bizimkide bir derdi varsa bağırıyo halan gibi çirkef olucan diye söyleniyom bendedelikafadulden
esmacım nurse harvey 100 de 100 bitkisel tavsiye ederim milupa rezenede al
canım ikisinide en başından beri kullanıorumm ama fayda etmıor artık
milupa rezeneyi bende içiorum oğlumada veriorum
canım ikisinide en başından beri kullanıorumm ama fayda etmıor artık
milupa rezeneyi bende içiorum oğlumada veriorum
gazınıda alıyosundur mutlaka ovalayıp gaz yapan şeylermi yiyosun acaba
ben öyle hazımsızlık olunca hemen yıkıyorum ılık suyla sakinleşiyo istersen dene
bir kez bir kaç kaşık anason kaynatıp verdim ,hem gazları çıktı hem de kolayca uyudular..
arkadaşlar selam
nasılsınız?
size bir şey sorucam. bebeğinizin göbeği düştükten sonra batikonla mı alkolle mi pansuman yaptınız? bizim göbeğimiz 3 gün önce düştü ama üzeri kabuk oldu,kurumak üzere olan bir yara gibi. batikon sürmüştüm günde 2 kez ama acaba alkole devam etmem mi gerekiyordu neden öyle oldu anlamadım.
gözün aydın acaba anasonu nereden aldın
kızlar slm kakasını yapamayan bebekler için elma kabuguyla birlikte dograyın az bişey içinede 4 5 adet çöre otu atıp kaynatın sogutup içirin bir iki çay kaşıgı bebekler hemen aynı gün rahatça yapıyor kakasını deneyin.ben yegenime yaptım 4 gündür yapmıyormuş o zaman yaptım çocuk akşama zırt diye yaptı
canım öncelikle çok geçmiş olsun.. Allah şifa versin.. doktor bana kesinlikle su verme anne sütündeki su yeterli demişti.. ayrıca mama takviyesi yapanlar için mamanın içindeki suyun da yeterli olacağını söylemişti..
sabah kızımı emzirirken 5 buçukta deprem oldu. başta başım dönüyor heralde dedim ama sonra lambaya baktım sallanıyordu. korktum biraz..şimdi gazetede okudum balıkesirde olmuş 5 büyüklüğünde. inşallah tekrarları olmaz.
Kızlar saçlarımı boyatıcam fikirleri paylasmak isterim sizler boyatıcaksınız hangı renge boyatıcaksınız ben aynı zaman da kestirmeyi de dusunuyorum kımler nasıl degişiklikler yapıcak merak edıyorum ne de olsa 9 ay bisey yapamadık :))
Saol cnm tahlillerin sonuclarını aldık allah şükür bir sey cıkmadı anne sütü sarılıgıymıs buyuzden uzamıs cumartesı gunu anne memeyı kesıyorum pazartesıye kadar mama verıcekmısım pazartesı gunu tekrar olculcek zaten dusunce bır daha cıkmıyormus sonra tekrar emzırmeye devam edıcem .. Boylece anne sutunden olup olmadugunı anlamıs olucaklar herhade .. Ilk kez mama verıcem .: )
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?