2010 Temmuz Anneleri : )

denizkum ve zelihagök gozunuz aydın arkadaşlar sizde analar kervanına katıldınız... darısı bekleyenlerin başına olslun inşallah. Allahım evlatlarınzızı ağlıkla sıhhatle büyütmeyi nasip etsin :Saruboceq:
ayşeçınarlı bebişlerin çok şekerler maşallahh

herkese günaydınnnnn... uykusuzluktan gözleri şişmiş temmuz anne adayı geldiiiiiiiiiiiii......sersem gibiyim yaa....... sempatiksalakcinni

zelihagök, denizkum hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün inşallah......
ayşecim Allah mutluluğunuzu daim etsin........
darısı başımıza.......

ne güzel sonbaharcım adına sevindim ben de uyumak istiyoruuuuuuuummmmm.....

canım nasıl uyudum anlatayım sana bir önceki gece hiç uyuyamadım uykusuzluk hat safhadaydı. akşam oldu ayaklarım nasıl şişmiş bir bilsen artık kaybolmuş parmaklarm. küveti doldurdum bir güzel belki 1 saat boyunca oturdum içinde. vücudumiyice direncini kaybetmeye başladı. sonrada eşim yatağı açmış vantilatörüde takmış salona. hemen kurulanıp yattım. bu şekilde uyuyabildim. yoksa artık uykusuzluktan sinirlerim altüst olmaya başlamıştı. istersen bu gece sende dene.

facebookta gokcek'in bebeğini gördüm adı zeynep. aman bir güzel bebekki Allah nazardan saklasın. birde yüzüstü yatırıp poposu havaya doğru resim çekmişler. maşallahhh

denerim canım inşallah ben de uyuyabilirim başım nasıl ağrıyor bir bilsen gözlerim batıyor bir de bende migren var eğer uyku düzenim bozulursa migrenim tutarsa diye korkuyorum ilaç da içemem. Oğlum doğduktan sonra en büyük korkum uykusuzluktan dolayı migrenimin tutması çünkü bir başladı mı kimseyi gözüm görmüyor (( Allah yardımcım olsun.

kızlar ben kaçıyorum bir duş alayım belki biraz açılırım size iyi sohbetler öpüyorum hepinizi opuyorumnanaktanŞeniz

Kızlar bugün doğumdan önceki son ağdama gidiyorum.
İnşallah ağda masasında suyu muyum gelmez.
Korkuyorum aslında bu defa ama temizlik de çok güzel oluyor.
22 temmuzda doğum var inşallah aslında biraz daha geç gitsem iyi olacaktı ama ne bilim erken merken gelirse rezil olmıyım diyorum.
İçimde hep hafta sonu gelecek hissi var diyorum ya.
Bu arada akıntım fazlalaştı.
Az önce biri bunun doğumun yaklaştığını gösterdiğini sölemiş.
Amannn diyim.

sslm anne adaylar
sura kac kısı kaldıkkı 2-3 kısı kaldık galıba ayy bıze gelıyor sıraa
http://www.kadinlarkulubu.com/newreply.php?do=newreply&p=14234060
bende gecen hafta agdaya gıtmıstım
ıyıkı gıtmısım sr rahım acıklıgına baktı alttan
bendede 2 gundur nastede sancı gozukuyor ama ben bıse hıssetmıyorum beklıyorum
dr yuruyus verdı ama yollarda suyum kanamam falan gelırse dıye korkuyorum
evdekı aletıme bınıyorum ama hakıkı yuruyuş gıbı olmuyor tabı

slm canım.
Saol iyidir senden?

iyiyim canım. dün doktordaydım yine. nst de sancı çıkmadı. bebek doğum kanalında ama açılmam yok henüz. böyle giderse gününü bekleyecek gibi duruyor. yani ay sonunu CADIARZU

kızlar sabah 8 buçukta bana dua edin olur mu?

ayy yarındı dimi senin canım ya. dua ederiz tabi etmez olur muyuz hiç....
Allah yardımcın olsun, hayırlı haberlerini bekliyor olacağız:))))

flovers nasılsın canım heyecanlısın diymi yarın için inşallah yarın bu vakitlerde bebeişin kollarında olucak

kızlar sabah 8 buçukta bana dua edin olur mu?

flower benimde aklım sendeydi kk bozulunca göremedim senide. aramızda tam 1 hafta var bende haftaya cuma 8 buçukta. arkadaşım hayırlısıyla kurtulacaksın inşallah. bak 24 saatten az kaldı ne mutlu sana bu akşam heyecandan duramassın yerinde inşallah bu akşam kk bozulmazda hepimiz burda oluruz

bende 2 takım büyük hastane çıkışı vardı. hastaneye eşimin aldığını götürcem ama şimdi tekrar baktım şapkası yok. onun yerine saç bandı var. yaaa yeni doğan bebeğe saç bandımı olur. yani pes şapkasız hastane çıkışı... neyseki her kıyafetin şapkası varda bir tane rengi uyanlardan seçicem koycam içine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…