsa emziririm bile diyo bakalım şimdilik çok hevesli doğunca ne yapacak merak ediyorum doğrusu :roflol:evet inşallah doğurunca sıkıntımız geçer de bebeğimizle ilgilenebiliriz rahatlıkla.sabah babasına doğurunca ben uyucam bebeğe sen bakarsın dedim. bakarım diyokaydirigubbakcemile3
bizim hastanede normal de sezeryanda 1000 tl eepidural farkı die bişi hiç duymadımbenim gittiğim özel hastanede normal doğuma 300,sezeryana 400 istediler.herşey dahilmiş bu fiyatlara
ya ben de ayak tırnaklarımı kesemiyorum valla kocaman oldularayak tırnaklarını kesmeye çalışmak işkenceye dönüşür mü??
dönüşür... !!!
hele birde tırnak batmanız varsaklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?