öğlenden beri belim ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi birde sağ bacağıma vuruyor ağrı bacağım kasılıyor yürürken... bu günlerin tadını çıkarın diyenlere kızıyorum bazen tamam bebek gelince hiç boş vaktimiz olmayacak ama şimdiki boş vakittende sıkıntılar yüzünden birşey anlamıyorum ki... Allah hepimize yardımcı olsun...
Kızlarrr sol göğsüm çok sızlıyorrrrrrrrrr.
Ahh yaa canım çok acıyor.
Süt mü oluyo acaba?
Koparıp atıcam nerdeyse
benim göğüslerimdede ucunda sıvı bişiler birikiyoarada benim de sızlıyor sızladığında ucunda bişi birikmiş oluyor sonra süt heralde.
Selam kızlar ben cumartesi gunu bebeğimi kucagıma aldım daha dün buralarda hamılelıkle ılgılı ne zaman bebegım gelıcek dıye yazı yazarken sımdı bebısım yanımda . Suan yenı dogdugu ıcın bolca bos vaktım oluyor cunku cok uyuyor ama bı kac hafta sonra vaktım bu kadar olmayacak emınım .. Umarım sızde saglıkla kucaklarınıza alırsınız hıc korkmayın zaman cokcabuk gecıyor ve bugunlerın kıymetını bılın .. allah bır sekılde bebıslerımızı koruyor . Dogum sancısını yasadıgım ıcın bundan emınım .. Hersey mucizevi .. Suan goguslerım cok acıyor cunku ılk gelen sut cok zor cıkıyor gogus ucu kullanıyorum sızlere de tavsıye ederım ayrıca amelıyat sonrası gaz sancılarını ve agrıları dındırmek ıcın dıyet uyguluyorum sımdıden dıyet yemeklerı arastırabılırsınız hem vakıt gecer ; )) Cıg meyve sebsze yasak herseyi haşlama yıyorum buarada 3. gun hastanede banyo yapabıldim. o gun zaten cıktıgımz gundu .. Sezeryan sonrası agrı kesıcı ıgne mutlaka ısteyın hem daha rahat uyumanızı saglar hem de agrıları azaltır sıcagı sıcagına unutmadan bunları sızlere yazayım dedım .. Buarada gecelık ben 3 tane goturmustum cok mu dıyordum ama hıc de degılmıs ınsan terlıyor ve emzırırken sut dokuluyor temız temız takılmak ıstersenız yanınızda mutlaka fazla gecelık yada sabahlık bulundurun ..Ve hıc bırseyden korkmayın kızlar ..
cnm qüle qüle büyüt darısı başımıza inşallahhhSelam kızlar ben cumartesi gunu bebeğimi kucagıma aldım daha dün buralarda hamılelıkle ılgılı ne zaman bebegım gelıcek dıye yazı yazarken sımdı bebısım yanımda . Suan yenı dogdugu ıcın bolca bos vaktım oluyor cunku cok uyuyor ama bı kac hafta sonra vaktım bu kadar olmayacak emınım .. Umarım sızde saglıkla kucaklarınıza alırsınız hıc korkmayın zaman cokcabuk gecıyor ve bugunlerın kıymetını bılın .. allah bır sekılde bebıslerımızı koruyor . Dogum sancısını yasadıgım ıcın bundan emınım .. Hersey mucizevi .. Suan goguslerım cok acıyor cunku ılk gelen sut cok zor cıkıyor gogus ucu kullanıyorum sızlere de tavsıye ederım ayrıca amelıyat sonrası gaz sancılarını ve agrıları dındırmek ıcın dıyet uyguluyorum sımdıden dıyet yemeklerı arastırabılırsınız hem vakıt gecer ; )) Cıg meyve sebsze yasak herseyi haşlama yıyorum buarada 3. gun hastanede banyo yapabıldim. o gun zaten cıktıgımz gundu .. Sezeryan sonrası agrı kesıcı ıgne mutlaka ısteyın hem daha rahat uyumanızı saglar hem de agrıları azaltır sıcagı sıcagına unutmadan bunları sızlere yazayım dedım .. Buarada gecelık ben 3 tane goturmustum cok mu dıyordum ama hıc de degılmıs ınsan terlıyor ve emzırırken sut dokuluyor temız temız takılmak ıstersenız yanınızda mutlaka fazla gecelık yada sabahlık bulundurun ..Ve hıc bırseyden korkmayın kızlar ..
