merhaba canlarım, nasılsınız :asigim:
bende 2 gündür yalnızım. annem gitti.. kaldık kızımla başbaşa.
çok üzmedi beni kuşum Allah tan.
benim göğüs uçlarım hala çok acıyor.
hem göğüs kalkanı kullanıyorum hem garmastan krem. ilk zamanlara göre daha iyi ama ben artık şu kalkanlardan sıkıldım
ben hiç sağmadım sütümü hep memeden içti. bu konuda da ısrarcıyım biraz illa memeden içsin diye.
birebir biberon alan bebeği kısa süre sonra memeyi bıraktığını gördüm çünkü. hiç istemiyorum memeyi bırakmasını...
nazocum gözün aydın canım nasıl bebiş
kızlar ben doğumu devlette yaptım benimde ilk günler süt gelmedi doktor geldi kontrole dedimki mama yazarmısınız reçeteye yoo dedi anne sütü ee dedim ya süt gelene kadar sarılık olursa yazdı o0zaman
beimle aynı gün doğum yapan ikiz annesi vardı bebekleri yatıyo öle aç açına kızın bir damla süt gelmiyo sezeryan ağlıyo öle bak dedim bu bebekler sarılık olur istersen azda olsa ver mama yok vermedi iki gün ben taburcu olurken dediki senin bebek sarılık oldumu yok dedim allaha şükür bizimkiler oldu dedi
canım benimde sütüm üç gün gelmedi ama ben mama birkaç kaşık verdim sadece.
doktor üç gün acıkmaz dedi bende inat ettim vermedim ama sürekli emzirdim emzirmediğim zamanlarda pompayla sağmaya çalıştım şimdi allaha şükür sütüm geldi. ve bebeğim sarılık olmadı.
ben humana stel tee içtiğim günlerde sütüm iyi geliyor. günde 2-3 kez birer bardak içiyorum ama sıcak suyla hazırlıyorum. bide benim göğüs uçlarım hala iyileşmedi ya hep küçük yırtıklar oluştu doğru düzgün emziremiyorumki çok acıyor lansinoh hala fayda etmedi bana boshayallersmile
selam kızlar nasılsınız ?
selamm
iyiyiz sen ve bebeğin nasılsınız bende pirima bez hagis ıslak mendil nivea pişik onarıcı kremden memnun kaldım sen hangi ürünlerden memnun sun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?