2010 Temmuz Anneleri : )

ben de vermiyorum ne kadar sağıyorsun zor oluyor mu
süt arttırıcı çay var humana still tea diye ben ondn içiyorum
baya farkediyor canım

çok sağol cnmmm... bende işe başladımm süt sağıp bırakıorum sn kaç cc veriorsunn acıktığında yanı annen:) bnmde kayıvalidemm bakıor

valla canım benim zaten sütüm az. sağıp bıraktığım miktarda öyle aman aman bir miktar değil. annem her öğün biraz anne sütü birazda mama veriyor ( toplamda 160cc süt anca bırakabiliyorum bide pompam manuel onunda etkisi var tabi tam verimli olmuyor. bi fırsat bulabilsem madelanın mini pompasını alıcam. siz ne kadar veriyorsunuz???

ben de vermiyorum ne kadar sağıyorsun zor oluyor mu
süt arttırıcı çay var humana still tea diye ben ondn içiyorum
baya farkediyor canım

canım yaaa humana bende aldım 1 kutusunu bitirdim 2. ye başladım ve dayanamadım bıraktım :((( bende çok fena kabızlık yaptı (( etkisinden çok memnundum ama kabızlık yüzünden bırakmak zorunda kaldım ((

hadi yaa bak ona hiç dikkat etmemiştim
nasıl sen yokken duruyormuymuş aramıyor mu seni yaa ben çok üzgünüm nasıl bırakıp gidicem (

ben medela elektrikli pompa aldım kızlar çok memnun kaldım ...
işe başlamadan bir hafta once başladım stoklamaya medelanın saklama kutularından da aldım ,
içilen kutularıı doldurmaya çalışıorumm işyerindede saat başı sağıorum 20 30 ne çıkarsaaa işe başlamadan 1 ve ya 2 hafta once başlayın stoğa

bn humane steal almadım .. rezene içiorumm beyaz üzüm incir yiorum ii süt yapıor kızlar muzz yiorumm bazende müşebbek yada lokma tatlı başka bişe yok bol su yılmadanda sağıorum sütümü çok yok ama depolamak için sık sağıorum

ben de medela elektrikli aldım çok güzel
saklama kutusunu nerden aldın ve işyerinde nerede saklıyorsun canım

humana çokk iyi canım tasiye ederim
müşebbek ne ilk kez duyuyorum

özelden gönderdim canımm bakabilirsin ........... işyerinde buzdolabı var çayocağında orda muhafaza ediorum gidene kadar .... eve gidene kadar da ısı muhafazlı kap aldım ona koyuyorum tazecik kalıorr

hadi yaa bak ona hiç dikkat etmemiştim
nasıl sen yokken duruyormuymuş aramıyor mu seni yaa ben çok üzgünüm nasıl bırakıp gidicem (

doğduğundan beri annem yanında canım şimdi sanki benden çok anneme alışkın gibi geliyor. yaaa ama annemde öyle böyle sevmiyor yani sabahtan akşama kadar bebişten başka bişeyle uğraşmıyor gerekiyorsa. hergün banyo yapıyorlar. annemin ninnisine pek alışmış. yaaa erkek kardeşimin pabucunu dama attırdı. evde herkes herşeyini ona endeksliyor çooookkkkk seviyorlar. ama ben çok özlüyorum ((

benim annem de öyle bırakayım senin olsun desem hayır demez heralde
hiçbişeye üşenmiyo sürekli konuşuyo oynuyo
şimdi yok gerçi ama telefonla konuşuyoruz çok özledim deyip duruyo bakalım gelince napacak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…