kızlar bebeklerinizin tırnaklarını kestiniz mi?
benim bebeğimin de 4.gün düştü.pansuman a devam ettim iki gün.göbegi düşüne kadar biz her gün banyo yaptırdık hemşireler yaptırın demişti..
ben bebegin suratındaki sivilceleri şimdi ılık suyla siliyorum hergün.
benim bebeğim 6 günlük daha ama doğduğundan beri uzun tırnakları var yüzünü çiziyo eldiven kullanmazsam. sanırım bugün ben de anneme kestiricem
1 haftada dustu bızımkı yanlıs hatırlamıyorsambebeğinizin göbeği kaçıncı gün düştü kızlar
benım 40 ım cıkmadı ama arada annem bırakıp gıdıyor kendı ıslerıde var sonuctabende yarından itibaren yalnız kalacağım annem dönüyor artık çünkü( biz ne yapacağız bakalım.
bende yarından itibaren yalnız kalacağım annem dönüyor artık çünkü( biz ne yapacağız bakalım.
yase hayırlı olsun cnm sen normal dogum yaptın dımı
dıkıs agrıların gectımı
bende normal ıstıyordum ama hastane ekıbı acelecı cıktı daha dogum olmadan sunı sancı vs verdıler acılma olmayıncada moralımı bozup sen dayanamazsın falan dıyerek sezeryane yonlendırdıler
oysakı sunı sancı vermeseler suyumu patlatmasalar belkı 1 gun sora yapardım ama normal dogum yapardım
normal olmadıgı ıcın uzgunum ama her ıste bı hayır vardır derler napıyım
1 haftada dustu bızımkı yanlıs hatırlamıyorsam
benım 40 ım cıkmadı ama arada annem bırakıp gıdıyor kendı ıslerıde var sonucta
annem olmayınca zor oluyor helede gaz sancısı basladıgı zaman:1no2:
çok ağladı mı? bizimki o kadar ağlamıştı ki hiç bu kadar ağlamamıştı
nerdeyse bırakın yapmayın dicektim hele sarılık için kan alırlarken içim parçalandı
bizim 2. ayımız yaklaşıyo bakalım yine aşı zamanı geliyo
kızlar bebeklerinizin tırnaklarını kestiniz mi?
sen bilirsin ama bence hiç su vermezssen daha iyi olur şuana kadar hiçbir doktor önermedi bana ve herseferinde soruyorum. anne sütünde hepsi var diyorlar. ilk beş dak. falan sulu süt geliyor sonra sütün yağlı kısmı ve asıl doyurucu olan kısmı geliyor. ama gel gör ki benim minikte en fazla 5 dak. emiyor sonra yoruluyor.
bende dün kontrolde dr.a sordum, gaz için rezene çayı ve sıcak diye günde birkaç damla su veriyorlar. vereyim mi diye.. yok yok hiç gerek yok, anne sütüne devam dedi.. benim kızım dünden beri çok kusuyor, fışkırtıyor ağzından kesik kesik.. bazen burnundan da geliyor ağlıyor nasıl yanıyordur kim bilirsizinkilerde kusma falan var mı?
bende dün kontrolde dr.a sordum, gaz için rezene çayı ve sıcak diye günde birkaç damla su veriyorlar. vereyim mi diye.. yok yok hiç gerek yok, anne sütüne devam dedi.. benim kızım dünden beri çok kusuyor, fışkırtıyor ağzından kesik kesik.. bazen burnundan da geliyor ağlıyor nasıl yanıyordur kim bilirsizinkilerde kusma falan var mı?
Bende 2 kez kestim tırnaklarını, eldiven kullanmıyoruz zaten sıkıntıya gelemiyor hemen çıkartıyor..Onun için tırnakları kesmek şart yani..
Kan hapı, vitamin kullanıyormusunuz, Ben kullanıyorum hem sütü de faydası olur diye düşünüyorum çünkü dengeli beslenemiyoruz..Sağlık ocağındaki hemşire mutlaka 3 ay kan hapı kullanılmalı dedi. İçmediğim zaman hemen ağzımda yara çıkıyor..İki kerede dudağımın üstünde uçuk çıktı. Vücudumun dirençi fazla yok herhalde..
ben vitemin ve kan ilacıda kullanmıyorum
bi arkadaşın 5 aylık oğlu var sağlık ocağı bir aydır bebeğe kan ilacı vermiş
bebeklere neden kan ilacı veriliyo bilgisi olan var mı acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?