2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar l alın xl çok geniş fayda etmez sonra

iyi akşamlar kızlar
sarılık sonrası ne gibi kontroller yaptırdınız ?

korse takmıyorum, göbeğim yok denecek kadar az, hani hafif ayva göbek derler ya öyle bir göbeğim var şu an..

oğlumda da korse hiç takmamıştım,göebek falan kalmamıştı bir zaman sonra, normal kiloya dönünce göbek falan kalmıyor zaten..

bakalım hayılrısı bu sefer nasıl olacak

ama tavsiye edilen bir marka varsa yazın kızlar yine de ....

ben kompedandan aldım 2 tane manken marka ama bi işe yaradığını söyleyemem hala aynıyım yaklaşık 15 gündür takıyorum senağlama

benim 6 aylık hamile gibi göbeğim,kocaman popom, iri iri bacaklarım ve dolgun kollarım var alışsam iyi olacak sanırımohaoldumsmile

selam kızlar..yahu bebişleri bahçeye çıkarırken falan üzerine bişi örtüyo musunuz?evde klima açık, yarım kollu body ve çorap oluyo üzerinde..eşim üzerine örtü almadan tuttu çıkardı bahçede turlayalım oğlumla diye..bilemedim üşür mü..hava sıcak gerçi hala..

ben Kom'dan almıştım.. benimde ayva göbek tarzında bir göbeğim var şu an..
bir ayın sonunda kilo durumun nasıl oldu deniz_güneş?
en son 4-5 kilo fazlan vardı yanlış hatırlamıyorsam..

ben Kom'dan almıştım.. benimde ayva göbek tarzında bir göbeğim var şu an..
bir ayın sonunda kilo durumun nasıl oldu deniz_güneş?
en son 4-5 kilo fazlan vardı yanlış hatırlamıyorsam..

evet canım 6 kilo fazlam var ama şu an..

yavaş yavaş onu da atarım, acelem yok..opuyorumnanaktan

iyiyiz bizde
bizim sarılığımız bi hafta 10 günde geçti ama devlet sarılık tedavisi gören bebeklerden bera testi ve 3 aylık olunca noroloji kontrolü istiyor
bugün kulak testini yaptırdık bi sorun yok
ama noroloji testi için götürmesem diyorum
devlet hastaneleri çok kalabalık
sanki orda daha çok mikrop kapacakmış gibi geliyo

benimde 8 kilo fazlam var ama takmıyorum yavaş yavaş veririm
olmadı spor yaparım
gerçi herkes eskiden aşırı zayıf olduğumu şuan normal olduğumu söylüyor
şuan 38 beden kıyafetler oluyo bana :))

normalde cesaretli biriydim hamileliğimde korkak biri oldum bebege bişi olcak hareket etmedigi zamanlar korkuyordum en ufak şeyde şimdide banyo yaptırırken senin dediğini anneme dedim duşta yaptırcam diye dene bir dedi.yarn olmassa deniycem.tavsiyen için tşk ederim.
gazı olduğunu sanmıyorum ya benim gazım var acaba benim sancım ona geçermi.normalde emer emmez alttan da üstten de gaz çıkarıyor.bir agrısı oldugundada milupanın rezene çayını aldım onu veriyorum iyi geliyor bende içiyorum.yinede tşklera.s.

Selam arkadaşlar.
Nasılsınız.?Oğlumun dün 2.ayda yapılan aşıları vardı.Aşıdan sonra çok rahattı,ama akşam üstü ateşi çıktı,çok huzursuzlandı.Gece nöbetteydik eşimle.İlk kez ateşlede tanıştık,anne olmak çok zormuş kızlar.
Kuzumu öyle görünce içim eridi resmen,yavrumun iki bacağından,sol kolundan aşı yapıldı.Birde topuk kanı alındı.Delik deşik ettiler resmen oğlumu.

Kızlar bende hiç korse takmadım.Dün tartıldım 3,5 kilo fazlam var.Göbeğimde birazcık var,kalçalarım hiç çıkmamıştı zaten.Kendi bedenime girebiliyorum.Eski kıyafetlerime devam yani.

iyi geceler kızlar

Allaha şükürler olsun oğluma kavuştum 9 ağustos pazartesi 13:50 de normal doğum yaptım
dünya tatlısı bir bebeğim var bir görseniz minik balığımı...

10 gün hastanede kaldım 8 gün doğum öncesi 2 gün de sonrası olmak üzere
oğlumun rahatı yerindeydi sanırım gelmeye niyeti yoktu biz onu zorla aldık aramıza
6 ağustostos günü sunni sancı verdiler 6-7 saat kadar fakat hiç sancım olmadı
9'unda tekrar denediler bu defa başarılı olduk sancılarım başladı.
bi ara doğum hikayemi ayrıntılı yazarım
şimdilik hoşçakalın...

hayırlı olsun canım
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin

gözün aydın hayırlı olsun güle güle büyüt melegini

gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün..

en son senin bebiş geldi sanırım..

hastanede de çok kalmışsın ama olsun sonu güzelmiş...:lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…