tünaydınlarr
temizlik yapmaya calışıyorum ama bitmiyooo
nasılsınız arkadaslar bebişler nasıllar . arkadaslar süt sagdıgınız zaman ne kadar cıkıyo
bebişler ne kadarını içiyo ve ne marka biberon kullanıyosunuz cok oldum bılıyorum ve hepinizi öpüyoruma.s.
bazen kızım uykusunda öyle bir gülüyorki hihihi diye aynı büyük insan gibi ödüm patlıyor kaydirigubbakcemile3
ayy temizlik hiç bitmiyorki bebiş geldiğinden beri evin dağınıklığı 2 katına çıktı mutfak desen alıp başını balkondan aşağı gidecek.. benim biberonlar bebedor. ama sadece birkaç kez bebedorla mama verdim . sütüm dün sağdım ikisinden toplam 100 çıktı. bugün sağdım ikisinden toplam 60 çıktı. sağdığım zaman medela pompanın biberonuyla veriyorum başka biberona aktarmıyorum. kızım doğalı bugün 24. gün ama benim kızım en fazla 50 cc içiyor biberondaki sütü. gerisini zorla versem bile kusuyor ya da ağzının 2 tarafından akıyor.
ben humana stel tee içtiğim günlerde sütüm iyi geliyor. günde 2-3 kez birer bardak içiyorum ama sıcak suyla hazırlıyorum. bide benim göğüs uçlarım hala iyileşmedi ya hep küçük yırtıklar oluştu doğru düzgün emziremiyorumki çok acıyor lansinoh hala fayda etmedi bana boshayallersmile
dr borwndan ben çok memnunum memeyıde alıorr biberonudaa
esmacım ıslak mendille bezde ne kullanıyorsun birde hiç gezmeye gittinizmi bebişle
selam kızlar. kızım uyudu bende bakayım dedim.
birşey soracağım, göğüsünüzde kırmızı çatlaklar oldu mu hiç ? benim karnımda çatlak olmadı, belimin yanında var 1-2 tane. ama sol göğsümde çatlak oldu kırmızı renkte. çatlak kremi sürülürmü ki acaba??
Selaaam daha önce yazmıstım bebegimin 1 aylık kontolunde uzayan sarılık cıkmıstı doktor 2 gun sütü kesip mama verdirtmişti .. Ikı gun uzadı uzadı gitti ebebeyn olarak eşimle bile kac kere tartıstık cunku bebise mama vermek gergınlık acaba fototerapi gorucek mi korkusu filan hersey ust uste bızı baya tedirgin etmişti ister istemez gerilmiştik .. Ikı gunun sonunda bugun topuk kanı alındı 16 olan sarılıgı 11 e inmiş ilac bile almadan iyi oldu bebişim .. ben anne sutu vermeye yine basladım ve ohh bee dıyorum yani mama kadar zor bisey yokmus tabı arada verebler icin deil devamlı vermek zormus .. Yok ısıt 40 derece olsun mamayı koy tekrar ılınsın bebek uyanıyor aç.. o anda ıstenilen ısıda su olmaya biliyor falan filan zormus yanii ... cumartesi bi kez daha kontrol edicekler bebişimi .. Artık bol bol emzirmeye karar verdım suanda her agladıgında meme verıyorum . Kızlar bebısınız sarı gıbıyse etraftan sarılgı mı var fılan dıyen olursa ıhmal etmeden goturun doktora yanı bızımkı 12 y dı dogdugunda gerek yok tekrark bakılmasında denmıstı 1 haftalıkken .. Megersem yukselmıs daha sonra ..
mamalar kabız yapıyormu dün mama verdim dünden ber kakasını yapmadı kıpkırmızı olup ıkınıp duruyor bebiş
tünaydınlarr
temizlik yapmaya calışıyorum ama bitmiyooo
nasılsınız arkadaslar bebişler nasıllar . arkadaslar süt sagdıgınız zaman ne kadar cıkıyo
bebişler ne kadarını içiyo ve ne marka biberon kullanıyosunuz cok oldum bılıyorum ve hepinizi öpüyoruma.s.
İyi akşamlar kızlar,
bebişler nasil ? benimki şu anda uyuyor kuzum benim..
dün kayınvalidem geldi, daha önce yazmıştım kavga gürültü arıza çıkarıp görümcemle birlikte bir sürü huzursuzluk yaratmışlardı..3 haftadır bebişi görmüyordu geldi dün ama bir surat bir surat anlatamam..ben de güleryüzlü olmaya çalıştım ama nafile bir süre sonra ben de karşımdaki kılsa ben de aynı moda giriyorum...neyse bu gitti eşime sordum neden suratı asıktı diye o da seninki asıktı demez mi ..bir de bunların yüzünden bir tartışma yaşadık...acayip sinirlerim bozuldu çünkü kaynanam eşime benim özür dilemem gerektiğini söylemiş , ben de eşime dedim ki delirdin heralde hem ben lohusa iken gel,p huzursuzluk yaratacaklar hem de özür dileyecekmişim...eşim de napiyim laftan anlamıyor dedi valla eşim de arada kaldı çok kötü hırpalanıyo zavallı..onlar dolduruyo sanırım bana geliyo ben patlıyorum ama haklıyım adi kadın aslında çocuğuna veriyor tüm zararı farkında değil..eşim de malesef bunların ağzına çok fazla bakan bir tip..anneci yani..böyle işte allahım bir huzur ver en kısa zamanda şunlarla aramızdaki sorun çözülsün de rahat edelim...
Benim de var cnm yalnız deilsin merak etme : ))) hamilelikte gobegim çatlamadı ama bembeyaz goguslerim de kahverengi harelerden ileri dogru ok gibi kırmızı çatlaklar olustuuuu : (((((((( Hem de 3. ayda ben acaba kucuk sutyen den mı dedım ama benım goguslerım cok kucuktu bı anda kocaman oldular ondan herhalde .. Hıc bısey kullanmıyorum ben .. Sen bı sey bulursan bana da soyle ; )))
neden üzüldünüzki anlamadım bebeğin sürekli işemesi ve kakasını yapması gerekki sarılığı vücudundan atsın benim hemen sütüm gelmemişti ben ilk günlerde mama verdim ve allaha şükür sarılık olmadı aç bırakmamak gerekiyor sarılık olmaması için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?