2010 Temmuz Anneleri : )

bu qece o kadar sıcakki uyuyamıyorum zaten eşimede sinirliyim.alsanaalsanasmile

birde midem öldürüyo buqünnn

ben de uyuyamadım kalktım durduğum yerde terliyorum. benim halimelikten önce de reflüm vardı hamilelikle beraber iyice azdı elimden renee duo düşmüyor. artık kaşığıyla değil direkt şişeden içiyorum sempatiksalakcinni üç yudum süt içmekte iyi geliyormuş canım...

cnm ben hiç süt içmiyorumm:1no2: we ben şurupta içemiyorum rennenin tabletini çiqniyorum ama oda midemi bulandırıyo artık tam 9 aydır içiyorum mide ne desin bunaa wallaa hayırlısıyla bi doqursaydık :Saruboceq:bakalım pzt dr qün wericek :teytey:yani paşam haftaya kucaqımda inşallaahhhhh:Saruboceq::teytey::dance::sm_cool:

saat kaç oldu hala uyuyamadım.dün de toplasam 3 saat uyumuşumdur.reflü deseniz aynı başa dert.az kaldı ama bu uyuyamama ömrümü yedi valla.sinirlerim altüst oldu.hiçbirşey fayda etmiyor.kitap okumak bile...

herkesde aynı dert valla.ayaklar bacaklar şiş,reflü,sıcak,uykusuzluk,akıntı...allah hepimizin yardımcısı olsun.

gunaydın kızlar,

sıcaklar bastı gene, uyku sorunu başladı..neyse ki doguma az kaldı, tam sıcaklar geldi biz doguruyoruz..agustosu de çekmek istemezdim dogrusu, çok iyi böyle..

selam kızlar
ben cuma günü doğum yaptım sezeryanla.Bebişim bugün tam 1 haftalık oldu.Darısı hepinizin başına inşallah.Anlatılmaz tarifsiz bir duygu
Benim tam 41 hafta oldu doğmadı sezeryanla aldılar.Size tavsiyem doktor sezeryan diyorsa karşı çıkmayın.Bana dedi normal doğum olmaz çocuğun doğum kanalına girmiyor diye..ben normal doğumda ısrar ettim bekledim.Bu sürede bebeğim pisliğini yapmış içeriye.Kendisinde bişey yok Allahtan ama ben antibiyotik tedavisi görüyorum hala..Sütüm gelmedi 4 gün hastanede mama verdiler bebeğime bu sürede mamaya alıştı.Sütüm azda olsa gelmeye başladı ama bebeğim almıyor memeyi.Kıyameti koparıyor tutmuyor memeyi..Aç bıraktım akşama kadar ama yine almıyor..Çok üzülüyorum ne yapabilirim mamayı vermeyince sabaha kadar uyumuyor..Sütümü çoğaltsam belki içecek..Ne yapabilirim kızlar lütfen yardımcı olun..

Son düzenleme:

canım öncelikle hayırlı olun Allah analı babalı güzel günlerde büyütmeyi nasip etsin
süt arttırmak için humana steel tea ve hurmayı duydum ben
inşallah kısa sürede artar sütün bebişin de memeyi alır canım
bununla geçmiş olsun bebek kendi pisliğini yeseydi hadi Allah korumuş valla bilmiyorumkismile

gunaydın kızlar
dogum yapanlara hayırlı olsun toptan
zelıha rezene ıyı dıyorlar sut ıcın aklında olsun
bendede tık yok
nst de sancı gozuktu ama rahımde acılma yokmus
arada adet sancısı gıbı agrıyacak gıbı olup gecıyor
normal dogumu beklemek ne zormus
hayırlsı olsun ınsallah on dk doguranlar gıbı olmak ıstıyorum

selam arkadaşlar
pazar akşamı saat 1:25 'te minik oğlumu kucağıma aldım darısı bekleyenlerin başına
doğum hikayemi en kısa zamanda yazacağım kendinize ve bebişlerinize iyi bakın öpüyoruz hepinizi
şimdilik hoşçakalın

kızlar maşallah bebişlerinize çok şekerler
doğum yapıcaklarında allah yardımcısı olsun ve sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza alın...
bu ay doğmuş bebeklere bakmak istedim ve 14 aylık oğlumu hala küçük sanıyorken büyüdüğünü farkettim:))))

Mutluluğun Resmi...:asigim: :asigim: :asigim:
[/QUOTE]

gerçekten öyle..
allahım sizi ayırmasın, evlatlarınızı size bağışlasın:Saruboceq::Saruboceq:

Herkese günaydın..... Doğum yapan arkadaşlara bebişleri hayırlı uğurlu olsun darısı başımıza ..
Ayşe çınarlı Allah bebişlerine sağlıklı uzun ömürler versin, mutluluğunuz daim olsun...

arkadaşlar merhaba, uzun zmandır uğramamıştım bu topiğe bya doğum yapan olmuş allah sğlıklı sıhatli büyütmeyi nasip etsin herkese, dört gözle doğumu bekleyenlerede allah kolaylık versin banadaaa :))
bende bugün kesin doğum tarihni ve saatini kararlaştıracağım doktorumla ama belli sayılır 20si ile 22 arasında bir gün vercek çok az kaldı yani, korku ile karışık heyecan var değişik bir duygu. kızım erken gelmezse annem yetişebilecek doğuma inşallah:)
herkese hayırlı günler diliyorum...

hazıran annelerıne baktım az once ne guzel hepsı dogurmus
suttu mamaydı uykuydu bunları paylaşıyorlar

gunaydın kızlar,

aysecinarlı hakikaten mutlulugun resmi ay çok guzeller ya masallah...

bizim topikte kimse yok yine doguran var mı dunden beri acaba ? nasılsınız kızlar ?

selam kızlar ben dün gece uyuyabildim çok şükür bir tek 4 de uyandım oda wc ye. şimdide yeni uyandım çünkü birönceki gece hiç uyuyamamıştım

ipekböcüğücüm dün bana bir soru sormuşsun defalarca cevaplamaya çalıştım ama kk gitti o sıra.. sezaryan günü veripte açılmaya bakıyormu diye. benimki şöyle oldu sezaryan günümü 39+0 olduğu için, bende doktora erken gelirmi diye sorunca doktorda açıklığa bakıp rahimde açılma yok , plesanta duvardan ayrılmaya başlamamış yanıtını verdi. benim açıklığa hiç alttan bakmadı. aynı karından usg ile bakıyor. yani öyle çatı muayenedi gibi ya da alttan bakmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…