2010 Temmuz Anneleri : )

kızlar oğluma facebookta hayranlık sayfası açtım
sizlerde beğenirseniz sevinirim :)))
barış çekişcioğlu

oy oy oy maşallaaaaaaaaah çok tatlı bişi yaa:) Allah nazarlardan saklasın.
annesi topaç gibi olmuş maşallah nasıl besliyosun bizede söle bizimkilerde böle tatlı olsunlar:))

kızlar ben oğluma emzik alcam da..kullananlar hangisini önerir? damaklı-damaksız,slikon-kauçuk??hangisini ve ne marka kullanıyosunuz?

biz nuk un damaklı silikon emziğini kullanıyoruz
zaten ilk başta silikon dişler çıkıp çiğneme koparma olayları başlayınca kauçuk öneriyorlar

oy oy oy maşallaaaaaaaaah çok tatlı bişi yaa:) Allah nazarlardan saklasın.
annesi topaç gibi olmuş maşallah nasıl besliyosun bizede söle bizimkilerde böle tatlı olsunlar:))

teşekkür ederiz :))
sık emzirmekten başka bişey yapmıyorum
ilk başta sarılık olduğu için yarım saatte bir emzirirken sonrasında gaz probleminden dolayı saatte bir emziriyordum
yeni yeni 2 saate çektik amzirmeyi oda dıiarı çıktığımız için
malum her yerde emzirilmiyor :)))

bizimki sureklı aglamaktan ve uykusuzluktan kılo alamadı..doktora götürdük sürekli aglıyor diye sütüm yetersiz kalmış ek mama takviyesi verdi...mümkün olduğunca emziriyorum doymassa son çare mama veriyorum...inşallah bizimkide topaç olurda rahatca severiz:)))

sık emmesinden mi oldu yoksa olacağımı vardı bilmem ama hiç üzülmeyin
sağlıklı olsunda zayıf olsun
zaten doktorlar bebeklerde fazla kilo istemiyorlar

sık emmesinden mi oldu yoksa olacağımı vardı bilmem ama hiç üzülmeyin
sağlıklı olsunda zayıf olsun
zaten doktorlar bebeklerde fazla kilo istemiyorlar

beni emzik yerine kullanmak istedi:)))
o yuzden dınlenmeme fırsat vermiyodu..şimdi en azından mamayı yediğinde ikinci öğüne kadar sütüm geliyor çok şükür..
haklısın bebişlerimiz sağlıklı olsunlar yeter canım.....

bizimki uyuyor ama heran kalkabilir
emeli ikibuçuk saat oldu :)
uyanmasını bekliyorum

bende bazen öyle yaptırıyorum ki ee ee demeye bide bakıyorum çocuk uyumuş ben hala ee ee diyorum kendi kendime:))

hava değişiminden de olabilir
dün akşam o kadar hiştlememe rağmen sustuktan sonrada yarım saat kadar salladım
çünkü 3-4 akşam önce sabah 6 ya kadar ağladı mıkırdandı (
çok zor bi geceydi inşallah bi daha yapmaz

kızlar ben oğluma emzik alcam da..kullananlar hangisini önerir? damaklı-damaksız,slikon-kauçuk??hangisini ve ne marka kullanıyosunuz?

önce nuk damaklı aldım..yavrum öğürdü..
sonra bebedor aldım ağzında yuvarladı..
daha sonra wee damaklı aldım yawrum ağzını bile sürmedi:))
daha sonra wee yuvarlak uçlu aldım..sanki alma eğiliminde bulundu çok gayret etti..
en son chicco kauçuk aldım tuttu :))))))))))))
bebeklerin tercihi deneyeceksin canım..

canım hava değişimi sanmıyorum çünkü ben daha çıkmıyorum korkudan bi akşam çıktık burnumdan geldi daha da cesaretim kalmadı çıkmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…