2010 Temmuz Anneleri : )

ben avıcennaya gıdıyorum 400 normal dogum
300 epıdural farkı alıyorlarmıs bana cok geldı ya
bıde arkadaslar hastane adlarını yazarsanız daha ıyı olur gercı bu saatten sora hastaneyı degıstırmem zor olurda yıneden bılmek ısterım

maşallah oğluşuna benim hastane doktor ve epidural yaklaşık 400-500 civarı olacak sanırım. ama doktorumun annemin eski şefi olmasının da etkisi var tabi. kendisi için para almıcak.
benım dr hastanenın dru oyuzden ekstra ucret vermıcez

benim herşey dahil sigortalı 400. epiduralde 200 tl fark alıyorlar.
hangı hastaneydı orası cnm
sende normal dusunuyorsun dımı

herkes suan o durumda sanırım
aynen benkı kıs uykusuna dalmısn gıbı uyurum dun uyyamadım bebek ıyıce hareketlendı
ama acılmam yokmus nasıl acılacak bu rahım yaaaa

ayak tırnaklarını kesmeye çalışmak işkenceye dönüşür mü??
dönüşür... !!!
hele birde tırnak batmanız varsa klava:

o bısey degıl ben pantolumunu bılmem nemı zor gıyıyorum
valla dogursakta hayırlsııyla kurtulsak yahuuu:dance:

doktorum 10 gün önce bana açılman başlamış yola çıkma doğurursun dedi. yola çıktım, kaynımın düğününe katıldım. o gün ve ertesi günü2 kez horon teptim. ve hala doğuramadım. daha ne diim :CüvCüv:

bende habire kalksam oynasam mı evde diye düşünüyorum sositososito

kızlar hani bebekler nefes alıp verirken göğüsleri iner kalkar ya bazen karnımda öyle bir nokta bazen inip çıkıyor. sanki içerde bebeğim nefes alıyor da göğsünün iniş çıkışını görüyomuşum gibi yani düzenli olarak sizin karnınızda da böyle şeyler oluyo mu

benımde canım herseyden yemek ıstıyor
bahsetmım hamıslere canları cekmesın tatlılar hammurıslerı valla herseyı cekıyor

ohooo 10 gun once dedıyse ve acılman yoksa ben kendımden beklemım acıklık falan
benım acıklıgım yokmus ama nst de sancı cıktı
bolbol yuru dedı dr
naapsam evde gobekmı atsam agustosamı kalacagım yoksaaaa:sinifsinif:

acaba suyu yutarken dizlerini de düzenli oynatıyor mu anlam veremedim

valla ben benim kızın içeride halay, horon, artistik jimnastik, engelli koşu ve bilumum sporları yaptığını düşünüyorum. sanırım suyum da enerji içeceğinden. yoksa günde 1 saat olsun dinlenirdi bu çocuk dimi :uhm:

acaba suyu yutarken dizlerini de düzenli oynatıyor mu anlam veremedim
hıckırıyor olabılır
benımkı duzenlı hareket edınce hıckırdıgını dusunuyorum ama rahmın duzenlı kasılmalarıda olabılır demıstı dr
ıkısıde olabılır

karpuzda baya hareketlendırıyor bebegı
dun gece karpuz yedım baya hareketlendı bebek
acaba bu karpuz dogumu tetıkleyen bı meyvemı
cunku bebegı baya hareketlendırıyor

benimki de hiç durmuyo yerinde. ya yeri çok rahat çıkmayı hiç düşünmüyo ya da bir an önce çıkmak istiyo. ikincisini tercih ederim

benim dr bebeğin hıçkırmadığını bir ileri bir geri hareket ettiğini bizim onu hıçkırık sandığımızı söylemişti. karpuzu bilmem ama ananas tetikliyomuş galiba, emin değilim...

benım bebegı karpuz tetıklıyo gıbıme geldı artık her aksam karpuz yıyıcem bıde göbek atıcam
1 saatte yuruyuz
bakalım haftasonuna kadar olacakmı ha bıde adacayı ısıyım sabahları normal cay yerıne tamamdır
39 haftaya geldık bebegım ırılesmeden hayırlısıyla dogurmak ıstıyorum artık cunku uyumakta ıyıce zorlastı bugunlerde

hıçkırık başka kızlar hıçkırıkta düzenli küçük tekmeler oluyor hıçkırdıkça vuruyor karnımızın bi yerine ama benim dediğim karnım düzenli inip çıkıyor neyse yaa iyidir heralde. benim bebeğim geceleri dansediyor karnımda sanırım.sabaha kadar. gececi olcak garanti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…