merhaba.bebeğin yüzündeki sivilce şeklindeki isiliklere ne iyi gelir bilen varmı.suratı sivilce şeklinde isiliklerle doldu.yardımcı olursanız sevinirm
arkadaşlar merhaba
bugün doktora gittik. muayene ve kalça ultrasonu vardı. çok şükür her şeyi iyi çıktı kızımın.
hepatit aşısının 2. dozunu da yaptılar. yalnız doktora sormayı unuttum, aşıdan dolayı banyo yaptırmamalı mıyım? en azından bugün yaptırmayayım diyorum. sizin bilginiz var mı bu konuda?
merhaba.bebeğin yüzündeki sivilce şeklindeki isiliklere ne iyi gelir bilen varmı.suratı sivilce şeklinde isiliklerle doldu.yardımcı olursanız sevinirm
bizimde bugün hepatit b aşısının 2.dozu oldu. banyo yaptırabilirsin, ateş falan olmuyor. sıcak zaten yıkayın dedi..
kızlar bebeklerinizin tırnaklarını kestiniz mi?
benim bebeğim 6 günlük daha ama doğduğundan beri uzun tırnakları var yüzünü çiziyo eldiven kullanmazsam. sanırım bugün ben de anneme kestiricem
günaydın cnm sen bilirsin ama daha çok erken kesme. benin kızım 4. haftanın içinde hala kesmedi. ilk tırnaklar yumuşak kendiliğinden kopuyor eldiven takmaya devam etki o uzun tırnakları gözünün içine sokmasın
bebeğinizin göbeği kaçıncı gün düştü kızlar
günaydın canım
kıyamıyorum ya bu sıcakta eldiven kullanmaya
hem emzirirken ellerinin açıkta olması daha iyiymiş
parmağımı nasıl sıkıca tutuyo emerken görmen lazım
acaba neden kesmemek gerekiyo biliyomusun?
kızlar emzirme saatlerini düzene koymaya ne zaman başlamak gerekiyo
2-3 saatte bir diyolar ama henüz bir haftalık bile olmadı bebeğim kıyamıyorum
bu gece her saat başı uyandı 10 dakika emdi uykuya daldı
önceki akşam yarım saat nerdeyse 40 dakika emzirmiştim 12 gibi 4-5 saat hiç uyanmadı hatta ben uyandırmaya çalıştım ama gözlerini 2 saniyeden fazla açık tutamadı yavrucum
bu arada havalar çok sıcak olduğu için bebeklere bir çay kaşığı kadar su verebilirmişim emzirdikten sonra
eşime bir çocuk cerrahı söylemiş sizinle de paylaşmak istedim
benim beebğimin çok erken düştü 4. gün, doktor çok erken düşmüş dedi 1 hafta daha batikon sürmeye devam ettik şimdi amamen kapandı .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?