bu qece o kadar sıcakki uyuyamıyorum zaten eşimede sinirliyim.alsanaalsanasmile
birde midem öldürüyo buqünnn
ben de uyuyamadım kalktım durduğum yerde terliyorum. benim halimelikten önce de reflüm vardı hamilelikle beraber iyice azdı elimden renee duo düşmüyor. artık kaşığıyla değil direkt şişeden içiyorum sempatiksalakcinni üç yudum süt içmekte iyi geliyormuş canım...
Aynen canım... benımde dr. hiç bişey demiyor.... dedıgı tek sey 41 hafta bekler suni sancı veririm oluyor :bbo: bu sıcaklarda beni mahvediyorrr mafoldumben zaten acayıp şişiyorum ayaklarıma parmaklarım gömülüyormafoldumben
Bugun hurma ye dedi... bırde akıntımın arttığını söyledim oda bu dogumun yaklaştıgını gösterir dedi... ALLAHIM hayırısıyla kurtarsın hepımızı... :Saruboceq:
selam kızlar
ben cuma günü doğum yaptım sezeryanla.Bebişim bugün tam 1 haftalık oldu.Darısı hepinizin başına inşallah.Anlatılmaz tarifsiz bir duygu
Benim tam 41 hafta oldu doğmadı sezeryanla aldılar.Size tavsiyem doktor sezeryan diyorsa karşı çıkmayın.Bana dedi normal doğum olmaz çocuğun doğum kanalına girmiyor diye..ben normal doğumda ısrar ettim bekledim.Bu sürede bebeğim pisliğini yapmış içeriye.Kendisinde bişey yok Allahtan ama ben antibiyotik tedavisi görüyorum hala..Sütüm gelmedi 4 gün hastanede mama verdiler bebeğime bu sürede mamaya alıştı.Sütüm azda olsa gelmeye başladı ama bebeğim almıyor memeyi.Kıyameti koparıyor tutmuyor memeyi..Aç bıraktım akşama kadar ama yine almıyor..Çok üzülüyorum ne yapabilirim mamayı vermeyince sabaha kadar uyumuyor..Sütümü çoğaltsam belki içecek..Ne yapabilirim kızlar lütfen yardımcı olun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?