bu arada dün kızımı anneme bırakıp kuaföre gittim. aklım hep ondaydı, çok zormuş ayrılmak.
saçlarımı kestirdim kısacık oooooooh çok rahat...
arkadaşlar merhaba
bugün doktora gittik. muayene ve kalça ultrasonu vardı. çok şükür her şeyi iyi çıktı kızımın.
hepatit aşısının 2. dozunu da yaptılar. yalnız doktora sormayı unuttum, aşıdan dolayı banyo yaptırmamalı mıyım? en azından bugün yaptırmayayım diyorum. sizin bilginiz var mı bu konuda?
kızlar soğuk su içiyormusunuz bilmiyorumkismile
arkadaşlar merhaba
bugün doktora gittik. muayene ve kalça ultrasonu vardı. çok şükür her şeyi iyi çıktı kızımın.
hepatit aşısının 2. dozunu da yaptılar. yalnız doktora sormayı unuttum, aşıdan dolayı banyo yaptırmamalı mıyım? en azından bugün yaptırmayayım diyorum. sizin bilginiz var mı bu konuda?
canım bize banyo yaptırmayın bugün dediler. ertesi güne yaptırabilirsiniz dediler.
ben de yarın yaptırıcam canım. bu sıcakta çocuk isilik olur yoksa.
nasıl ağladı yavrum iğneyi batırınca,içim gitti vallahi. 1 ay sonra asıl karma aşıda napıcaz bakalım..
kızlar bu 40 gun evde bekleme isini kim cikarmis anlamadim.. zaten 9 ay boyunca hamilelik yasamissin.. hayattaki cogu seyden kendini izole etmissin.. hormonal degisimler gecirmissin.. belki cogumuz ilk defa anne olduk, onunda acemilikleri var.. yani butun bunlardan sonra hamilelik sonrasi kadini eve hapsetmek de neymis yahu.. butun bu dusunce kadinlarin kafasina o kadar yerlestirilmis ki daire kapisindan disari cikamaz olmusuz.. psikolojik olarak etkileniyoruz haliyle.. ama bir taraftan annem bir taraftan kaynanam aman 40 i cikmadan cikma kizim deyip deyip durdular.. ben cinnet gecirecektim.. baktim ruh sagligim agir hasar gorecek aldik cantamizi ciktik.. cikin kizlar karninizi doyurun, bebegin mizmizlanma saati gelmeden yani bal kabagina donusmeden geri gelin.. zaten bebekler acik havada sizip kaliyor.. hadi disari cikamadiniz diyelim.. apartmanda komsunuz varsa yarim saat ona gidin mesela hem bebeginizi test etmis olursunuz nasil duracak diye..
eslerimize gelince.. biz onlardan ilgi alaka bekliyoruz ama unutmayalim ki adamlar issiz adada Robinson'u oynuyorlar aylardir.. aslinda eslerimiz bizleri cok ozledi.. onlari da hosgormek lazim.. aylarin hasreti + ramazan cilesi + is + eger yapiyorsak bizim dirdirlar gercekten cekilmez..
selammm..kuaföre gittim tam 3 saat sürdü haftaya tekrar gidicem rengin oturması için..röfleden boyaya döndüm sarı karamel arası birşey olacak..
saçlarım belime gelmiş nerdeyse..1 karış dip koyu renk uçlar platin sarısı olmuşru karman çorman bir renkti yani..
uçlardan da aldırdım
tabii eşim 50 kere aradı bitmedi mi diye..
neyse ki atlattık..
arkadaşlar merhaba
ben bugün 3 haftalık kızımı özel çocuk hastanesine götürdüm boyunu kilosunu ölçtürdüm içim rahatladı çok şükür 3810 gr olmuş boyuda 51 cm. yani 3 haftada 310 grm almış. içim rahatladı çok şükür. bundan sonra bana bebeğin çok zayıf, ay bebeğin ne kdr zayıf diyenlere nasıl cevaplar versem acaba? hamileyken her kafadan bir ses çıkardı o yetmedi, doğurdum hala her kafadan bir ses çıkıyor laelaelaelaelae
gul bebegıne sutu neyle sagıp verıyorsunne var ne yok kızlar yaaa ben burda işleri toparlayıp öğrenmeye çalışıyorum. bi yandanda oğluşumu özlüyorum bugün anneannesi banyo yaptırıp tam çıkartırken küvete filesine kaka yapmış)))) sıpa oğlum benim ))
bızde tum gun oglanı pıspıslıyoruz gaz sancılarından dolayı ben gaz sancısı olayını bılmıyordum ne kadar zormus ınsallah 1 aya kadar bıter valla cekılmez bızey bıde gece 1-de baslıyor 4-5 gıbı bıtıyor bızde bıtıyoruz gunduzde aglıyor hep gazlı hep gazlııımirmirmirmirSlm kızlar benim oğlan gündüzleri düzgün uyumamaya başladı. Kucağımda gezerken uyuyor yatırıyorum açıyor gözleri, çok uyanık yattığını hemen anlıyor, yani sıcakta turluyoruz evde..
soguk yememeye calısıyorum bebege gaz yaparmıs karpuzu bıle dısarda bekletıp yıyorum yeterkı bebege gaz yapmasın dıye ama yıne gazı var yıne gazı varrrrakannehirmirmirmirmirkızlar soğuk su içiyormusunuz bilmiyorumkismile
senın esın becerıklıymıs bızımkını annem anca susturuyo ne ben susturabılıyorum neden babasıgazı olunca gozu bısey gormuyoAyneeen :)) 3 te gıttım 7 de cıktım .. Kesim ve boya yaptırdım küt yaptırmaya cesaret edemedim kuafor kullanması zor dedi omuzlarımda kestirdim açik bakır kahve boyattım ..
Benim esim temizlik yapmıs yemek yapmıs cocuga bakmıs : ))) Hazıra kondum yani yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?