2010 Temmuz Anneleri : )

ben de kızıyorum bol bol uyu dinlen diyolar yani kendileri yaşamadı mı böle şeyler anlamadım bi tanesi bana bol bol yüz kumlara yat güneşlen eğlen tadını çıkar hayatın diyo yani benim durumumda birine enson sölenecek şey annem de bugün anla işte çocuk nasıl yapılıyo diyo sanki ben anlamıyodum herkes te benim gibi değil ki yani burda millet pazara gidiyo cam siliyo ben yerimden kalkıp tuvalete zor gidiyorum sürekli evdeyim sürekli ağrı çekiyorum yatamıyorum uyuyamıyorum yani pek keyif alınacak bi durumda değilim hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum diyebilirim hiç bu kadar çaresiz ve hareketsiz kalmamıştım. Allah beterinden saklasın. ben sadece 9 ay yatan arkadaşlara diyorum ki ne zormuş Allah size sabır vermiş

Kızlarrr sol göğsüm çok sızlıyorrrrrrrrrr.
Ahh yaa canım çok acıyor.
Süt mü oluyo acaba?
Koparıp atıcam nerdeyse

Ama ben de sıvı mıvı birikmiyor acı var sadece.
Ölüommmmmmmmmmmmm.

Kızllllar bizz geldiiik heran net gidebilir bi sorunlar var ama anlayamadık neyse biz çok iyiyiz sizi çok çok özledik .İdrar enfeksiyonu çıktı ve kanım çok düüşük çıktı Allah ım son ay yine bişiler çıkıp duruyor.

Neyse biz 9 unda dr a gittik dr amcamıza gene bişiler olmuş bir iyi bir iyi ki sormayın bana şişko diip duruyor bebişkom 2800 civarı olmuş 2500 geçsin öpüpte başıma koyucam demiştim muhtemelen 3100-3500 arası doğar dedi yeter.Bu arada karnımın ortası mosmor yarıklarla doldu kırmızı çatlak gibi değil nehir gibin kalın kalın mosmor .
Dr umuz bu ayın 18 iyle ağustos 8 i arasında doğuracaksın dedi.Bu arada 25-5 arası hastanede yokmuş kaderime bakın yaa.
Badana boyamızı,temizliğimizi bitirdik.Çantamız da hazır.Oğlumun yataı bile hazır altın yastığımız bile baş köşemizde :).
Sancılar geldiinde çantamızı kapıp pıt hastaneye :))).Şimdi dana gibi yatıp oğlumu bekliyorum.15 gün daha geçsin gelsin artık :)).
Sizler nasılsınız??

Selam kızlar ben cumartesi gunu bebeğimi kucagıma aldım daha dün buralarda hamılelıkle ılgılı ne zaman bebegım gelıcek dıye yazı yazarken sımdı bebısım yanımda . Suan yenı dogdugu ıcın bolca bos vaktım oluyor cunku cok uyuyor ama bı kac hafta sonra vaktım bu kadar olmayacak emınım .. Umarım sızde saglıkla kucaklarınıza alırsınız hıc korkmayın zaman cokcabuk gecıyor ve bugunlerın kıymetını bılın .. allah bır sekılde bebıslerımızı koruyor . Dogum sancısını yasadıgım ıcın bundan emınım .. Hersey mucizevi .. Suan goguslerım cok acıyor cunku ılk gelen sut cok zor cıkıyor gogus ucu kullanıyorum sızlere de tavsıye ederım ayrıca amelıyat sonrası gaz sancılarını ve agrıları dındırmek ıcın dıyet uyguluyorum sımdıden dıyet yemeklerı arastırabılırsınız hem vakıt gecer ; )) Cıg meyve sebsze yasak herseyi haşlama yıyorum buarada 3. gun hastanede banyo yapabıldim. o gun zaten cıktıgımz gundu .. Sezeryan sonrası agrı kesıcı ıgne mutlaka ısteyın hem daha rahat uyumanızı saglar hem de agrıları azaltır sıcagı sıcagına unutmadan bunları sızlere yazayım dedım .. Buarada gecelık ben 3 tane goturmustum cok mu dıyordum ama hıc de degılmıs ınsan terlıyor ve emzırırken sut dokuluyor temız temız takılmak ıstersenız yanınızda mutlaka fazla gecelık yada sabahlık bulundurun ..Ve hıc bırseyden korkmayın kızlar ..

canım güzel günlerde büyüt bebişini. darısı başımıza inşallah...

cnm qüle qüle büyüt darısı başımıza inşallahhh

:içelim:

benımde aynen oyle oluyor yavasca karnım duzenlı olarak kalkıp ınıyor bazen bılmıyorum ben hıckırıga yoruyordum

parmağına bi alet takıyolarmış galiba o parmağının ojesiz olması gerekiyomuş. kağan kocatepenin sayfasında yazıyodu tam hatırlamıyorum ama oje sürmeyin işaret parmağınıza diyodu.
evet ısaret parmagına kalp atıslarınızı ölcen tansıyon aletı takılıyor ojesız olması lazım

Bu akşam site 22.00 ---06.00 arası kapalı olacakmış bakım varmış....
oylemı ona kadar takılalım ozaman
ıyıkı soyledın ıpek

senın dogum yaklastı galıba hadı bakalım
benım yürüken kasıklarımda agrı oluyordu ama dısarı cıktım pazara gıttım yıne 15-20 kılo bıseyler almısım zor tasıdım
sora kuvetın kenarında sorun vardı oraya alcı yaptım bıde evde bordur cıkmıstı onu yapıstırayım derken aksam oldu yemek derdıne dustum
yemegımıde yaptım ama ne sancı kaldı ne bısey bebekte sesını ekstı okadar kosusturmacaya zavallım

evet yaa
arkadaslarımda bana eglen tadını cıkar bı dogsun hıb bısey yapamıcaksın dıyorlar
rahatca yemek yemeyelı cok uzun zaman oldu falan dıyolar valla gıcık oluyorum bende vasıyetımı yazayım ozaman dedım ne yapım

Kızlarrr sol göğsüm çok sızlıyorrrrrrrrrr.
Ahh yaa canım çok acıyor.
Süt mü oluyo acaba?
Koparıp atıcam nerdeyse
suttur sut
bosa gıtmesın nescafene ekle :)

aaaa
ne zaman dogurdun sen
normal dusunmuyormuydun yanlısmı hatırlıyorum
hadı gozun aydın darısı basımıza
anlar baska neler yapıyorsun nasıl bır duyguymus
tabı daha bıse anlamamıssındır yenı oldugundan

tebrik ederim canımmm allahım hayırlı uğurlu etsin sağlıklı ve uzun bir ömür versin :))

primera hayırlı olsun canım,Allah güle güle büyütmek nasibetsin. çok saol tecrübelerini yazdığın için.

ayy cnm benimmm gözün aydınnnn...
allah analı babalı büyütsün meleğini

doğum yapan arkadaşlar bebğinizin son ultrason ölçümünde ki kilosu ile doğduğu andaki kilosu arasında ne kadar fark vardı?

Primera Allah analaı babalı büyütsün,uzun ömürler versin yavruna.
Tavsiyeleri ve bizi unutmadığın için sağolasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…