2010 Temmuz Anneleri : )

Ben markete gideyim bakayım hiç sıcakta çıkasım yok ama ihtiyaçlar bitmiyor bebişim uyurken halledeyim işlerimi..Size iyi sohbetler..

evet canım benimki de bazen o şekilde kusuyor iki sefer burnundanda geldi ben panik tabi. neden kusuyor bilmiyorum bende

bende kan hapı kullanıyorum içmediğim zamanlarda anında dudaklarımın kenarları uçukluyor ve çok acıyor demir hapı içmek acıyı çekmekten daha iyi. ama ne kdr kullanmam gerektiğini bilmiyorum dr 40 ın çıkınca gel dedi rahim toparlanmışmı diye bakacakmış o zaman gidince sorarım ayrıca spora başlıyım mı diye de sorcam

ailece salona yayıldık kızım anakucağında, babası koltukta serilmiş horluyorlar kaydirigubbakcemile3 bende uyusam iyi olacak ama hiç uyuyasım yok azcık burda takılıyım hayatımdaki tek sosyal alan burası kaldı ne de olsa sempatiksalakcinni

İyi akşamlar kızlar,

bebişler nasil ? benimki şu anda uyuyor kuzum benim..

dün kayınvalidem geldi, daha önce yazmıştım kavga gürültü arıza çıkarıp görümcemle birlikte bir sürü huzursuzluk yaratmışlardı..3 haftadır bebişi görmüyordu geldi dün ama bir surat bir surat anlatamam..ben de güleryüzlü olmaya çalıştım ama nafile bir süre sonra ben de karşımdaki kılsa ben de aynı moda giriyorum...neyse bu gitti eşime sordum neden suratı asıktı diye o da seninki asıktı demez mi ..bir de bunların yüzünden bir tartışma yaşadık...acayip sinirlerim bozuldu çünkü kaynanam eşime benim özür dilemem gerektiğini söylemiş , ben de eşime dedim ki delirdin heralde hem ben lohusa iken gel,p huzursuzluk yaratacaklar hem de özür dileyecekmişim...eşim de napiyim laftan anlamıyor dedi valla eşim de arada kaldı çok kötü hırpalanıyo zavallı..onlar dolduruyo sanırım bana geliyo ben patlıyorum ama haklıyım adi kadın aslında çocuğuna veriyor tüm zararı farkında değil..eşim de malesef bunların ağzına çok fazla bakan bir tip..anneci yani..böyle işte allahım bir huzur ver en kısa zamanda şunlarla aramızdaki sorun çözülsün de rahat edelim...

sunyy cnm nasılsa bebişi özleyip gelecekler bence özür dilemesi gereken onlar am abüyük olanda kayınvaliden hani sen haklıda olsan küçüksün. ama ben senin yerinde olsam özür dilemezdim. kıl oluyorum bütün kaynanalara :dilcikar:

eşinin güzel hatrı için özür dilesen bile insanlar kıymet bilmez, taviz taviz doğuruyor zor durum ne diyimki sende huzursuzsundur şimdi

nedir bu lohusa halimizle çektiklerimiz.sen lohusasın belki değildir ama suratın asık da olabilir,canın yanıyo olabilir,ruhun daralmış olabilir vb...her iki taraf da özür dilememli bence o büyük olabilir sen de lohusasın anlayışla kapatılmalı konu.inşallah aynı sıkıntıntıları yaşayan tüm lohusa halindeki kardeşlerimiz tez zamanda huzura ereler inşallah.

eşinin güzel hatrı için özür dilesen bile insanlar kıymet bilmez, taviz taviz doğuruyor zor durum ne diyimki sende huzursuzsundur şimdi

evet bebegi gormeye geliyorlar ama geldikleri zaman da bizim huzurumuz kaciyor canım..ben zaten esimin hatrına telefon actım gecen hafta kırgınlık azalsın diye..arada gorumcem olmasa belki gonlunu alırdım ama simdi gorumcemle birlik oldular diyecek ki bak geline nasil da ozur dilettim..gorumcem ben dogumdan cıkmısım geldi bana evimde sozlu saldırıda bulundu, kayınvalidem de ordaydı agzını acmadı ve o da bulastı bana sonra cekti gitti ..simdi neden ozur dileyeyim ...yoksa biliyorum ben de kendi huzurum icin normalde duzeltmeye calisirim ama bu kadarı da fazla..ya bu kadın lohusadır diyen yok..

