2010 Temmuz Anneleri : )

ben geçen hafta kalçama kadar gelen saçlarımı omuzlarımın biraz altında kestirdim.. kıyamadım gene fazla kısaltmaya.. şu an saçlarımda sıfır boya var.. zaten boyalı olan uçları kesimle beraber gitti.. ben sarıya boyatıcam bayrama kadar..

benim saçlarım neredeyse belime ulaştı
kestirmeye kıyamıyorum
su dalgası mı yaptırsam diye düşünüyorum

ben arkayı kısa önleri uzun bırakıyplar ya öyle kestirdim boya ve röfle yaptırdım

benim saçlarda duştan çık topuz yap hesabı keçe gibi oldu. yarıya kadar kahverengi kendi saçım yarıdan uca kadar sarı röfleli. saçlarıma bakmak istiyorum ama hevesim yok kilolu kaldım ben yüzüm tombul hiç yakışmıyor saçlarımı dağıtınca çok çirkinim sempatiksalakcinni

herkeze selam.dün ilk kez kızımı eşimle ben banyo yaptırdım beceremedik galiba.göbeginimi acıttık ne çoçuk dünden beri içli içli ağlıyor.sancısı var heralde iki büklüm oluyor.benim kızımın göbegi 3 günlükken düştü şimdi 14 günlük dün göbegi kanadı.tam hastaneye götürcez gece uyudu sakinleşti sabah yine huysuzlaştı yine hazırlandım götürcez uyudu.çok üzülüyorum.siz nasıl beceriyorsunuz banyo yaptırmayı ben korkuyorum

Canım sana uyar mı bilmem ama hamileliğin başından beri bu renk saçlarım...

( ikiz annesi cadı modeli ) sempatiksalakcinni

röflenin üzerine açık küllü sarı,viyana kumralı vs var kaydirigubbakcemile3..

canım ben d3ee aynen senin gibiyim kaşlarımı bile aldırmıyorum kilo yüzünden iyice saldım kendimiii

canım ya çok kolay ben bir dakikada yıkıyorum kendim duşu ılık ayarla bebeğin yüzü yere bakıcak şekilde iki kolununun altında tut boynundan altının suya tut şampuğanla en son başını köpürt durula bebek hep yere bakıcak cesaret biraz

gazı vardır onun göbeğinden değildir

sezaryanlılar ne zaman spora başlıcaz biz? yani doğumdan ne kdr sonra başlanıyor ben mekik çekicemde korkuyorum dikişler pırtlarsa diye daha evin içinde bebeği oyalarken yürümek dışında spor yapmadım

bizim spor hocamız 3 aay sonra demişti ama korse tak faydası oldu bana

mekik çekmek için erkendir canım yaa.benim hala zorlanınca acıyo karnım..ama ben de yürüyüş yapayım diyorum.oğlum uyuyoken bırakıp anneme gideyim yürüyüşe dedim ama. malum ramazan ya yanıma arkadaş bulamıyorum.kaldım böyle toparlak toparlak..geçende arkadaşımla hastaneye gittim.nst çektircekti hamile o da...hemşire nstyi aldı.bu hanginizin dedi...çakacaktım iki tane sinir oldumalsanaalsanasmile

ben veriyorum canım 1 haftadır.. ellerini emeceğine emziği emsin.. acıkınca kesinlikle almıyor zaten.. her zamanda almıyor.. canı isterse, ellerini ağzına götürünce veriyorum alıyor..

ben hem damaklı denedim hem normal ikisini de almadı sürekli meme de vermek istemiyorum ne yapcam bılmıyorum sürekli emmek istiyor emince de kusuyor

bazen ellerini emiyorlar ne tuhaf di mi eldiven olduğu halde şap şup emmeye başlıyor elini acıkınca :ecrin_bebek:

yaa hiç almıyor nasıl alıştırdınız

ben önceden ağzına tıkmaya çalışıyordum. artık yanağına dokunduruyorum hemen ağzını açıyor yavaş yavaş değdiriyorum kapıyor hemen ama bazen almıyor geri fırlatıyor canı isteyince alıyor ben zorlamıyorum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…