benımde aynen oyle oluyor yavasca karnım duzenlı olarak kalkıp ınıyor bazen bılmıyorum ben hıckırıga yoruyordumhıçkırık başka kızlar hıçkırıkta düzenli küçük tekmeler oluyor hıçkırdıkça vuruyor karnımızın bi yerine ama benim dediğim karnım düzenli inip çıkıyor neyse yaa iyidir heralde. benim bebeğim geceleri dansediyor karnımda sanırım.sabaha kadar. gececi olcak garanti.
evet ısaret parmagına kalp atıslarınızı ölcen tansıyon aletı takılıyor ojesız olması lazımparmağına bi alet takıyolarmış galiba o parmağının ojesiz olması gerekiyomuş. kağan kocatepenin sayfasında yazıyodu tam hatırlamıyorum ama oje sürmeyin işaret parmağınıza diyodu.
oylemı ona kadar takılalım ozamanBu akşam site 22.00 ---06.00 arası kapalı olacakmış bakım varmış....
senın dogum yaklastı galıba hadı bakalımöğlenden beri belim ve kasıklarım ağrıyor adet olacakmışım gibi birde sağ bacağıma vuruyor ağrı bacağım kasılıyor yürürken... bu günlerin tadını çıkarın diyenlere kızıyorum bazen tamam bebek gelince hiç boş vaktimiz olmayacak ama şimdiki boş vakittende sıkıntılar yüzünden birşey anlamıyorum ki... Allah hepimize yardımcı olsun...
ben de kızıyorum bol bol uyu dinlen diyolar yani kendileri yaşamadı mı böle şeyler anlamadım bi tanesi bana bol bol yüz kumlara yat güneşlen eğlen tadını çıkar hayatın diyo yani benim durumumda birine enson sölenecek şey annem de bugün anla işte çocuk nasıl yapılıyo diyo sanki ben anlamıyodum herkes te benim gibi değil ki yani burda millet pazara gidiyo cam siliyo ben yerimden kalkıp tuvalete zor gidiyorum sürekli evdeyim sürekli ağrı çekiyorum yatamıyorum uyuyamıyorum yani pek keyif alınacak bi durumda değilim hayatımın en kötü dönemini yaşıyorum diyebilirim hiç bu kadar çaresiz ve hareketsiz kalmamıştım. Allah beterinden saklasın. ben sadece 9 ay yatan arkadaşlara diyorum ki ne zormuş Allah size sabır vermiş
Kızlarrr sol göğsüm çok sızlıyorrrrrrrrrr.
Ahh yaa canım çok acıyor.
Süt mü oluyo acaba?
Koparıp atıcam nerdeyse
suttur sut
bosa gıtmesın nescafene ekle :)
Selam kızlar ben cumartesi gunu bebeğimi kucagıma aldım daha dün buralarda hamılelıkle ılgılı ne zaman bebegım gelıcek dıye yazı yazarken sımdı bebısım yanımda . Suan yenı dogdugu ıcın bolca bos vaktım oluyor cunku cok uyuyor ama bı kac hafta sonra vaktım bu kadar olmayacak emınım .. Umarım sızde saglıkla kucaklarınıza alırsınız hıc korkmayın zaman cokcabuk gecıyor ve bugunlerın kıymetını bılın .. allah bır sekılde bebıslerımızı koruyor . Dogum sancısını yasadıgım ıcın bundan emınım .. Hersey mucizevi .. Suan goguslerım cok acıyor cunku ılk gelen sut cok zor cıkıyor gogus ucu kullanıyorum sızlere de tavsıye ederım ayrıca amelıyat sonrası gaz sancılarını ve agrıları dındırmek ıcın dıyet uyguluyorum sımdıden dıyet yemeklerı arastırabılırsınız hem vakıt gecer ; )) Cıg meyve sebsze yasak herseyi haşlama yıyorum buarada 3. gun hastanede banyo yapabıldim. o gun zaten cıktıgımz gundu .. Sezeryan sonrası agrı kesıcı ıgne mutlaka ısteyın hem daha rahat uyumanızı saglar hem de agrıları azaltır sıcagı sıcagına unutmadan bunları sızlere yazayım dedım .. Buarada gecelık ben 3 tane goturmustum cok mu dıyordum ama hıc de degılmıs ınsan terlıyor ve emzırırken sut dokuluyor temız temız takılmak ıstersenız yanınızda mutlaka fazla gecelık yada sabahlık bulundurun ..Ve hıc bırseyden korkmayın kızlar ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?