biz de iyiyiz teyzesi. biraz uyku düzensizliğimiz var. hatta uyumuyo gibi bişeyben de prima premium kullanıyorum şu an. memnunum. ıslak mendil olarak ben de aynısını kullanıyorum. ondan da memnunum.
benim kız sürekli- hatta günün 24 saati diyebilirim- emmek istiyo. emmediği zamanlarda da illaki omzumda olacak yoksa susmuyo. sizlerde durum nasıl? emiyo , kusuyo, tekrar emiyo. napcam bilemiyorum
Merhabalar...anneler ve bebişleri nasıll
bizim doktor 2 saatte bir emsin düzene sok dedi ilklerde kıyameti koparıyordu bende vermedim 5 -10 dakika ağlıyıp susuyordu şimdi alıştı
yok ya mümkünatı yok susmuyo. ben de bi deneyeyim dedim onu , sesi kısıldı ağlamaktan. bazen sırf laf olsun diye ağlıyo farkındayım ama ne yapacağımı bilemiyorum işteresmen kendini zorluyo ağlamak için.
ama bizde işe yaradı niye susmuyo acaba seninki biraz kararlı ol inan işe yarıyo ya ben baktım gözünde yaş bile yok bağrıyıo yalnız öle avaz avaz gitmedim yanına başka odaya gittim bir süre sonra sustu
Merhabalar sevgili Temmuz anneleri ve bebişlerii!..Allah hepinize sağlıklı ve mutlu bir ömür versin.Ben de Kasım annesi olacağım inşallah.Neler yaşadığınızı merak etiğim için 30-40 sayfa okudum.Bilmediğim biçok şey öğrendim.Teşekkürler.
İzmir Bornova Şifa da doğum yapan var mı merak ediyorum.Bilgisi olan varsa bana yardımcı olursanız sevinirim.Şimdiden teşekkürler...
acaba senin bebişin gazımımı var bizimkinin gazı varken öle sesi kısımıştı
sırtının üst kısmınahafif vur sonra ovala yine vur çıkıyo gazı
yok ya gaz değil. gazını çıkartıyorum, altını temizliyorum, emziriyorum. bıraktığım an ağlıyo. kucağa alıyorum ya da emziriyorum susuyo...
birde gaz için biberona 10 cc su koyuyorum içine bir çay kaşığı nurse harvey onu içince rahatlıyo
yok ya gaz değil. gazını çıkartıyorum, altını temizliyorum, emziriyorum. bıraktığım an ağlıyo. kucağa alıyorum ya da emziriyorum susuyo...
nurse harvey cidden gaz çıkarmada işe yarıyor..acaba mamaların içine atılır mı ki..biberonuna yani ???bilmiyorumkismile
Bi de gaz sancısından bahsedilmiş.
Bizim oğlancık da sabah 6-7 gibi uyanıyor 10a 11e kadar mıkırdanıyor.
Altını al emzir ama yine de huzursuz galiba gaz sancısı yaşıyor zavallım.
Çünkü gece boyunca uykuda emiyor,ve gaz çıkarmaya çalışsak da pestil gibi oraya buraya devriliyor ve asla gece gaz çıkarmıyor.
Yani gece biriktirdiği gazı sabah çıkarmaya çalışıyor.
Aslında makul bir saat uyanması için.Allahtan gece değil.
Ve işin ilginci akşamları da aynı saatler arasında mıkırdanıyo.
Yani benim oğlan geceden sabah dönülen gündüzden geceye dönülen saatleri sevmiyor.
kızım kabız oldu aptamil mama yüzünden nerden verdimki...
zinco damla damlattık, su içirdim zeytinyağı verdim bi kaşık poposuna masaj yaptık hiçbirşey fayda etmiyor çözüm önerisi olan varsa lütfen söylesin çocuk çatlayacak diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?