katremcim ne kadar kalıyor?bazen bır bucuk saat emzırıyorum.gecelerı az ama yarım saat falan.
baktım sımdı katremcım işlevi cokmus evet ya bende hep oyun cadırına ımrenırdım cocuklar oynarken
acaba benım sütüm yetmıyor mu?bırakınca memeyı kucakta gezmek ıstıyor bazen oda fayda etmıyor basıyor cıglıgı.
kızlar sızı faceden ekleyebılırmıyım?
canım kerem 2600 düsmüstü dogdugunda gecen cumartesı 4 kılo oldugunu öğrendik.
sanırım benim sütümde yaramıyor gören herkes bebek çok küçük diyor sinirim bozuldu yine. süt olması için bol bol sıvı tüketin diyorlar bende zaten bütün gün su içiyorum birde kayısı suyu. sütüm su gibi kızım emer emmez cırtt diye alttan çıkarıyor. her altını değiştirdiğimde kakasını yapmış oluyor. günde kaç defa altını değiştiriyorsam hep kakasını yapmış. şuan sinirim çok bozuk.
bızımde gecmedı sarlıgımız hala doktorlarda bısey demıyor ya
sanırım benim sütümde yaramıyor gören herkes bebek çok küçük diyor sinirim bozuldu yine. süt olması için bol bol sıvı tüketin diyorlar bende zaten bütün gün su içiyorum birde kayısı suyu. sütüm su gibi kızım emer emmez cırtt diye alttan çıkarıyor. her altını değiştirdiğimde kakasını yapmış oluyor. günde kaç defa altını değiştiriyorsam hep kakasını yapmış. şuan sinirim çok bozuk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?