iyi geceler ben varım
Aynen bende uyuyamıyorum ve doguramıyorum kaydirigubbakcemile3
SAta gore son 2 gun.. bugun nsteye baglandım yine ama tıkkk yok... benim sonum suni sancı gıbı gelıyor bana mafoldumben ALLAHIM hakkımızda hayırlısını nasıp etsinnn :Saruboceq: Kızımın beni bu kdr bekletecegını hiçççç düşünmemiştimm boshayallersmile
hakkında hayırlısı olsun canım benim... inşallah herşey doğal ve sıralı olur suni sancıya gerek kalmadan gelir prensesin. genelde kızlar erken gelir erkekler bekler 40 haftayı derler ama bu sıcaklardan yavrucaklarda şaşırdı kaydirigubbakcemile3
kizlar ben dogum yaptim gecen persembe ama bir haftadir hastanedeydim, simdi oglumda bende cok saglikliyiz ve evdeyiz.Detaylari daha sonra yazarim.Dogum yapan arkadaslar hayirli sagliklli buyutmek kismet olsun, yakinda yapacak arkadaslara da bollllllll sans ve kolay dogum diliyorum.
kizlar ben dogum yaptim gecen persembe ama bir haftadir hastanedeydim, simdi oglumda bende cok saglikliyiz ve evdeyiz.Detaylari daha sonra yazarim.Dogum yapan arkadaslar hayirli sagliklli buyutmek kismet olsun, yakinda yapacak arkadaslara da bollllllll sans ve kolay dogum diliyorum.
geçen doktora gittiğimde bebek aşağı inmeye başlamış demişti doktor. kasık ağrılarım bu yüzdenmiş acaba ben ne zaman doğururum ki zemuszemus bazılarına doktor tarih veriyor işte bu hafta gelir veya gelmez diye bana hiç bişey demedi ama kafamçokkarıştı
Aynen canım... benımde dr. hiç bişey demiyor.... dedıgı tek sey 41 hafta bekler suni sancı veririm oluyor :bbo: bu sıcaklarda beni mahvediyorrr mafoldumben zaten acayıp şişiyorum ayaklarıma parmaklarım gömülüyormafoldumben
Bugun hurma ye dedi... bırde akıntımın arttığını söyledim oda bu dogumun yaklaştıgını gösterir dedi... ALLAHIM hayırısıyla kurtarsın hepımızı... :Saruboceq:
iyi qeceler kıslar şükür kawuşturanaaopuyorumnanaktan
iyi geceler canım. evet şükür ama bir daha olmaz insallah...
walla yaa bu ne böyle sıktı artık :dilcikar:ben çok özledim sizleriiopuyorumnanaktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?