2010 Temmuz Anneleri : )

katremcim ne kadar kalıyor?bazen bır bucuk saat emzırıyorum.gecelerı az ama yarım saat falan.

yok canım o kadar kalmıyor benim de en fazla yarım saat falan
aslında bebekler 5 dakikada göğsü boşaltabiliyorlarmış ondan sonrası keyif
bana hastanede 15 er dakika emzirin yeterli demişlerdi
15 dk falan emzirip başka şeylerle oyalamayı denesen gezdirsen konuşsan

acaba benım sütüm yetmıyor mu?bırakınca memeyı kucakta gezmek ıstıyor bazen oda fayda etmıyor basıyor cıglıgı.

bebeklerımız ve cıcılerı bölümüne topık ac sor belkı kullanan vardır evet pahalı ama eglencelı bıseye benzıyor.

Kızlar ben yarın sabahtan itibaren iki gun sure ile bebegıme sadece mama vericem uzayan anne sütü sarılıgının gecmesi icin ne kadar vermem lazım bilen var mi ? Anne sütü hic vermiycem ..

sanırım benim sütümde yaramıyor gören herkes bebek çok küçük diyor sinirim bozuldu yine. süt olması için bol bol sıvı tüketin diyorlar bende zaten bütün gün su içiyorum birde kayısı suyu. sütüm su gibi kızım emer emmez cırtt diye alttan çıkarıyor. her altını değiştirdiğimde kakasını yapmış oluyor. günde kaç defa altını değiştiriyorsam hep kakasını yapmış. şuan sinirim çok bozuk.

sonbaharcım aynen bızde öyleyız hergören zayıf dıyor ama benım kuzum 2600 kadar düstü sımdı yenı aldı kılo 4 oldu.azcık ye dıyor her gören bana süt olsun sıcakta sıvı alıyorum cok yıyemıyorm bende sınır oluyorum ya.bızımkıde su gibi yapıyordu yese alttan cıkıyordı ıkı gündir cok az yapıyor koyulatı bıde.

benimki de aynen öyle her bezi kakalı
ben de ilk günler hastaneye götürdüğümde bir kadın prematüre mi doğdu dedi
ki benim oğlum 3940 doğmuştu o yüzeden insanlara hiç kulak asmayın

bızımde gecmedı sarlıgımız hala doktorlarda bısey demıyor ya

Degeri kac cıkmıstı cnm benım ki uzatan sarılıkmıs 2 gun mama verınce gecıyormus ama doktor kontrolunde verıyoruz tabii . Bızımkının degerı 16 ydı buyuzden hemen verıcez ..

Cnm kız bebekler erkek bebeklere göre daha ufak tefek olurlar merak etme hem kakasını hemen yapması cok ıyı bızımkı yapabılmek ıcın nasıl kızarıp bozarıyor aglıyor bı gorsen kaka yaptı mı alkıslıyoruz artık okadar sevınıyoruz yani ..

Kızlar merhabalar ben geldim...
Bugün bir kaç saatliğine işe geldim yine.
Kızıma babaannesi bakıyor...Ama benim gittiğimi anlıyor sanırım...
Ben emzirip uyutup çıkıyorum benden sonra uyanıp sürekli ağlıyomuş...
Çook üzülüyorum ama mecburen çalışmak zorundayım...Allah kimseleri ayırmasın...
Onun haricinde bizimde gaz problemimiz var hep ıkınıp sıkınıyor yavrum...Doktor Zinco diye bir ilaç verdi bitkisel onu kullanıyoruz inş.en kısa zamanda geçer...Sizler nasılsınız...

prımeracım bızım 16 ıdı 11 günlük ıken hastanede kaldık 10 düstü ıkı hafta önce.gecen haftada dr yıne gıttık gecer dedı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…