yok canım vermıorum
anne sütü işe başladım sütü saığ bırakıorummm ...
mama için erken die düşünüyorum süt varken ha öyle çok süstüm yok ama
ha bire süt yapıcı şeyler tüketiıorumm
çok sağol cnmmm... bende işe başladımm süt sağıp bırakıorum sn kaç cc veriorsunn acıktığında yanı annen:) bnmde kayıvalidemm bakıor
ben de vermiyorum ne kadar sağıyorsun zor oluyor mu
süt arttırıcı çay var humana still tea diye ben ondn içiyorum
baya farkediyor canım
canım yaaa humana bende aldım 1 kutusunu bitirdim 2. ye başladım ve dayanamadım bıraktım :((( bende çok fena kabızlık yaptı (( etkisinden çok memnundum ama kabızlık yüzünden bırakmak zorunda kaldım ((
ben medela elektrikli pompa aldım kızlar çok memnun kaldım ...
işe başlamadan bir hafta once başladım stoklamaya medelanın saklama kutularından da aldım ,
içilen kutularıı doldurmaya çalışıorumm işyerindede saat başı sağıorum 20 30 ne çıkarsaaa işe başlamadan 1 ve ya 2 hafta once başlayın stoğa
bn humane steal almadım .. rezene içiorumm beyaz üzüm incir yiorum ii süt yapıor kızlar muzz yiorumm bazende müşebbek yada lokma tatlı başka bişe yok bol su yılmadanda sağıorum sütümü çok yok ama depolamak için sık sağıorum
humana çokk iyi canım tasiye ederim
müşebbek ne ilk kez duyuyorum
yuvarlak tatlı varya simit gibi burda müşebbek derler:)
saklama kutusunuda netten sipariş ettim cnm..sana özelden atarım cnm linkinii
hadi yaa bak ona hiç dikkat etmemiştim
nasıl sen yokken duruyormuymuş aramıyor mu seni yaa ben çok üzgünüm nasıl bırakıp gidicem(
benim bebis memede cok kalıyor gündüzler bide sarılıgımız gecmedi hala.
doğduğundan beri annem yanında canım şimdi sanki benden çok anneme alışkın gibi geliyor. yaaa ama annemde öyle böyle sevmiyor yani sabahtan akşama kadar bebişten başka bişeyle uğraşmıyor gerekiyorsa. hergün banyo yapıyorlar. annemin ninnisine pek alışmış. yaaa erkek kardeşimin pabucunu dama attırdı. evde herkes herşeyini ona endeksliyor çooookkkkk seviyorlar. ama ben çok özlüyorum((
benim bebis memede cok kalıyor gündüzler bide sarılıgımız gecmedi hala.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?