2010 Temmuz Anneleri : )

benim herşey dahil sigortalı 400. epiduralde 200 tl fark alıyorlar.

senin hastane bayağı özel sanırım.benim normal 250 TL.Benim de kızım 3100 gr olmuş.37+4 olduk ve artık heran bekliyorum.Çünkü Geçen cuma muayene etttiler 1 cm açılma varmış doğumu yaklaşanları muayene ettiklerini öğrendim.hayırlısı artık.çookkkkkkkkk heyecanlıyım,zaten az uyuyordum geceleri şimdi hiç uyuyamıyorum.Evde fırtına öncesi sessizlik hakim:)))herkese hayırlısıyla yavrusunu kucağına almak nasip olur inşallah

ben gidiyorum kızlar.kayınvalideme eşimin teyzeleri felan gelmiş oturmaya.gidip pasta yiycez oğluşumla
görşürüz
kendinize iyi bakınopuyorumnanaktan

amiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnn a.s

[

sen de mi gökmen bey'e gidiyosun? ben artık ona gidemiyorum. annemin yanına geldim doğum için. ama gökmen bey'le doğum yapabilmeyi çok isterdim gerçekten. bana çok güven veriyor.[/QUOTE]

evet canım gidiyorum gökmen bey'e..Gerçekten güven veriyor ama kısmet herşey bakalım..

Ne güzel bebeğine kavuşcaksın kısmetse.Allah bir avazda kurtarsın ..

Bence gayet iyi..Benim fiyatlar deli gibi pahallı yaa...Epidural'e 650 TL fark alıyorlar (

Flowersun sende cuma günü sanırım kurtuluyorsun ..Ayyy yaaa o k adar özeniyorum ki vallaa..
Ben sanki hiç doğuramıycam orda kalcak bölee.. kaydirigubbakcemile3

[

sen de mi gökmen bey'e gidiyosun? ben artık ona gidemiyorum. annemin yanına geldim doğum için. ama gökmen bey'le doğum yapabilmeyi çok isterdim gerçekten. bana çok güven veriyor.

evet canım gidiyorum gökmen bey'e..Gerçekten güven veriyor ama kısmet herşey bakalım..

Ne güzel bebeğine kavuşcaksın kısmetse.Allah bir avazda kurtarsın ..

Bence gayet iyi..Benim fiyatlar deli gibi pahallı yaa...Epidural'e 650 TL fark alıyorlar ([/QUOTE]

ben burda yazmıyorum bile.çoook pahalı burda yazılanlara göre.

hayat doğum ne kadar olmuş? en son sezeryan 2200 dü.

Canım evet değişmemiş ,normal doğum 1400
Sezeryan 2200 ama işte epidural farkı çok yaaa 650 TL ne demek? :1no2:

Flowersun medicana da yapcaksın sen dimi?Bu rakamlardan daha mı fazla yahuu ayy şaka gibi bu nedir böyle................

Yani ben sezeryanda olsam ,normalde olsam epidural istiyorum,çıkan rakama bakar mısınız?Ama ne yapıyım yaa 1 kere vercez diye birşey diyemiyorum.Bir de tabi doktoruma çok çok güveniyorum..

iyi bari ona zam yapmamışlar. hakkaten şaka gibi. ama dediğin gibi 1 kez veriliyo üstelik de bebeğin için veriyosun.

yok ben medipolde olucam. sezeryan 1600tl epidural farkı 350tl ama benim doktor çok pahalı bir o kadar da doktora veriyorum ben.dışardan kendi doktorumla doğum yaptığım için.ve doktorum da sosyete doktoru olduğu için. ben de artık battı balık diyorum napim bu saatten sonra

Aynen öyle napcaksın boşverrrrrrrrrrrr bebişlere değer :içelim:

ayak tırnaklarını kesmeye çalışmak işkenceye dönüşür mü??
dönüşür... !!!
hele birde tırnak batmanız varsa klava:

benim ilk dr öyleydi ama asistan için falan para istemedi...mesela hastane normalde doqum 1000 tl ydi bizim dr 2000 istedi ama herşey içinde demişti
canım sen akropol e bülent beye mi gdiyosun?

evet inşallah doğurunca sıkıntımız geçer de bebeğimizle ilgilenebiliriz rahatlıkla.sabah babasına doğurunca ben uyucam bebeğe sen bakarsın dedim. bakarım diyokaydirigubbakcemile3
benim kocam da elimde olsa emziririm bile diyo bakalım şimdilik çok hevesli doğunca ne yapacak merak ediyorum doğrusu :roflol:

benim gittiğim özel hastanede normal doğuma 300,sezeryana 400 istediler.herşey dahilmiş bu fiyatlara
bizim hastanede normal de sezeryanda 1000 tl eepidural farkı die bişi hiç duymadım

ayak tırnaklarını kesmeye çalışmak işkenceye dönüşür mü??
dönüşür... !!!
hele birde tırnak batmanız varsa klava:
ya ben de ayak tırnaklarımı kesemiyorum valla kocaman oldular

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…