amin canım valla burda biri yazmıstı dogumdan sonra mumkun oldugunca kadınları basınızdan atın bir tek anneniz olsun diye..dogum yapacak herkese yegane tavsiyem budur anne dısındaki butun kadınları uzaklastırmak lazımmış bunlar insanı cileden cikarirlar..ama işte iyi niyet malesef başa bela aman ayıp olur ayrımcılık olur diye çağırdık evimize gel kal anne dedik başımıza iş aldık..çağırmaz olaydım.

Bende 2 kez kestim tırnaklarını, eldiven kullanmıyoruz zaten sıkıntıya gelemiyor hemen çıkartıyor..Onun için tırnakları kesmek şart yani..

Arkadaşlar,benim sıpaların göbişleri küvezdeyken 7. gün düştü..oğlumun 7,kızımın 8. gün düştü..tırnakları ilk günler kendiliğinden düşüyordu,çok yumuşaktı..artık uykusundayken kesebildiğim kadar kesiyorum,değilse yüzlerini gözlerini çiziyorlar..

boyundakiler pamukçuk değil,deri atıyolar diye biliyorum..büyüyorlar hızla çünlü...yani eklem yerlerinde de deri atmaları normal şu günlerde..bu yüzden hergün yıkıyoruz..

doğru vallahi ben de ilk hafta kimse gelmeden sabah kalktım sildim süpürdüm heryeri hani bakın ben iyiyim der gibi.zor valla ya aslında birilerinin sizi idare etmesi gerekiyor ama lohusalar idare eder oluyor.doğrusu da anne olmasıdır zaten.benim kaynanam daha yakın evi ama ben en sonunda anneme kızdım daha açok sen gel dedim.

hayırlı olsun canım
Allah güle güle büyütmeyi nasip etsin

gözün aydın hayırlı olsun güle güle büyüt melegini

gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün..

en son senin bebiş geldi sanırım..

hastanede de çok kalmışsın ama olsun sonu güzelmiş...:lepi:

yase gözn aydın tatlım

günaydınnn kıslarrrrrrrrrr

gözün aydın yaseeeeeee :)))

günaydın kızlar
yase gözün aydın canım..Allah analı babalı büyütsün
benim oğlum da şimdi uyudu diyodum kii ağlıyo..

gözün aydın yase..Allah analı babalı büyütsün..

yase gözün aydın sağlıkla büyüt bebeğini. sende zübeydede yaptın doğumunu bildiğim kadarı ile. aaahhh ben de normal yapabilseydim keşke.

kızlar geçmişi okumaya zamanım olmadı kusura bakmayın gecikmeli olarak teşekkür ediyorum tebrikleriniz ve iyi dilekleriniz için

kızlar milupa rezene çayı kullanan var mı aranızda ben bugün aldım ama günde ne kadar içmeli bilen var mı

ben kullanıyorum.bebek huysuzlandığı zaman içirdim.4-5 çay kaşığı iyi gelmişti.kendimde içiyorum.ben memnun kaldım.sen kendin mi içiceksin.

canım bebeğini tam yatay pozisyonda emzirme.. başını daima biraz yüksekte tut.. bir de emmesi bitince gazı al.. mesela benimki gazını almadan yatağına koyunca gazıyla beraber anında çıkarıyor biraz..

eğimli tutuyorum zaten ama artık emzirdikten sonra bir süre dik tutuyoruz ki çıkarmasın. gerçi çıkaracağı varsa omzumuza da salıyor :) azaldı sanki öğleden sonra maşallah.. idare edeceğiz bakalım.. sağol canım

bende hergün banyo yaptırıyorum ama bebek çok terliyor.bide doktor bana demişti ılık su yap pamukla yüzünü sil diye.ben pamuk ufak oluyor diye iki üç peçeteyle siliyorum sonrada kuruluyorum.bide arkadaşın biri demiş sütünüzü sürün diye ben onuda yaptım sanki soldu biraz yüzündeki sivilceler akşamları sürüyorum sabahlarıda ılık suyla siliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…