bir de sürdükten sonra bebeğinin bacaklarını düz tut ve karnına doğru bük ittir sert değil ama
hastanede bizim bebişe öyle yapmışlardı geçmiş olsun canım yaa((
herkezin kendi tercihi ama mamadan her kez niye bu kadar çekiniyoki annenin bir hastalığı falanda olabilir süt veremeyebilir onun bebeği kötü beslenmişmi olur yani
selam bugün kızımın göbeğinden baya kan geldi.dün gece gelmişti.götürdük doktora korktum bişi olcak diye.doğum yaptım hastane kan çok olursa hemen getir demişti.bugün gittim yer normal dedi göbegine kibrit gibi bişey soktu.iki gündür çok huysuzlaştı.sürekli gazını çıkarıyor,kakasını yapıyor ama ne oldu anlamadım.doktora söyledim gazı falanmı var dedim.kadının beni bir dövmedigi kaldı o zaman gaz yapıcı şeyler yeme dedi.saydığı ürünler o kadar çokki ne yesem gaz.eşimde dedi ne yesin o zaman bunları yemesin dedi.elma armut erik pilav salata hepsini yeme diyo.meyveleride direk yemiycemişim sıkıp içicekmişim.dışardan alınan meyve sularını içme dedi.ama kızım kilo almış en çok ona sevindim.içim rahatladı biraz.17 günlük oldu bugün 400 gram almış inş bir ayında sonunda bir kilo alımını tamamlar.
canım benim oğlumun göbeğinden de kan gelmişti doktor normal dedi birkaç gün sonrada göbeği düştü yavrum aynı büyük insan gibi gaz çıkarıyor hem de bayağı çok her altını açmamda da kakasını yapmış oluyor kakasını sürekli yapması normalmış sonra düzene girecekmiş. maşallah bebişinebenim oğlumda 15 günlük oldu bugün. demir ilacına başlacağım ama aç mı yoksa tok mu verilecek ilaç. siz nasıl veriyorsunuz kızlar???
canım benim oğlumun göbeğinden de kan gelmişti doktor normal dedi birkaç gün sonrada göbeği düştü yavrum aynı büyük insan gibi gaz çıkarıyor hem de bayağı çok her altını açmamda da kakasını yapmış oluyor kakasını sürekli yapması normalmış sonra düzene girecekmiş. maşallah bebişinebenim oğlumda 15 günlük oldu bugün. demir ilacına başlacağım ama aç mı yoksa tok mu verilecek ilaç. siz nasıl veriyorsunuz kızlar???
merhaba arkadaşlar nasılsınız biz kırklandık dün :) zaman ne çabuk geçti bişey sorucam mama alabilirim de ne önerirsiniz
bir de sürdükten sonra bebeğinin bacaklarını düz tut ve karnına doğru bük ittir sert değil ama
hastanede bizim bebişe öyle yapmışlardı geçmiş olsun canım yaa((
katreme katılıyorum bacaklarını hafifçe bük.bizim ki altını açtımda bacaklarını büktüm anda icraata geçiyor.genelde hedefi benim üzerim oluyor ama olsun
ama bizde işe yaradı niye susmuyo acaba seninki biraz kararlı ol inan işe yarıyo ya ben baktım gözünde yaş bile yok bağrıyıo yalnız öle avaz avaz gitmedim yanına başka odaya gittim bir süre sonra sustu
kızlar dün geceden beri yaptık zeytinyağını damlalıkla poposuna damlattık bacaklarını ittirdik çektik uzattık pedal çevirir gibi hareket ettirdik poposuna masaj yaptık karnına sıcak su ile masaj yaptık ne yaptıysak yok yok yok bugünde yapmazsa doktora götürcem
kızlar dün geceden beri yaptık zeytinyağını damlalıkla poposuna damlattık bacaklarını ittirdik çektik uzattık pedal çevirir gibi hareket ettirdik poposuna masaj yaptık karnına sıcak su ile masaj yaptık ne yaptıysak yok yok yok bugünde yapmazsa doktora götürcem
canım benim bu kararlı olmalar bebek ağlasa da bakmamalar 6 aydan sonra başlıyo
ilk 6 ay ağladığında bebeği ya emzirmek ya kucağa almak gerekiyo yoksa ilerde güven eksikliği yaşıyolarmış
gelişim psikolojisine bakabilirsin yada netten araştırabilirsin
sen belki bebek kucağa alışmasın diye yapıyosun ama bebekler ilk 3 ay kucağa alışma gibi bi durumları yokmuş..hadi bide alışsın yani sonsuza kadar öyle gitmeyecek ya
oyy canım kıyamam ya
biz de aptamil kullanınca kabız olmuştuk
kaç gündür yapmıyo bahar??
canım evde fitil varsa ceyregını koy hemen bosaltır agrı kesıcı falan olabılır.kabızlık içinde gliserin fitil var kabızlık için 2,5 lira ondan al doktor bıze ondan verdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?