2010 Temmuz Anneleri : )

bir de sürdükten sonra bebeğinin bacaklarını düz tut ve karnına doğru bük ittir sert değil ama
hastanede bizim bebişe öyle yapmışlardı geçmiş olsun canım yaa ((

bir de sürdükten sonra bebeğinin bacaklarını düz tut ve karnına doğru bük ittir sert değil ama

katreme katılıyorum bacaklarını hafifçe bük.bizim ki altını açtımda bacaklarını büktüm anda icraata geçiyor.genelde hedefi benim üzerim oluyor ama olsun

herkezin kendi tercihi ama mamadan her kez niye bu kadar çekiniyoki annenin bir hastalığı falanda olabilir süt veremeyebilir onun bebeği kötü beslenmişmi olur yani

haklısın canım.

eğer üç gün sonunda gelmeseyd bende mama verecektim tabi hatta mamalarımızı almıştık.

ama ben doyupta beni emmez diye çekindim. onun için vermedim.

canım benim oğlumun göbeğinden de kan gelmişti doktor normal dedi birkaç gün sonrada göbeği düştü yavrum aynı büyük insan gibi gaz çıkarıyor hem de bayağı çok her altını açmamda da kakasını yapmış oluyor kakasını sürekli yapması normalmış sonra düzene girecekmiş. maşallah bebişine benim oğlumda 15 günlük oldu bugün. demir ilacına başlacağım ama aç mı yoksa tok mu verilecek ilaç. siz nasıl veriyorsunuz kızlar???

slm kızlar benim oğlum 44 günlük oldu ve ben hala doğum hikayemi yazamadım. pc ye girmeye bir türlü fırsat bulamıyorum. geçmişide okuyamadım.umarım tüm anneler ve bebişler sağlıklıdır.benim oğlum sarılık olmuştu.şimdi baya düştü sarılığı.sarılık düşsün diye hep emzirdim.alıştı meme olmadan uyumuyor.sürekli emmek istiyor.ama benimde sütüm yetmedi.günde 2 bazen 3 kere mama veriyorum.bazen hiç vermiyorum.çok gazı vardı doktor rezene ve nurse verdi.birde d vitamini veriyoruz.sıcaktan pc başınada geçemedim hiç.gerçekten zormuş annelik.allah hepinize yardım etsin.bebişlerinize sağlık versin.ben bir süre daha yazaamıycam gibi.hepinizi öpüyorum. :1hug:

sabah tok karna, emdikten sonra veriyorum ben 3 damla..

ben eczaneye sordum sabahları tok ver dedi
normalde vitaminler zaten tok alınıyor bildiğim kadarıyla..hayırlısıyla bebeklerimizin bide kırklarını çıkarsak.şöyle ele avuca gelseler biraz.maş senin oğluşunada

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz kırklandık dün :) zaman ne çabuk geçti bişey sorucam mama alabilirim de ne önerirsiniz

merhaba arkadaşlar nasılsınız biz kırklandık dün :) zaman ne çabuk geçti bişey sorucam mama alabilirim de ne önerirsiniz

bebekten bebeğe değişebilir ama aptamil bebeğimi kabız yaptı 2 gündür ne çekiyoruz bir biz birde Allah bilir. çocuk çatlayacak ıkınayım derken

katreme katılıyorum bacaklarını hafifçe bük.bizim ki altını açtımda bacaklarını büktüm anda icraata geçiyor.genelde hedefi benim üzerim oluyor ama olsun

kızlar dün geceden beri yaptık zeytinyağını damlalıkla poposuna damlattık bacaklarını ittirdik çektik uzattık pedal çevirir gibi hareket ettirdik poposuna masaj yaptık karnına sıcak su ile masaj yaptık ne yaptıysak yok yok yok bugünde yapmazsa doktora götürcem

http://www.forumdas.net/anne-ve-cocuk/bebekler-neden-aglar-20425/
canım benim bu kararlı olmalar bebek ağlasa da bakmamalar 6 aydan sonra başlıyo
ilk 6 ay ağladığında bebeği ya emzirmek ya kucağa almak gerekiyo yoksa ilerde güven eksikliği yaşıyolarmış
gelişim psikolojisine bakabilirsin yada netten araştırabilirsin
sen belki bebek kucağa alışmasın diye yapıyosun ama bebekler ilk 3 ay kucağa alışma gibi bi durumları yokmuş..hadi bide alışsın yani sonsuza kadar öyle gitmeyecek ya

Son düzenleme:
birinden daha duydum burda kabız yaptını ama sütüm çok sulu gelmeye başladı sanki doymuyo oğlum bi türlü uyumuyo elimin altında bulunsun istiyorum

oyy canım kıyamam ya
biz de aptamil kullanınca kabız olmuştuk
kaç gündür yapmıyo bahar??

zinco yu denedinmi benim kızım normlade kabız deildi.gazı vardır diye verdim benim kızımı ishal yaptı senin kininde tuvaletine yardımcı olur belki.annem biz küçükken kabız olduğumuzda popomuza bir parça sabun koyuyormuş iyi geliyormuş.istersen dene canım.ben eğer başıma gelirse deniycem her türlü yöntemi

arkadaşa katılıyorum.bencede ebek her ağladıgında kucaga alınmalı.bizlerle arasındaki bağ nasıl gelişcek.hem alışma gibi bir durum yokmuş bende okumuştum

canım evde fitil varsa ceyregını koy hemen bosaltır agrı kesıcı falan olabılır.kabızlık içinde gliserin fitil var kabızlık için 2,5 lira ondan al doktor bıze ondan verdi

kızlar daha öncede yazmıştım bebeginiz kabız olursa kakasını yapamazsa benim yegenimde yapamadı dört gün elmayı dograyın cezveye küçük küçük içine çöre otu atın 4 ve 5 adet kaynatın suyunu çay kaşıgıyla bir iki kaşık içirin bebişlere sonra bakın nasıl yapıyor

oyy canım kıyamam ya
biz de aptamil kullanınca kabız olmuştuk
kaç gündür yapmıyo bahar??

canım evde fitil varsa ceyregını koy hemen bosaltır agrı kesıcı falan olabılır.kabızlık içinde gliserin fitil var kabızlık için 2,5 lira ondan al doktor bıze ondan verdi

bugün 3. gün olacak yapamıyor dün gece bende o ağladıkça oturdum ağladım bir yandan meme vermeye çalışıyorum göğüs uçlarım nasıl yara bir görseniz yırtıldı hep acırsınız halime. fitili hemen eşimi arayıp söylicem gelirken getirsin. yavsibin söylediği elmayıda denicem ama 4 gündemiş 4 gün çok uzun süre . zinco vere vere çocuğum kafayı bulacak akşamdan beri 3 kez verdim. her bezini açtığımda kakasını yapmış olurdu. göğüs ucum yara azıcık iyileşsin diye dünden önceki gün mama veriyim dedim vermez olaydım mahvettim çocuğumu şimdi vicdan azabı yaşıyorum resmen aman ne zormu şeymiş kabızlık birde geceden beri ağlaya ağlaya seside kısıldı şimdi sessiz ağlıyo sesi çıkmıyorki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…