Kızlar saçlarımı boyatıcam fikirleri paylasmak isterim sizler boyatıcaksınız hangı renge boyatıcaksınız ben aynı zaman da kestirmeyi de dusunuyorum kımler nasıl degişiklikler yapıcak merak edıyorum ne de olsa 9 ay bisey yapamadık :))
Kızlar saçlarımı boyatıcam fikirleri paylasmak isterim sizler boyatıcaksınız hangı renge boyatıcaksınız ben aynı zaman da kestirmeyi de dusunuyorum kımler nasıl degişiklikler yapıcak merak edıyorum ne de olsa 9 ay bisey yapamadık :))
benim saçlarda duştan çık topuz yap hesabı keçe gibi oldu. yarıya kadar kahverengi kendi saçım yarıdan uca kadar sarı röfleli. saçlarıma bakmak istiyorum ama hevesim yok kilolu kaldım ben yüzüm tombul hiç yakışmıyor saçlarımı dağıtınca çok çirkinim sempatiksalakcinni
herkeze selam.dün ilk kez kızımı eşimle ben banyo yaptırdım beceremedik galiba.göbeginimi acıttık ne çoçuk dünden beri içli içli ağlıyor.sancısı var heralde iki büklüm oluyor.benim kızımın göbegi 3 günlükken düştü şimdi 14 günlük dün göbegi kanadı.tam hastaneye götürcez gece uyudu sakinleşti sabah yine huysuzlaştı yine hazırlandım götürcez uyudu.çok üzülüyorum.siz nasıl beceriyorsunuz banyo yaptırmayı ben korkuyorum
herkeze selam.dün ilk kez kızımı eşimle ben banyo yaptırdım beceremedik galiba.göbeginimi acıttık ne çoçuk dünden beri içli içli ağlıyor.sancısı var heralde iki büklüm oluyor.benim kızımın göbegi 3 günlükken düştü şimdi 14 günlük dün göbegi kanadı.tam hastaneye götürcez gece uyudu sakinleşti sabah yine huysuzlaştı yine hazırlandım götürcez uyudu.çok üzülüyorum.siz nasıl beceriyorsunuz banyo yaptırmayı ben korkuyorum
sezaryanlılar ne zaman spora başlıcaz biz? Yani doğumdan ne kdr sonra başlanıyor ben mekik çekicemde korkuyorum dikişler pırtlarsa diye daha evin içinde bebeği oyalarken yürümek dışında spor yapmadım
kızlar bebeğine emzik veren var mı
sezaryanlılar ne zaman spora başlıcaz biz? yani doğumdan ne kdr sonra başlanıyor ben mekik çekicemde korkuyorum dikişler pırtlarsa diye daha evin içinde bebeği oyalarken yürümek dışında spor yapmadım
ben veriyorum canım 1 haftadır.. ellerini emeceğine emziği emsin.. acıkınca kesinlikle almıyor zaten.. her zamanda almıyor.. canı isterse, ellerini ağzına götürünce veriyorum alıyor..
yaa hiç almıyor nasıl alıştırdınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?