2010 Temmuz Anneleri : )

Katrem cnm 3 aylıklar da kıvırcık yapılıyor mus ama uzun dımı sacların kıvırcık olunca acaıp kısalıyor

saçlarım belime kadar fönleyecek vaktim yok
en azından dedim kıvırcık olursa toplasan topuz gibi durur açık bırakıp jölelesen de güzel durur
boyatmak istemiyorum

maşallah ne güzel emiyorlar nasıl alıştırdın?

oğlan alıştı da kız ağzından atıyor sürekli..onlar attı ben verdim..öyle öyle alıştılar..aslında hiç istemiyordum emziği..ama dinlenebilmem için şart oldu artık...oğlum emziği düşünce katılırcasına ağlıyor.. Allahtan uykusundayken kendi atıyor ağzından ,sesi çıkmıyor...

avent dimi seninkiler benimki de ondan ama hiç almıyor o kadar uğraştım ki almayacak da sanırım

ben ve oğlum emir
alıntı yapmayın arkadaşlar silerim birazdan

Son düzenleme:
prmera cnm maşallah ya çok şeker gülümsemiş şimdi hizliresim.com dan resim yüklerken gözatın altında orjinal boyut yazıyor sen oraya tıkla onu siteler ve e posta yap sonra yükleye bas olurmu

kızlar bnm kızımdada kolik var...çok zor..ağlamaktan sesi kısıldı..içim acıyo valla..rezene ve anason çayı veriyorum o biraz rahatlatıyor..4.haftada başlarmış gaz problemi.bende oh kızım akıllı diyodumm.yanmışım haberim yok

katrem maşallah ikinizde çok güzelsiniz Allah nazardan saklasın sizi bebişte tosuncuk olmuş maşallah diyelim nazar değmesin

yani benim 6 günmükaldı başlamasına yandım desenize şimdiden çığlık atrak ağlıyor morarıyor bazen sinirlerim alt üst oluyor bende ağlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…