40 yıllık tecrubeli anneymişim gibi herşeyi bana yükledi..yardım etmedi yeterince...annemdir yardımcı olur diye düşündüm ,yapmadı...yorgunluktan,uykusuzluktan psikolojim mahfoldu...2 haftadır görüşmüyoruz..aramıyor,aramıyorum...birikimler ve kırgınlıklarım çok malesef işte.......şimdi eşim hem annem hem babam hem kardeşim....
prematil çok iyi kilo aldırıyor
kimsesiz............öyle hissediyorum kendimi....eşim Allahın lütfu bana...
Tüm sevgimi ve enerjimi kendi kurdum aileme harcayacağım..anne olunca anlarsın derler ya...ben de anne oldum işte..ama asla annem gibi olmayacağım...
akşam iftara komşular gelicek bebeği besledim uyuttum ama hafif gazı var bir yandan köfteleri kızartıyorum misafirler masada çorba servisi yapılıcak eşim agresif iki ayağımı bir pabuça sokuyor osırada gözüme yağ sıçradı ağlıycaktım nerdeyse eşim darıldı gitti hemen gittim gönlünü aldım koşa koşa servis yaptım
ne yapalım güçlü olmak zorundayız
mama hazırlamayı bile beceremedim demekki çok koyu yaptımki çocuk 2 gün kabızlık çekti onun ağlamaları mahvetti beni hem çok üzüldüm hemde çıldırcaktım artık
sonbahar neden böyle düşünüyorsun cnm anneler karsılıksız severler emınım senı hala çok seviyordur .. Sımdı bakıyorum yavruma beni şapur şupur emerken aklımdan gecıyor mesela yıllar sonra cocuklarımız bızden uzak yasadıklarında okul yada evlılıkte ufak kavgalarımızda annem benı sevmıyordu dıye dusunucek mı ?? Yada ergenlık cagında ( anne sen benı sevmıyorsun ) dıye kızacak mı bana ?? Allah esırgesın asla olmasın ama o an aklıma kucucuk yuzuyle mınıcık ellerıyle mememe yapısması gelır herhalde nasıl sevmeyız kii bu mumkun mu ..yavrucuklar olarak bızlerın alttan alması lazım ben ozellikle kendi annelerimiz icin :) off ben annemden hıc gormedım böyle bisey belkı buyuzden anlamıyorum ama ne bılım anneler cocukların herzaman ıyılıgını ıster ters bısey yapmazlar kızlar bızler logusayız hersey batar oldu buyuzdendır atlatıcaz ınsallah bu zor gunlerı de..
valla kizlar anne mevzusunu acmissiniz.. Bende cok dertliyim.. Benimki dogum yapali bugun tam 1 ay oldu evime adim atmadi.. Hos hamileligin boyunca kac sefer geldi derseniz dogumdan 15 gun once 1 aksam gelmislerdi, sadece 1 kere yani.. Isine gelirse ariyor gelmezse hic aramaz..
Ozellikle esim ve ben birgun once arayip dogum yapacagimizi haber verdigimiz halde kendileri dogumuma bile tesrif etmemislerdir, bebek dogup haberini aldiktan sonra gelmislerdir.. Neden gelmedigini sordugumuzda "aksam haber verirken bizim ona saka yaptigimizi" dusundugunu soylemistir.. Bununla da yetinmeyerek, esin teyzene, hastane ziyaretine geldigi sirada surat yapti diye dogumun 2. Gunu beni arayip lohusa bir kadini hastanede aglatma serefine nail olmustur.. Gecen hafta 2 gun 40 derece atesle yattim, kizim perisan oldu dedigimde ise gecmis olsun diyerek gecistirmistir..
Iste bu benim "annem" kizlar..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?