2010 Temmuz Anneleri : )

günaydın kızlar ben uykuya hasraet kaldım sanırım..

akşam 12 de yattık. 2 de kıım uyandı onu emzirdim altını değiştirdim. 3 de eşime sahur için eşlik ettim , 5 de kızım uyandı emdi uyudu 8 de tekrar uyandı emdi uyudu gözümden uyku akıyor resmen... kahvaltı yapıp tekrar yatmaya gidicem

mirmirmirmirmirmirmirmir

ben de buna benzer şeyler yaşadım..ama sahur hazırlamadım

kızı uyuttum şimdi diycektim ama mızırdanıyor şu an.

ben kaçar................

günaydın kızlar
yase gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün
benim oğlum da şimdi uyudu diyodum kii ağlıyo..

kızlar yarın evlilik yıldonumumuzz....
sanırım eşim unutcak uykusuzluktan ama bir unutsun varyaa neler ederim onaa

gül bebeğin nasıl uyku işini nasıl yapıyosun ben bebekle ilgilenirken çok uykum varsa bile kaçıyo anlatırmısın

çok şükür canım anneannesi bakıyor ben hafta başından beri çalışıyorum. valla uyku bizim için çok problem bu gece yine 3 saat ya uyudum ya uyumadım 5 buçuktan beri ayaktayım. işten eve gidince oğlumu doyurup biraz uyuyorum idare etmeye çalışıyorum bakalım. senin kuzucuk nasıl bakem :))

hayırlı olsun canım maşallah nice uzun senelere inşallah :) yavrunuzla birlikte mutluluğunuz daim olsun :)

çok sağol cnmmm... bende işe başladımm süt sağıp bırakıorum sn kaç cc veriorsunn acıktığında yanı annen:) bnmde kayıvalidemm bakıor

günaydın kızlar.facedeki gruba keremın annesi yazdım bende nickimi yazmak ıstemedım.yeni gördüm grubun oldugunu.oğlus uyurken bakarım.

canım biz de öyleyiz sahura kadar uyumadım kalkamam diye
sonra emiri emzirdim uyuduk 2 saat sonra uyandı yine emzirip uyuttum ben de uyudum
ama sabah 12 ye gelirken kalktım :))

ay ne güzel katremcim öyel uzun uyyabilionmu bizimki saatlik yatıor ben dalmadan o uyanıor

bazen böyle bazen öyle işte
değişiyor bazen hiç uyumuyo
hep dünkü gibi olsa süper olur
ama çok da saatlik uyanmıyor sen mama veriyor musun?

yok canım vermıorum
anne sütü işe başladım sütü saığ bırakıorummm ...
mama için erken die düşünüyorum süt varken ha öyle çok süstüm yok ama
ha bire süt yapıcı şeyler tüketiıorumm

yase gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini. sende zübeydede yaptın doğumunu bildiğim kadarı ile. aaahhh ben de normal yapabilseydim keşke.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…