2010 Temmuz Anneleri : )

bend bursada oturuyorum ve aynı saatte bende bebiş emziriyordum kısa surdü ama bende korktum. Allah korusun.

Kızlar bebegim aglamıstı simdi geldim AyseCınarlı saclarının rengı cok guzel cnm bayılırım oyle renklere zaten sarını ustune ne boyarsan hos duruyor uzun sure bende sarıydım ama hamılelekten once sıyaha boyamıstımm sımdı sanırım acık kahve yada sogan kabugu yapıcm

ben hem damaklı denedim hem normal ikisini de almadı sürekli meme de vermek istemiyorum ne yapcam bılmıyorum sürekli emmek istiyor emince de kusuyor

ben nuk damaklı kullanıyorum. önce ucunu ver sonra zaten kendi gerisini alıyor. mesela babası kızıma hiç emzik tutturamıyor düşerse. ama dediğim gibi yap alır.. hepsini birden verirsen öğürür.. benimki de öyleydi..

Saol cnm unutmusum sut sagma olayını ıyıkı hatırlattın el pompası var da onu kullanmak cok zor elımde sagmaya calısıcm ...

benim saçlarım neredeyse belime ulaştı
kestirmeye kıyamıyorum
su dalgası mı yaptırsam diye düşünüyorum

Ayy bende ıstıyorummm ama 80 li yıllardakı gıbı olmasından korkuyorym ya Perran Kutman gıbım bısey olursadelikafadulden

ben arkayı kısa önleri uzun bırakıyplar ya öyle kestirdim boya ve röfle yaptırdım

Eşimde bunu ıstıyor neyse ben cumartesı yapıcm bıseyler artık

ben de ondan korkuyorum şimdiye kadar saçımı hiç boyatmadım kestirmek dışında hiçbişey yapmadım

kızlar bu bizim bebişlerle ilk bayramımız olacak çok heyecanlıyım oyüzden kendimde değişiklik yapmak istiyorum
bu kadar kısa sürede kilo veremeyeceğime göre saça başa bişeyler yapayım diyorum

Aynen benım esımde küt istıyor toplanıcak kdr kısalıkta suan uzun ne kurutmaya ne taramaya vaktım vr zaten taranmıyorlar rengini de acıcam bıraz bende 40 gunu bekleyemıycem bende e bide anne olduk bi deısıklık yapmak lazım dıy mıi yerimseniben

benim terlemekten çenem isilik oldu ya da sivilce bilmiyorum. süreklide dudaklarımın kenarları uçukluyor. ya ben bir hamile kaldım resmen evrim geçirdim uzun zamandır görmeyenler seni yolda görsek tanımayız diyorlar inşallah eski halime dönemesemde eskiye yakın bi hale gelirim cnm çok sıkkın

Sonbahar benımde kollarımın ıcınde olduuu demek stres yogunluk falan fılan .. gecen hastanedeyım emzırme odasında kadının bırı yanında 10 yasında bı cocuk bıde bebek muhabbet edıyoz bana demesın mı sızde gec anne oldunuz herhalde nasıl bı cökük görduyse sacı başı

bahar 13 günlükken ilk kez dışarda bir kahve içelim demiştik ama bu gecenin sonunda ben ağlayarak eve dönmüştüm olsun şimdi güzel bir hatıra kaldı bebekle birlikte bende büyüyorum sanırım

Sonbahar masallah sana da bebısıne de ıyı cesaret vallahı 13 gunluk bebısle dısarda .. buarada ramazanda AWM ler 11 e kadr acıkmıs en guvenılır yer olarak baya bı gezıcez anlasılan bız

herkese selamm...gezmelere başladınız demek..ben daha çıkamadım.hafta sonu bir anneme gideyim diyorum artık..başka bir yerede sığmam heralde 3 çocukla:))

korseyi sorduğumda, 40 çıkınca spora başlarsın demişti dr.um.. son 1 haftam. kilolarımın gitmesi lazım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…