Dün yeni doktorumuza gittik muayenehanesine.Oğlum 3165 gr. olmuş.Baş aşağı duruyor.Normal doğum olacak dedi.:Saruboceq:Cuma gününe tekrar çağırdı bu sefer hastaneye.Nstye falan sokacak.Özel hastanede normal doğum herşey dahil 850 TL dedi.Sizin nasıl fiyatlar?
benım dr hastanenın dru oyuzden ekstra ucret vermıcezmaşallah oğluşunabenim hastane doktor ve epidural yaklaşık 400-500 civarı olacak sanırım. ama doktorumun annemin eski şefi olmasının da etkisi var tabi. kendisi için para almıcak.
hangı hastaneydı orası cnmbenim herşey dahil sigortalı 400. epiduralde 200 tl fark alıyorlar.
herkes suan o durumda sanırımsenin hastane bayağı özel sanırım.benim normal 250 TL.Benim de kızım 3100 gr olmuş.37+4 olduk ve artık heran bekliyorum.Çünkü Geçen cuma muayene etttiler 1 cm açılma varmış doğumu yaklaşanları muayene ettiklerini öğrendim.hayırlısı artık.çookkkkkkkkk heyecanlıyım,zaten az uyuyordum geceleri şimdi hiç uyuyamıyorum.Evde fırtına öncesi sessizlik hakim:)))herkese hayırlısıyla yavrusunu kucağına almak nasip olur inşallah
ayak tırnaklarını kesmeye çalışmak işkenceye dönüşür mü??
dönüşür... !!!
hele birde tırnak batmanız varsaklava:
bugün senden umutluydum ama. ozof naptı acaba?
doktorum 10 gün önce bana açılman başlamış yola çıkma doğurursun dedi. yola çıktım, kaynımın düğününe katıldım. o gün ve ertesi günü2 kez horon teptim. ve hala doğuramadım. daha ne diim :CüvCüv:
sanırım en geç cuma falan alırlar doğuma artık cuma doktorum izne çıkıyo diğer doktora bırakcakmış beni artık o ne zaman alır bilemem dedi :çok üzgünüm:
Kızlar pasta böreğe kalkıştık canım acayip hamurişi çekiyor.
bu kiloyla akşam zayıflamak istiyorum diyen Miss gitti.
Anneme bir menü çıkarmışım süper valla.
Gelin beraber yiyelim.
İştah fena bende.
Napıcam ben napıcam?sempatiksalakcinni
doktorum 10 gün önce bana açılman başlamış yola çıkma doğurursun dedi. yola çıktım, kaynımın düğününe katıldım. o gün ve ertesi günü2 kez horon teptim. ve hala doğuramadım. daha ne diim :CüvCüv:
kızlaaaaarrr azmettim ve ayak tırnaklarımdaki ojeleri sildim yihhuuuuuu hihoyyyt
acaba suyu yutarken dizlerini de düzenli oynatıyor mu anlam veremedim
hıckırıyor olabılıracaba suyu yutarken dizlerini de düzenli oynatıyor mu anlam veremedim
valla ben benim kızın içeride halay, horon, artistik jimnastik, engelli koşu ve bilumum sporları yaptığını düşünüyorum. sanırım suyum da enerji içeceğinden. yoksa günde 1 saat olsun dinlenirdi bu çocuk dimi :uhm:
heheheee ben gaza geldim oje bilem sürdüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?