2010 Temmuz Anneleri : )

bu arada dün kızımı anneme bırakıp kuaföre gittim. aklım hep ondaydı, çok zormuş ayrılmak.
saçlarımı kestirdim kısacık oooooooh çok rahat...

Slm kızlar benim oğlan gündüzleri düzgün uyumamaya başladı. Kucağımda gezerken uyuyor yatırıyorum açıyor gözleri, çok uyanık yattığını hemen anlıyor, yani sıcakta turluyoruz evde..

bu arada dün kızımı anneme bırakıp kuaföre gittim. aklım hep ondaydı, çok zormuş ayrılmak.
saçlarımı kestirdim kısacık oooooooh çok rahat...

Güle güle kullan yeni saç modelini, rahatlamışsındır, sıcaklarda zor oluyor saç bakımı.Ben tepeden toplayıp bağlıyorum yoksa çekilmiyor..

ben doktora sorduğumda yaptırabilirsin demişti.

canım bize banyo yaptırmayın bugün dediler. ertesi güne yaptırabilirsiniz dediler.

canım bize banyo yaptırmayın bugün dediler. ertesi güne yaptırabilirsiniz dediler.

ben de yarın yaptırıcam canım. bu sıcakta çocuk isilik olur yoksa.
nasıl ağladı yavrum iğneyi batırınca,içim gitti vallahi. 1 ay sonra asıl karma aşıda napıcaz bakalım..

ben de yarın yaptırıcam canım. bu sıcakta çocuk isilik olur yoksa.
nasıl ağladı yavrum iğneyi batırınca,içim gitti vallahi. 1 ay sonra asıl karma aşıda napıcaz bakalım..

bizimkide mosmor oldu acıdan içimden bir ses al şu ebeyi yol at kenara dedi kadının ne suçu varsa. o acıyla aşı kartını falan bırakıp çıkmışım (

selammm..kuaföre gittim tam 3 saat sürdü haftaya tekrar gidicem rengin oturması için..röfleden boyaya döndüm sarı karamel arası birşey olacak..

saçlarım belime gelmiş nerdeyse..1 karış dip koyu renk uçlar platin sarısı olmuşru karman çorman bir renkti yani..
uçlardan da aldırdım
tabii eşim 50 kere aradı bitmedi mi diye..

neyse ki atlattık..

çok doğru söylemişin canım ama bi dışarı çıkalım diyoruz besle altını değiştir uyut diyene kadar bu kısır döngü tekrar başa dönüyor hadi çıktık arabasına yatırıyoruz çıkıyoruz ne düzgün bir kaldırım var nede bine rahat bileceğimiz bir otobüs herşey bebeklilere göre o kadar zor ki, mutlaka araba lazım çarşıya gitmek için

kızlar soğuk su içiyormusunuz bilmiyorumkismile

ben herşeyi soğuk yiyip içiyorum herşeyi dolaptan yiyorum içiyorum lohusanın mezarı 40 gün açık olur derler son 15 gün kaldı 40 çıkmasına ölmesem bari sempatiksalakcinni bu sıcakta buzdolabının içine kendim gircem nerdeyse kaydirigubbakcemile3

ben bugün 3 haftalık kızımı özel çocuk hastanesine götürdüm boyunu kilosunu ölçtürdüm içim rahatladı çok şükür 3810 gr olmuş boyuda 51 cm. yani 3 haftada 310 grm almış . içim rahatladı çok şükür. bundan sonra bana bebeğin çok zayıf, ay bebeğin ne kdr zayıf diyenlere nasıl cevaplar versem acaba? hamileyken her kafadan bir ses çıkardı o yetmedi, doğurdum hala her kafadan bir ses çıkıyor laelaelaelaelae

Ayneeen :)) 3 te gıttım 7 de cıktım .. Kesim ve boya yaptırdım küt yaptırmaya cesaret edemedim kuafor kullanması zor dedi omuzlarımda kestirdim açik bakır kahve boyattım ..
Benim esim temizlik yapmıs yemek yapmıs cocuga bakmıs : ))) Hazıra kondum yani yerimseniben

Ben yaptırmıstık verem asısında yaptırılmıyor dıye not dustuler yanı benım Eylulde yaptıracagım ası 3. gidisim olucak ..Ama sen yine de sor ıstersen yada ne olur ne olmaz bugun yaptırma..

hem de nasııılll . Dolapta su stogu yapıyorum sıcak su kesmıyor sıcak ıcsem butun suları anında bıtırırım soguk ıcıyorum ki ancak kesiyor ..

Maşallah cnm bebisine benim ki de 4.380 gr boyu da 54 cm 1 aylık kontrolunde ..

Kızlar oğlumun 2.ay aşısını yaptırdım.İki bacağından birde sol kolundan.

3 gün banyo yatırmayın dediler.

Ama 1.ay aşımızda banyo yaptırmayın diye birşey demediler.

ilk aydaki aşı etkilemiyor bebişleri
bizde yıkamıştık
sadece topuk kanı aldıkları gün yıkamayın demişlerdi

akannehir gul bebegıne sutu neyle sagıp verıyorsun
elınlemı
ben elımle saglaya calıstım yarım cay bardagı anca cıktıyerimseniben

Slm kızlar benim oğlan gündüzleri düzgün uyumamaya başladı. Kucağımda gezerken uyuyor yatırıyorum açıyor gözleri, çok uyanık yattığını hemen anlıyor, yani sıcakta turluyoruz evde..
bızde tum gun oglanı pıspıslıyoruz gaz sancılarından dolayı ben gaz sancısı olayını bılmıyordum ne kadar zormus ınsallah 1 aya kadar bıter valla cekılmez bızey bıde gece 1-de baslıyor 4-5 gıbı bıtıyor bızde bıtıyoruz gunduzde aglıyor hep gazlı hep gazlııımirmirmirmir

soguk yememeye calısıyorum bebege gaz yaparmıs karpuzu bıle dısarda bekletıp yıyorum yeterkı bebege gaz yapmasın dıye ama yıne gazı var yıne gazı varrrrakannehirmirmirmirmir

senın esın becerıklıymıs bızımkını annem anca susturuyo ne ben susturabılıyorum neden babasıgazı olunca gozu bısey gormuyo
annemde bıyere gıdecek olursa ben ne yapacagım bılmıyorum kızlarr:1no2:

merhaba.bebeğin yüzündeki sivilce şeklindeki isiliklere ne iyi gelir bilen varmı.suratı sivilce şeklinde isiliklerle doldu.yardımcı olursanız sevinirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…