Katrem cnm 3 aylıklar da kıvırcık yapılıyor mus ama uzun dımı sacların kıvırcık olunca acaıp kısalıyor
kızlar bebeğine emzik veren var mı
bahar 13 günlükken ilk kez dışarda bir kahve içelim demiştik ama bu gecenin sonunda ben ağlayarak eve dönmüştüm olsun şimdi güzel bir hatıra kaldı bebekle birlikte bende büyüyorum sanırım
maşallah ne güzel emiyorlar nasıl alıştırdın?
oğlan alıştı da kız ağzından atıyor sürekli..onlar attı ben verdim..öyle öyle alıştılar..aslında hiç istemiyordum emziği..ama dinlenebilmem için şart oldu artık...oğlum emziği düşünce katılırcasına ağlıyor..Allahtan uykusundayken kendi atıyor ağzından ,sesi çıkmıyor...
oglusum 3 gunluk gulumsuyor :)
elfida özgü çok tatlı olmuş çiçeklerin arasında ben zaten faceden takip ediyorum maşallah prensese
kızlar bnm kızımdada kolik var...çok zor..ağlamaktan sesi kısıldı..içim acıyo valla..rezene ve anason çayı veriyorum o biraz rahatlatıyor..4.haftada başlarmış gaz problemi.bende oh kızım akıllı diyodumm.yanmışım haberim yok
katrem maşallah ikinizde çok güzelsiniz Allah nazardan saklasın sizi bebişte tosuncuk olmuş maşallah diyelim nazar değmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?