2010 Temmuz Anneleri : )

Bide anlayamamak insanın canını sıkıyor saglık ocagına götürdüm bu cocuk sarı dediler ben Yok gerek yokmus bız baktırdık degerı dusuktu dedim . Ürolog doktora goturdum sunnet kontolu icin oda aynı seyi soyledi biz hala yoo azmış sarılıgı gerek yokmus dıyoruz .. bebek saatlerce uyuyor biz ne guzel yaa uslu cocuk dıyıp sevınıyoruz .. Yani bebek bakmak kolay deilmis valla en ufak bisey de olsa tedbır almak ve doktora danısmakta kontrol ettirmekte fayda varmıs ..

nazocum gözün aydın canım nasıl bebiş

kızlar ben doğumu devlette yaptım benimde ilk günler süt gelmedi doktor geldi kontrole dedimki mama yazarmısınız reçeteye yoo dedi anne sütü ee dedim ya süt gelene kadar sarılık olursa yazdı o0zaman
beimle aynı gün doğum yapan ikiz annesi vardı bebekleri yatıyo öle aç açına kızın bir damla süt gelmiyo sezeryan ağlıyo öle bak dedim bu bebekler sarılık olur istersen azda olsa ver mama yok vermedi iki gün ben taburcu olurken dediki senin bebek sarılık oldumu yok dedim allaha şükür bizimkiler oldu dedi

23 temmuzda canım yatıyo şimdi ekmek elden su gölden gel keyfim gelbiz anneler emirlerine amadeyiz bebişlerin

canım benimde sütüm üç gün gelmedi ama ben mama birkaç kaşık verdim sadece.

doktor üç gün acıkmaz dedi bende inat ettim vermedim ama sürekli emzirdim emzirmediğim zamanlarda pompayla sağmaya çalıştım şimdi allaha şükür sütüm geldi. ve bebeğim sarılık olmadı.

Yemek yapmaya başlıycam baktım evde domates yok : ))) Eşime telefon actım ben getırırım bı ara dedi . Bende o yorulmasın diye bide bebek uyuyor hadi dedim uyurken koşa koşa gidip alayım . Kapıdan cıktım markette aynı sokakta zaten ama ya aglarsa diye korka korka gibip aldım .Sogani keseyim dedim baktım sogan da yokmus :)))) Bosuna gitmisim yani yemekte yapamıycam .. Logusa dalgınlıgı bu olsa gerek ...

herkezin kendi tercihi ama mamadan her kez niye bu kadar çekiniyoki annenin bir hastalığı falanda olabilir süt veremeyebilir onun bebeği kötü beslenmişmi olur yani

türkiyede herşey abartılıyor örneğin rusyada ek gıdalara 4. ayda başlanıyormuş bizde genelde 6. ayda başlanıyor

birde annaler çok blinçsiz bizim doktorumuz süt birden 100 cc gelmez yavaş yavaş gelir dedi ama çoğumuz zorlaya zorlaya göğsümüzü yara ediyoruz

canım bende başta lansinoh kullanıyordum bana pek fayda etmedi. sonra garmastan aldım o iyi geldi ama her emzirmeden önce memeyi temizlemek gerekiyor yine acıyor ama en azından dayanılacak gibi bir acı birde e vitamini kapsüllerinden aldım günde bir kere de onu sürüyorum.

Slm kızlar;
Geçmişi okudum da geldim.
Ya aranızda saçlarını boyatanlar var.
Peki emzirirken bebeklere zararı yok mu saç boyasının.Ben de istiyorum aslında boyatmayı ama zararı olursa diye cesaret edemiyorum.
Bi de bebeklerin yüzündeki sivilcelerden bahsedilmiş,
Bizim bebeişte de var ama neden bu kadar takıyosunuz be kızlar,
Normal bu zamanla geçecek.
İsilik için biz dalinin pişik kremini sürdük süpper bişey iki güne geçti.
Ve her gün banyo yaptırmak isilikleri geçirmek de birebir.

Bi de gaz sancısından bahsedilmiş.
Bizim oğlancık da sabah 6-7 gibi uyanıyor 10a 11e kadar mıkırdanıyor.
Altını al emzir ama yine de huzursuz galiba gaz sancısı yaşıyor zavallım.
Çünkü gece boyunca uykuda emiyor,ve gaz çıkarmaya çalışsak da pestil gibi oraya buraya devriliyor ve asla gece gaz çıkarmıyor.
Yani gece biriktirdiği gazı sabah çıkarmaya çalışıyor.
Aslında makul bir saat uyanması için.Allahtan gece değil.
Ve işin ilginci akşamları da aynı saatler arasında mıkırdanıyo.
Yani benim oğlan geceden sabah dönülen gündüzden geceye dönülen saatleri sevmiyor.

bizim minik taha gece mutlaka iki kez kalkıyor

iyiyiz sen ve bebeğin nasılsınız bende pirima bez hagis ıslak mendil nivea pişik onarıcı kremden memnun kaldım sen hangi ürünlerden memnun sun

biz de iyiyiz teyzesi. biraz uyku düzensizliğimiz var. hatta uyumuyo gibi bişey ben de prima premium kullanıyorum şu an. memnunum. ıslak mendil olarak ben de aynısını kullanıyorum. ondan da memnunum.

benim kız sürekli- hatta günün 24 saati diyebilirim- emmek istiyo. emmediği zamanlarda da illaki omzumda olacak yoksa susmuyo. sizlerde durum nasıl? emiyo , kusuyo, tekrar emiyo. napcam bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…