2010 Temmuz Anneleri : )

bizim doktor 2 saatte bir emsin düzene sok dedi ilklerde kıyameti koparıyordu bende vermedim 5 -10 dakika ağlıyıp susuyordu şimdi alıştı

bizim doktor 2 saatte bir emsin düzene sok dedi ilklerde kıyameti koparıyordu bende vermedim 5 -10 dakika ağlıyıp susuyordu şimdi alıştı

yok ya mümkünatı yok susmuyo. ben de bi deneyeyim dedim onu , sesi kısıldı ağlamaktan. bazen sırf laf olsun diye ağlıyo farkındayım ama ne yapacağımı bilemiyorum işte resmen kendini zorluyo ağlamak için.

ama bizde işe yaradı niye susmuyo acaba seninki biraz kararlı ol inan işe yarıyo ya ben baktım gözünde yaş bile yok bağrıyıo yalnız öle avaz avaz gitmedim yanına başka odaya gittim bir süre sonra sustu

Merhabalar sevgili Temmuz anneleri ve bebişlerii!..Allah hepinize sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.Ben de Kasım annesi olacağım inşallah.Neler yaşadığınızı merak etiğim için 30-40 sayfa okudum.Bilmediğim biçok şey öğrendim.Teşekkürler.
İzmir Bornova Şifa da doğum yapan var mı merak ediyorum.Bilgisi olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...

bir süre sonra yaş da geliyo. inat bizimki. hem de ne inat!!! kime çekmiş bilmiyorumki

acaba senin bebişin gazımımı var bizimkinin gazı varken öle sesi kısımıştı
sırtının üst kısmınahafif vur sonra ovala yine vur çıkıyo gazı

şimdiden hayırlı olsun. Allah bir nefeste kurtarsın

acaba senin bebişin gazımımı var bizimkinin gazı varken öle sesi kısımıştı
sırtının üst kısmınahafif vur sonra ovala yine vur çıkıyo gazı

yok ya gaz değil. gazını çıkartıyorum, altını temizliyorum, emziriyorum. bıraktığım an ağlıyo. kucağa alıyorum ya da emziriyorum susuyo...

birde gaz için biberona 10 cc su koyuyorum içine bir çay kaşığı nurse harvey onu içince rahatlıyo

yok ya gaz değil. gazını çıkartıyorum, altını temizliyorum, emziriyorum. bıraktığım an ağlıyo. kucağa alıyorum ya da emziriyorum susuyo...

alıştı seninki öle herhalde her dakka emmese aç kalmazki bebiş

bir süre sonra hem yorulucak hemde bıkıcaksın düzene girmesi şart canım

nurse harvey cidden gaz çıkarmada işe yarıyor..acaba mamaların içine atılır mı ki..biberonuna yani ???bilmiyorumkismile

nurse harvey cidden gaz çıkarmada işe yarıyor..acaba mamaların içine atılır mı ki..biberonuna yani ???bilmiyorumkismile

ben suyla yada mamayla veriyorum içine bir çay kaşığı doktor söyledi canım

selam bugün kızımın göbeğinden baya kan geldi.dün gece gelmişti.götürdük doktora korktum bişi olcak diye.doğum yaptım hastane kan çok olursa hemen getir demişti.bugün gittim yer normal dedi göbegine kibrit gibi bişey soktu.iki gündür çok huysuzlaştı.sürekli gazını çıkarıyor,kakasını yapıyor ama ne oldu anlamadım.doktora söyledim gazı falanmı var dedim.kadının beni bir dövmedigi kaldı o zaman gaz yapıcı şeyler yeme dedi.saydığı ürünler o kadar çokki ne yesem gaz.eşimde dedi ne yesin o zaman bunları yemesin dedi.elma armut erik pilav salata hepsini yeme diyo.meyveleride direk yemiycemişim sıkıp içicekmişim.dışardan alınan meyve sularını içme dedi.ama kızım kilo almış en çok ona sevindim.içim rahatladı biraz.17 günlük oldu bugün 400 gram almış inş bir ayında sonunda bir kilo alımını tamamlar.

benim oğluşum da aynı sabah 7 11 arası uyanık
akşamda 8 11 hiç bi şekilde uyumuo mıyıklayıp kıvranıo sıpam:gitme:

kızım kabız oldu aptamil mama yüzünden nerden verdimki...
zinco damla damlattık, su içirdim zeytinyağı verdim bi kaşık poposuna masaj yaptık hiçbirşey fayda etmiyor çözüm önerisi olan varsa lütfen söylesin çocuk çatlayacak diye korkuyorum

canım küçük bir külah yap ucuna zeytinyağı sür poposunu uyar onunla
annem bize öyle yaparmış dene bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…