şirineler maaşallah
sabah kızımı emzirirken 5 buçukta deprem oldu. başta başım dönüyor heralde dedim ama sonra lambaya baktım sallanıyordu. korktum biraz..şimdi gazetede okudum balıkesirde olmuş 5 büyüklüğünde. inşallah tekrarları olmaz.
ben hem damaklı denedim hem normal ikisini de almadı sürekli meme de vermek istemiyorum ne yapcam bılmıyorum sürekli emmek istiyor emince de kusuyor
canım üzülme bende verdim ilk hafta mama.. göğüslerini de muhakkak sağ.. süt göğüslerinde kalmasın.. tıkanma, şişkinlik ve başka sorunlar yaşamayasın.. makinen yoksa bile ılık duşun altında sütü akıt göğsüne masaj yaparak..
benim saçlarım neredeyse belime ulaştı
kestirmeye kıyamıyorum
su dalgası mı yaptırsam diye düşünüyorum
ben arkayı kısa önleri uzun bırakıyplar ya öyle kestirdim boya ve röfle yaptırdım
Saol cnm unutmusum sut sagma olayını ıyıkı hatırlattın el pompası var da onu kullanmak cok zor elımde sagmaya calısıcm ...
Ayy bende ıstıyorummm ama 80 li yıllardakı gıbı olmasından korkuyorym ya Perran Kutman gıbım bısey olursadelikafadulden
Eşimde bunu ıstıyor neyse ben cumartesı yapıcm bıseyler artık
ben yarın kuaföre gidicem inşallah. 40 ın çıkmasını bekleyemicem çünkü çok bunaldım saçlarımdan. küt kestiricem ve böylece ucundaki boya da gitmiş olacak. kolay taranan ve kuruyan saçlara kavuşucam inş. sen ne yapmayı düşünüyorsun?
ben de eklemek ısterım ama bılmıyorum valla kızlar nası eklenıyo
bahar 13 günlükken ilk kez dışarda bir kahve içelim demiştik ama bu gecenin sonunda ben ağlayarak eve dönmüştüm olsun şimdi güzel bir hatıra kaldı bebekle birlikte bende büyüyorum sanırım
sezaryanlılar ne zaman spora başlıcaz biz? yani doğumdan ne kdr sonra başlanıyor ben mekik çekicemde korkuyorum dikişler pırtlarsa diye daha evin içinde bebeği oyalarken yürümek dışında spor yapmadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?